Eşim sevişirken sürekli kalçalarımı tokatlıyor bilmiyorum neden yaptığını ama ben hiç zevk almıyorum o durumdan onu kırmak da istemiyorum acaba göz yummaya devam etmeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. yatakta zevk almak çok önemlidir ama karşı tarafın daha da çok zevk aldığını görmek en az zevk almak kadar önemlidir.
kalçalarına tokat atması seni rahatsız etmiyorsa boş ver, atmaya devam etsin ama seni rahatsız ediyor ve motivasyonunu düşürüyorsa kesinlikle bunu eşinle konuş ve buna son vermesini iste. emin ol onun için çok önemli bir şey değil bu. hatta senin keyif aldığını sandığı için bile bunu yapıyor olabilir. keyif almadığını bilirse sonrasında devam etmez diye düşünüyorum.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
28Cevap
Adam şer seviyor, yaparkende sertmi yapıyor. Oda sertse hart sevendir, normal yapıyorsa, kalçana bitiyor dikerken vurarak ona sinyali veriyordur. Sen sevmiyorsan şöyle yapmasin
00 Yorumla
+1 yılAbi niye almış bu herifler sizi? Olum sırrı ne bu işin? Bunu bile sorun edip nasıl nikah olayına gelindi mesela 🤣
07 Yorumla
Soran+1 yılGüzelim ondan canım 😀
- +1 yıl
Allah'ıni seversen. Instagram versene bende bakayım sana sende bak bana? 😂İşte onu bile bilmiyorsun güzellik yetmez mesela bana yakışıklilik yetmez onun gibi😜
Soran+1 yılİnsta vermeme gerek yok kendi güzelliğimin farkındayım ben kimseyle kıyaslamam bile mesela sen kimsin ki benimle kıyaslayayım 😂
- +1 yıl
🤣🤣iddia da bulundun? Neyse onu silltret te bırak istediğini yapsın bence yatakta kocan erkeğini veya kadınını mutlu edemeyen bir halt olduğunu iddia etmezsin kısacası demek istediğim budur
Soran+1 yılBen mutlu ediyorum canım merak etme sen 😀
- +1 yıl
Belli sorundan 🤣
Soran+1 yılDemi demi
Saçmalama.. istemediğin hiç bir şeye izin vermemelisin.. yarın öbür gün tecavüz etse ne olacak
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da değil ya asla tecavüz edecek biri değildir eşim aslında istemediğimi bilmiyo sadece bu
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazmını alınca kalça vurmaya bir yana
Boş zaman vurmaya bir yana
Hayır meçbur değilsin, sevmediklerini şeyler söyle yapmasin00 Yorumla
+1 yılEşin zevk alıyor ki yapıyor. Kalçamı kızartmak hoşuna da gidiyor olabilir. Canını fazla acıtmadığı sürece göz yum bence canın fazla acırsa uyar
00 Yorumla
+1 yılBu aslında güzel bir şey. Zevk verir yani, ama zevk alıyorsan söyle. Karşılıklı zevk almak için yapılan bir şey netice olarak
00 YorumlaKatlanmak zorunda değilsin ama keyif vermesi gerekir sana da aslında.
10 Yorumla
+1 yılHoşlanmıyor isen dile getir tabi ki karşılıklı konuşun bunları
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence izin verilmeli ve serttçe saatlerce sürmeli ;)
00 Yorumla
+1 yılcanın yanmıyorsa ya da zevkini altmıyorsa ses etme.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cok kotu hissetmiyosan birak yapsin oda ondan zevk aliyor demekki
00 Yorumla
+1 yılHer sey karsılıklıdır ve hayat müşterektir eminim oda sana bazi şeylerde göz yumuuor ama hoşlanmıyorsan söyle bence
00 YorumlaO seviyorsa idare et derşm çok acırsa uyar
06 Yorumla
Soran+1 yılİdare ediyorum ama ne bileyim tuhaf da geliyor bana
Soran+1 yılYani çok şükür kuru sıska değilim şekilli bir vücudum var ki kalçalarım da aynı şekilde zaten bunu eşim hep dile getirir
Soran+1 yılEvet öyle zaten onu mutlu etmek aşırı hoşuma gidiyor sadece bende zevk almak istiyorum yaptıklarından ama bu bana tuhaf geliyor işte
+1 yılNeden güzel bir şey bence
03 Yorumla
Soran+1 yılGüzel mi gerçekten
- +1 yıl
Bence evet ama sen sevmiyorsan uyarabilirsin
Soran+1 yılAma eşim çok seviyor galiba onu da mahrum etmek istemiyorum bir yandan
Aşırıya kaçan fantezilere göz yumulmamali
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sen zevk almıyorsan yaptırma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım Hard yani sertsexse işmeistiyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Sevmediğin şeyleri konulmalısın bence
01 Yorumla
+1 yılErkekler bundan zevk alır ama tabi karar senin
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan dile getir
00 YorumlaCanın yanmıyorsa bırak yapsın çünkü o zevk alıyor
00 YorumlaTrolcuuukkk ama bende kalçaya vurmayı severim 😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Devam et. Garibim mutlu işte.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ne yaparken tokatlıyor
00 Yorumla
+1 yılEvet yumulmalı
00 YorumlaVurmasını bilmiyor
00 Yorumla
+1 yılOral yaptır
00 Yorumla
+1 yılDevam ettt
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle dile getir Ke Sin Lik Le
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. O zevk alıyor
00 YorumlaSöyle vurmasın