Yalnız yaşayan ya da bekar hayatı yaşayan her kadının veya erkeğin evinin potansiyel olarak cinsellik yaşanacak bir yer gibi algılanması sizce doğru bir yaklaşım mıdır?
Her bekar evinin potansiyel olarak cinsellik yaşanacak bir yer gibi algılanması doğru bir yaklaşım mıdır?
Hayır. Hatta yanlız yaşayan bir çok kişinin evini genelev olarak kullandırtmaması gerektiğini düşünüyorum. Seks yapılacak bi çok yer var. Arkadaş evini boş görüp bunu teklif edene de rest çekilmeli.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Genelleme yapılması kaçınılmaz bir konu olsada bu şekilde algılanması bence yanlış bir algı oluşumudur. Çok örnek gördüm bunla alakalı, bekar tek yaşayan erkek arkadaşların genelde kabul etmeyip benim evim kerhane mi şeklinde yaklaşım gösterdiği. Kadınlar zaten genel olarak kabul etmiyor böyle bir durum ya da düşünceyi. Bence herkesin bekar evi kendine.
Bu algıyı oluşturacak çok örnekte gördüm. Yalnız yaşayan insanların kendileri işte veya okuldayken evi saatlik kiraladıklarını. Parayla kadın getirip 5-6 kişi eve doluşup sabaha kadar insanları rahatsız ettiklerini. Arkadaşlarının evine meyhaneden konstramatris getirdiklerini. Bu gibi olaylarda çokça örneklerle görüldükçe genelleme yapılmasının ve toplumda böyle bir algı olmasının normal olduğunu düşünüyorum. Ama böyle bir algının doğru olduğunu düşünmüyorum.
5 yıldır yalnız yaşıyorum. Evimden içeri seks için 1 tane bile insan girmemiştir. Çayımı demlerim, arkadaşlar gelir içeriz teşekkür sohbeti yapılır herkes evine gider. Kalınacaksa korku filmi izlenir, yenilir içilir sçılır uyunur. Algıyı doğru bulmuyorum
Evet su zamanda dogru bi yaklasim ozelliklede evde sadece bekar biri yasiyosa ve erkekse ayrica bu ev sozkonusu universite ogrenci evi ise dahada artar o algi ve ogrenciye ev yok der evsahibi esnaf artik iste herkimse