Kizin birine
Çok çok seviyeli kalite sevisme icin irtibatta kalabiliriz, sadece zevk alma ve oral icerikli… demis
hic tanimadigi bir kiza
ne yapmaliyim? Tam bi abazaymis gelene gecene sulanan.. karizmasi yerle bir oldu gozumde
Çok çok seviyeli kalite sevisme icin irtibatta kalabiliriz, sadece zevk alma ve oral icerikli… demis
hic tanimadigi bir kiza
ne yapmaliyim? Tam bi abazaymis gelene gecene sulanan.. karizmasi yerle bir oldu gozumde
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sende gelenle gecenle bise yasayan biriysen oyle kabul edicen cunku tencere kapak olmussunuz yok egerki kimseyle bisey yasamadiysan beklemen hata dogrudan cope at nisaninida firlat gitsin o namussuz pislik herifi defet basindan igrencc
Senden önce olan bir şeyi yargılaman hoş değil. Seviyorsan devam et yoksa da söyle ayrıl.
nişanlınla çok seviyeli ve kaliteli sevişmek için irtibatta kalabilirsin.
Eskiden senden önce olan bir şey seni ilgilendirmiyor farkındasın değil mi djdj
Ama karakterini ortaya koyuyor
peki bu konuşmalar senle sevgiliyken ya da nişanlıyken mi?
Hayir ben yoktum hayatinda ama suna baksana icim bulandi
gözünden düşmüş olabilir ama en azından aldatma değil. unut gitsin.
Insan asik olduhuna konduramio
bazı şeyleri bilmemek en iyisi ama o kadar çok aldatan var. sen senden öncekine takılma. cinsel hayatınız da var galiba. adam istekliyse tadını çıkar
Bu kadar tecrubeli biri bana ilk geceli kabus gibi yasatti yalan olabilit mi
nasıl bir kabus? açar mısın biraz
Kotu oldugumu bile bile yapmak istedi durmadi dusuncesiz bencil
bi soğursan tekrar ısınman zor olur.. ya şimdiye kadar sünger çek ve ilerle yoksa kafan çok karışmış.. meslekler nedir
Kafam cok karisik evlilik oncesi suphelerim artti
müsait bir zamanda dinlemek isterim faydam olacaksa
neye karar verdin geçti mi soru işaretlerin
Nişanı at istemiyorsan.
Sanki sen sütten çıkmış ak kaşıksın.
Benim ilkim o
Ne tesadüfse bugüne kadar karşılaştığım bütün kızlarında ben ya ilkiydim ya da ikincisi. Yani daha yaratıcı şeyler bekliyoruz sene 2022 oldu ve hatta 2023'ede şurada az bir zaman kaldı.
Kardesim ben ilk onla cinsel’iliskiye girdim sana niye yalan soylim anam misin babam mi umrumda mi olur yargilaman
Hemen agrasifleşme takılıyorum. Ama neticede insanın geçmişinde yaşanmışlıkları olabiliyor yani bu birtek sana has bir şey değil. Yani bugün ben yaşamamış olsaydım birşeyler, bu seferde karşı taraf yaşamış olabiliyor. Senin burada dikkat etmen gereken sana olan ilgisi alakası saygısı ve sevgisi olmalı. hiçbir şey yaşamamış olupta hanzo biri olacağına emin ol böylesi daha iyi.
Iste zaten biraz ilgisi azalmisti bana karsi bide bu eski konusmalari gorunce.. ben bunu asla doyuramam diye iyice moralim yerle bir oldu..
Ona karşı sınırların felan varmıydı peki reddettiğin şeyler oldumu? Şahsen benim bir başka kıza yönelmem için karşı tarafın bana sürekli sınır koyup beni engellemesi olurdu.
Hic sormaz misin kendine bu kiz bana niye boyle diye sonucta istetse isterim bende
Ben bir kadından erkeğine karşı tam teşekküllü teslimiyet beklerim. Yani sizin aranızdaki süreci tam olarak bilemiyorum ama ben her reddedilişimde o kadından soğurdum yalan yok.
Aci cekmeme ragmen tam 4 aydir katlaniyorum artik biktim reddedicem
Kadının erkeğine acı çekmesine rağmen katlanması bile ayrı bir güzel. Senden neler istiyorduda reddettin.
Ya ben daha romantik olsun istiorum.. evlenmeden once birlesme yoktu ama sevistimiz cok oldu o zaman tum vucudumla ilgilenirdi artik oyle yapmiyor. Bide bedenen zayifladim begenmiyor belkide eskisi gibi cekici gelmiyorum belkide
Balık etli seviyordu belkide. Zayıfladıkça uyarmalıydı seni zayıflama böyle daha güzelsin gibi gibi
Uzaktan iliskide oldugumuz icin haberi yoktu zaten olsa da ne onemi var ben onun begendigine gore niye sekil aliyim… o zaman oda kas yapsin benim goz zevkim icin. Yani bunlar fasa fiso gercek ask bu olmamali
Artık sen gidişata göre ama devam edersin ama bitirirsin.
pekı sen hıc bır erkege yazmadınmı
Ben bunun gibi ucana kacana ya vsamadim
Kriterlerime uyanla oldum hep
tamam libidosu yuksek olabılır mı?
ayrıl