# tutku 🖤

Merhaba ; sorun güzel bir soru olmuş beğendim öncelikle bunu beyan ederek söze başlamak istiyorum. Cinsel hayat bir kişinin kadın erkek istediği arzuları dürtüleri ihtiyaç temel ihtiyaç diyelim olarak yaşadığı bir duygudur. Bunu herkesle yaşayamaz kimisi bulduğu tanıştığı partneri ile kimisi eşi ile kimisi sevgilisi ile bu yüzden cinsel yaşam kişinin o sorunları gün gelir sosyal yaşantısına yansır kimisi aç bir birey olur kimisi çok tok olur elinin tersi ile iter kimisi nötr olur bu konulara ilgisi yoktur çeşitlendirmek ise sana veya yorum yapan arkadaşlara kalmış :) 😈😈😈😈 şeytani
etkilemez mi?
zamanında maaşlı calısıyorum bi kadın vardı şirkette sabahları makyaj yapmadan geldı ıse demek kı abimiz bunu silkelemedi , ya da silkeleyip tatmin edemedi demekti , kadın herkese ota boka bulaşır kavga eder kendınden ast olanlara cehennemı yasatırdı , bızde derdik yeter gari bisi bunu silksin diye.
silkelendiginde endorfin salgılanır , kan akısı hızlanır tum hucrelerıne kan gıder yuzun nurlanır , gulumser gozlerın ıcı parlar , pozıtıf olur sakın dingın olursun , buda senin sosyal reel yasamına artı etkı eder.
her zaman derim işin ehli deneyimli profesyonel bir silkeleyici ile çalıştığında , dogru kişi , memnun bireyler.
Demek bu muhabbet her iş yerinde dönüyor
he valla aynen !
Bunu bizde sık diyoruz gergin ve evli iş arkadaşlarımıza
:)
anlıyorum.
cinsel anlamda kötü olduğumu düşünmüyorum iyi olduğumu düşünüyorum.
Tabi herkes kendini bu konuda över..
hiç bir şekilde sosyal yaşantımı etkiliyecek bir durumum da olmadı yok seninkisi bamyamış falanda böyle bişeylede karşılaşmadım aksine hep övgü aldım 😂
Eğerki karşımızda anlayışsız bir partner var ise her türlü kötü hissederiz. Eğerki karşımızdakini mutlu ediyor ve cinael yaşantımız iyiyse o zaman moralimiz yüksek olur buda olumlu etki bırakır
Cevap
31Cevap
Aşırı etkiler, cinsel yaşantının olmaması insanı mutsuz ve daha stresli yapabilir
Etkilemiyordu aslında ama gergin hissettiğim oluyordu
Libidosu yüksek bir adamım, bu yüzden bu konuya tutku ile bağlıyım. Bu yüzden kadınımin da öyle olması gerekir. Bu da hem onu hemde beni derinden etkiler.
Pozitif ise sosyal hayatta pozitif olur.
Negatif ise mutsuz olur.
Yani demem o ki, tutku ile bağlanmak gerekir.
Cok etkiliyor hemde, eşimin zoruyla olursa iki gün sancım oluyor cok kırgın oluyorum ve bu bütün günümü rezil ediyor. Ama güzel gectiği zamanlar ertesi gün sanki her şey daha güzel geliyor gözüme daha mutlu oluyorum
İnanın çok etkiliyor ilk eşimle çok sorun yaşadım ayrıntı vermeyeyim mutlu olduğum günüm olmadı ister istemez o aklıma geliyordu. Yanlış olabilir ama herkesin psikolojisi aynı değil
Gergin oluyorum olmazsa. Boşalmak rahatlatıyor, sinir streside azaltıyor büyük bir yükten kurtuluyorum sanki.
Cinsel hayatın iyiyse sen daha keyifli oluyorsun aslında kötüyse daha bir arayış biraz daha sabırsız gergin oluyorsun
Bizim bi tarih profesörü vardı onda olumsuzdu belli zaten çılgın bakire dedim diye 4 sene bırakmıştı beni
Beni etkilemez olumlu kabul ettiğim kadar olumsuzuda kabul etmem gerekir bazen bazen yapcak birey olmuyor bazı şeyler değişmiyor
Aşırı farkettirir. Bir şekilde yiyin için seks yapın :d
Yaklaşık 2 yıldır cinsel hayatım yok, sosyal yaşamda buna bağlı bir etki yaşamadım.
Kesinlikle etkilediğini söyleyebiliriz, o günü daha iyi hissederek geçirmene katkı sağlıyor.
Çok etkiler. Öfke olabiliyor. Yapınca bir rahatlama oluyor.
İyiyse arkadaşlarımı bile satarım ama kötüyse sosyalleşmeye çalışırım
Genelde iyiyse daha sakin ve durgun oluyorum, kötüyse bir o kadar asabi ve sinirli :D
Olmayışı benim sosyal hayatımı olumsuz etkiliyor çünkü aklımdan çıkmıyor 🤷🏻♂️
Güzel zevk ile yapılan sizi madden ve manen tatmin eden herhangi bir şey hayatınızı güzelleştirir enerjinizi yükseltir
Öyle bir yaşantı mi varmis
Kötü cinsel hayatımın sürekliliği olamaz
Çok acayip etkisi oluyor ruh haline.
Ciddi etkiliyor çünkü yok🙃
Paran varsa şükür iyi kalkar
Zamanım yok zaten işler güçlerde
Psikolojik olarak etkiler
Başarili cinsel iliski ozguveni arttırır.
Hic bir sekilde etkilemez
Strese girerim yapmazam
bayağı olumlu etkiler yani düzenli cinsel hayat.
Etkilemez, ikisi farklı kavram çünkü.
Duzenli seks yapanlarin öz güveni yüksek olur
Cinsel hayatımda yok sosyal hayatımda yok
Etkiler
Etkiler kötü şekilde
Seni etkiliyor mu
etkilemez
Mutsuzsam canım sıkkın olur
Çok etkiler
Cinsel hayatım yok ki.
Etkiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?