Kızlar Bir Adım Öne Nasıl hiss etdiniz, Vücudunuzu başka biri görürken utandınızmı? ya da partneriniz utandımı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
ikimizde istiyor ama birbirimize ne söylüyor ya da hissettirebiliyorduk. Sahilde el ele gezmeye başladık. Sonra kuytu bir yere oturduk ve sohbet etmeye başladık. Yan yana oturduk. Sarılıp yanaklarımızı öpemeye başladık. Bir süre sonra öpüşmeye başladık. Hem utandık hem de geri duramadık.
Her geçen dakika daha ısındık ve rahatladık birbirimize karşı. Ve ellerimizi vücutlarımızda gezmeye başladı. Vajinasına dokunduğumda heyecanımız ikiye katladı. Oda benim penisimi eline aldı. ikimizin de heyecanı arttı. O heyecandan penisimi iyice sıktı. ve bende kısa sürede eline oluk oluk boşaldım.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet hem de nasıl, tüm vücudumu ateş basmıştı resmen, yüzüm domates gibi kıpkırmızı ve alev alevdi, aşırı heyecandan s*kim çatlıycakmış gibi semmmsertti, şortun önü bir anda eyfel kulesi gibi olmuştu, 17 yaşındaydım, hatun da 30 yaşında ama o boşanmış ve yeteri kadar tecrübeliydi, ben ne kadar utansam ve ne yapacağımı bilemesem de elim ayağıma dolaşsa da hatun ilk adımları atarak olayı ateşledi, ennn çok utandığım an hatunun şortumu indirim s*kimi gördüğü dokunduğu andı, ikinci en utandığım an hatunun soyunduğu ve hayatımda ilk kez bir kızı çıplak gördüğüm o andı, üçüncü en utandığım an ise hatunu altıma aldığımda göz göze geldiğimiz o an ;)
10 Yorumla
+1 yılHayır asla utanmadim gayet soğuk kanliydim okşayıp oral yapmıştı tek şey o an erken boşalmam olmuştu
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim bebeğim 🥰
+1 yılYasamadim ama ilerde esimle yasadigim zaman utanirim elbette bu soruya hayir diyen olmaz aslinda ama cevaplari tahmin edebiyom okumadan yaziyom bunu erkekler yigitliklerine guya bk surdurmemek icin hayir tabikide tarzinda seyler yazar kizlarinda az bi kismi evet utandim yazar kimse yalan atmasin herkes bundan utanir birincisi ikincisi bu gayet normal bisey gunboyu ciplak dolasmiyoz zaten pismanliklarini bastirma icgudusu diyom ben ona he arsiz bi insan utanmaz tabi ama o ilkinde degil sonraki yasananlarda olabilir en fazla ;)
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanma tabiki oluyor ama karsindakine guven asilarsan onu rahat hissetirirsen oda sana rahat hissediyor. Onceden konustuysanuz dusta birbirinizi tanidiysaniz bi sikinti olmuyor ilk temaslarda bi el tirtedi ancak daha sonra 17 lik damarli penisimi ciksrtip dudaklsrina dudaklarina vurup onu titrettim 😂😅
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDm kutunu acsana seni sabahtan beri takip ediyorum konusmak istiyorum😂
- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılEvet biraz utandım. Benden 10 yaş büyük bir kadınla oldu. Ama anlayışlıydı tabii kırmadan hoşgörüyle yaklaştı.Ürkütmeden usul usul. Yeaaah bayağı bi uğraşmıştı ya finale kadar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel deneyimim de olgundum gayet akıcı olmuştu tabi acemilik vardı ama karşımdaki de acemiydi utanma olmadı. Sadece mastürbasyon yaparken yakalandım o zaman çok utandım.
10 Yorumla
+1 yılO anlık zevkle utanma bile gelmedi aklımıza işimize devam ettik hep 😊
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hayır utanmamıştım ama o biraz utanmıştı. Ne günlerdi bea
15 Yorumla- +1 yıl
utandığını nasıl anlıyordun?
- +1 yıl
hm anladım
Aklima dahi gelmedi, kalkinca utanma duygusu gidiyr, utansan zaten ereksiyon olamazsin.
10 Yorumla
+1 yılBen daha yaşamadım 23 yaşındayım bakalım naısl olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı ve büyük penisli değilim; bu yüzden hiçbir zaman cinsellik yaşayamayacağım. Keşke yaşayabilsem de bu soruya düzgün bir cevap verebilseydim.
01 Yorumla- +1 yıl
😕
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yok utanmadim ama cok heyecan yaptim benden 9 yaş buyuk bir kadindi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHenüz bakirim ama acayip azgınım patlayınca fena olucak)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende senin gibiyim, seksi ve istekli 😑 @Sendemyo426
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenelerdir a. M yalamanın özlemini gidermiştim hatun şok oldu direk şapır şupur oraya daldım diye
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılEvet utanmistim soyunamamıştım
60 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Sarhoşluk vardı güzeldi
50 Yorumla
+1 yılHayır zevk alamamıştım
52 Yorumla- +1 yıl
Niye?
- +1 yıl
Beceriksiz çıktı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakımlı olduğum için (kaslıyım) kendimden çekinmedim ama hayvan gibi de atladım diyemem ortada bir yerdeydi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Hiç utanmadım utanmamda o konuda
10 YorumlaHayır utangaçlık durumu olmadı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılHenüz ortada bir şey yok
10 Yorumla Henuz bir cinsrl deneyimim olmadi
10 Yorumla
+1 yılHayır ama çok heyecanlanmıştım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılHayır sinemadaydık. Müthiş keyifli idi
02 Yorumla- +1 yıl
Sinemada seks mi yaptiniz?
- +1 yıl
@Sendemyo426 evet locada
+1 yılHenüz daha olmadı
418 Yorumla- +1 yıl
Benimde
- +1 yıl
Ne güzel
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Mee to 😂 bendensin sende
- +1 yıl
O nasıl nick la snkdnsksks
- +1 yıl
Hocam açıklayabilirim 🤧
Yanlış vakitte üye olmuşum da siteye... - +1 yıl
Tiiiii senin suratına hiç yakıştıramadım sana mdkdmskdksd
- +1 yıl
Diyosunnnn
- +1 yıl
@gece_gibi_ ya wnwnsndnnd bu arada şaka bir yana yakışmıyor bana tekrar hesabı yükseltmekle uğraşmaktan erinmesem ciddi silerdim bunu 🤧
- +1 yıl
Cidden yakıştıramadım sana zamanla yükseliyor be
- +1 yıl
Yeni hesap açayım da ordan konuşsak 😏olmaz mı 😃 @gece_gibi_
- +1 yıl
Bana fark etmez burdan bakınca günah keçisi gibi duruyorsun ama 😅🌌
- +1 yıl
Doğru olabilir çünkü kime veya kim yazsa abaza dayı diyor wmsmsmmd bilmiyorlar ki daha 18 deyim :D
- +1 yıl
Mesaj at o zaman 😏
- +1 yıl
Ben nasıl duruyom
- +1 yıl
Kartal gibi dkdksmxs
- +1 yıl
Benle konuş 😂😂
- +1 yıl
Dayı dert etme bu kadar ya 🥲
Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Hayır utanmadım çok güzeldi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen utanmadım hatta zevk aldım
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yapmadım ki henüz 😊
10 Yorumla
+1 yılBen utanmadim ama partnerim utandı ışığı kapatti
10 YorumlaHayır. Büyük bir heyecan ve harika bir titreme
10 YorumlaHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHyr çünkü içkiliydim
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana oral yapılırken izle
00 Yorumla
+1 yılOlmadı