erkekler neden kadınlara göre daha istekli? genellikle kızlar cinsellik hakkında konusmayı sevmezler bile ama bu erkeklerle her gün ilişkiye girsen, cinsellik konussan bile sıkılmazlar neden böylesiniz beyler 😃 şu içinizdeki yangın 🔥 bi türlü sönmüyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Saçma. Benden çok daha istekli kadınlar tanıdım. Sadece kadınlar genelde daha sağlam adımlarla yavaş yavaş ısınıyorlar birine.
Yoksa o erkeğe güvendikleri zaman fantezilerinin ne kadar güçlü olduğunu bilmiyorsun.
Veya ne kadar çok kadının sekse doyamadığını. Erkeginin hep içinde olmasını istediklerini, beğenilmenin, arzulanmanın onları ne kadar isterik bir kadına dönüştürdüğünden çok uzaksın sadece.01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir ben sadece sosyal medyada gördüğüm seyler üzerine boyle bi tahmin yürüttüm zaten
hic sevgilim bile olmadı, cinsel ilişki bile hic yasamadım bu konularda deneyimli olanlar daha dogru yorum yapabilir tabii
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Senin dediğin olay bilimi ve bilim insanlarının aklını meşgul etmiş bazı ülkelerde bilim insanının ortak çalışması ile erkekler deki bu soruya cevap bulmuşlar
03 Yorumla
Soran+1 yılcevabı neymis peki
- +1 yıl
Erkeğin kıza nazaran kadından iki kat daha cinselliğe düşkün erkeğin cinsel hormonel yönden beyne uyarlayan salgı kadına nazaran daha güçlü olduğu kanısına varmışlar ki zaten gündelik yaşantın da hep denk geliyorsundur erkeğin 3 kendisinin ikisinde neredeyse cinsellik cinsel tabir geçer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
+1 yılBeyinleri uckurlarinda olduklari icin tatlim aptal pislik hayvanlar olduklari icin ama is kendi annelerine bacilarina gelince kiyameti koparacaklarindan dolayi ikiyuzlu olup kendiler elalemin karisina kizina bacisina cinsel obje olarak bakmayi hak gordukleri icin topu belasini bulsun insallah
22 Yorumla
Soran+1 yılkızımmm bi nefeslen sakin ol 😃 kim kızdırdı seni bu kadar
- +1 yıl
Sinir oluyorum erkekler onceden boyle degildi oyle olsalardi onlar bile evlenmeden olmaz derdi simdi herseyi cinsellige cekiyo namussuzlar sirf bu yuzden es secemiyom bu zamana kadar bulasmamisim hic neden kizmamayayimki kimamak icin bi sebep var mı
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet öyleyiz. Ne yapabiliriz ki. Seviyoruz sevişmeyi. Duyamıyoruz çünkü çok tatlısınız… 🥰😎
00 Yorumla
+1 yılBence kadinlar daha istekli , suanki iliskilerde mutsuzlugun sebebi de bu
33 Yorumla
Soran+1 yılne bilim bana erkekler daha istekli gibi geliyo bilemedim
- +1 yıl
Hani nerdw
+1 yılKadınlar daha istekli sadece toplum baskısından dolayı dışa vurmuyorlar erkekler dışa vuruyor yoksa kadınlar daha beter
12 Yorumla
Soran+1 yılerkekler kadınlara göre neden daha rahat bu konuda peki
- +1 yıl
Ataerkil bir toplum olduğumuz için ayrıca namus kavramı kadınları daha çok kapsıyor düşüncesi hakim
Gizli Üye(18-24)+1 yılKafaları boş çünkü hobi yok bir şey yok bomboşş oturuyor çoğu. Zengin parayla fakirde uçkuruyla oynarmış cınımm
33 Yorumla- +1 yıl
Sondaki atasozu neydi oyle kdkfkg
Soran+1 yılsondaki yazdığın söze patladım kgşdövöfmöfmf ama doğru diyon bi de kızlara derler hobileri falan yok diye
Cevap sahibi+1 yıl@Kediruhlukadın tam bilmiyorum ama böyle bir şeydi sjsjsjjs
Bence artık kadınlar daha çok istekli daha çok istekli
10 Yorumla
+1 yılİçimizdeki yangın sönerse boynuz bi tarafımıza girer 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
- +1 yıl
Salla boş ver
+1 yılİstisnalar vardır illaki😂🥰
30 Yorumla
+1 yılSöndürecek kadın bulamadık
10 Yorumla
+1 yılKAdınlar istekli değil mi yani
Gülerim buna012 Yorumla
Soran+1 yılne bilem erkekler kadar değil gibi
erkekler bu konuda daha istekli gibi geliyo- +1 yıl
Kadınlarda erkekler kadar istekli inan ki
SAdece kadınlar toplum yüzünden kendine saklamayı biliyor ve iyi ögreniyor.
Çocukken göster pipini diyen toplumda da erkekler saklama gereği hissetmyipr.
Soran+1 yılkeske türkiyede değil de baska bi ülkede doğsaydık ya
- +1 yıl
Keşke. Bakma Türkiye'de bile keşke Batı'da doğsaydık diyebiliriz.
Ben kadınalrın istekli olmadıkları olayına asla inanmıyorum. Sadece dediğim gibi insan gibi kontrol etmeyi biliyorlar. Yoksa kadınlarımızında fantezi ve istek dünyası rengarenk. Hatta erkeklerden daha renki ve çeşitli
Soran+1 yılbak burada doğru dedin “kontrol etmeyi biliyoruz” erkekler bu konuda daha sabırsız aceleci her şeyleri acık direkt gel ilişkiye girelim diyebiliyolar
- +1 yıl
Burada da işte aile eğitimi yatıyor. Bu tarz kişiler çocukluğunda istediği her şey hemen verilmiş. Sonucta bekleme ve sabretme bilmiyor. Buda ileride sosyal hayatlarına yansıyor. Burada kadına erkek seçimi yaparken iş düşüyor. ailelerinin şımarttığı erkekleri eğitmek kadınların görevi değil sonucta
Soran+1 yılevet haklısın
- +1 yıl
Biliyorum ahaha ego koktu şimdi ortalık :D
Soran+1 yılniye be 😃
- +1 yıl
Haklısın dedin ya. Her zaman haklıyım gibisinden haha
Soran+1 yılheee ama güzel açıkladın her seyi ne yalan söylim haklıysan hakkını veririm yani glşdövöfçdmc
- +1 yıl
ahahaha :D :D Buradakilerin kadın erkek farketmez çoğundan farklı olarak aklımı da kullanmayı severim ben :D Ciddi gördüğüm sorulara ciddi yanıt veririm. Ana genelde trollüyorum hep :d
Ateş söndüren çılgın bakire de geldi
01 Yorumla
Soran+1 yılKFŞFOLVMCÖCMDŞÖD
kızlar daha azgındır fakat asla belli etmezler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Onu bi çozebilsem ah neler olucakta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSondurebilen yok demekk 😂
02 Yorumla
Soran+1 yıltühhh
- +1 yıl
36 yıllık ataş birikti cesaret eden gelir 😂😂😂
sanki kadınlar isteksiz
02 Yorumla
Soran+1 yılsizin kadar istekli olduklarını düsünmüyorum
+1 yılYanıyoruz da ne oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılbi b0k olmuyo dogru
- +1 yıl
Boialtan yokki
+1 yılbaska amaclari yok
02 Yorumla
Soran+1 yılneden yok ki ama
- +1 yıl
erkek yani ne isticek
Havalar ısındı ondan
02 Yorumla
Soran+1 yılyok burada ısınmadı
Sen yangin kiz görmemişsin. 😀😀
01 Yorumla
Soran+1 yılhani nerde göster o zmn
Sönüyor elbet yorgun düşünce ama
04 Yorumla
Soran+1 yılilişkiden sonra yorgun mu düşüyosunuz erkekler olarak
Soran+1 yılbilmediğimden soruyorum neden yorgun düşülüyo ki
Kızlar daha azgınn
00 Yorumla
+1 yılCinsel açlık bide mitolojik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler doyumsuzdur
02 Yorumla
Soran+1 yılevet neden öyleler ama
- +1 yıl
Testestoron hakimiyeti
Yaratılış gereği
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi