Özellikle ilişkinin ilk başlarında cinsel ilişki neredeyse her gün devam edebilir. Zaman ilerledikçe ilişkiye girme sıklığı azalsa da bazı dönemlerde yeniden bu periyod sıklaşabilir.
Peki işin aslı nedir, sizler her gün ilişkiye girmeyi nasıl yorumluyorsunuz? 💋
Her gün ilişkiye girmek zararlı mı, faydalı mıdır?
Taraflar isterse neden olmasın, neden evleniyoruz bunu istediğimiz zamanda yapmak için degilmi, bir gün biri ister ertesi gün diğeri isterse kırmadan yapsın, iki tarafta bu gün ara verelim derse ara vereceksin, neticede sen benimsin, bende senin. Böyle şarkı vardi
Her gün olmaz hele türkiyede hiç olmaz hele partnerin türk kızıysa hergün değil Şubat ayı mesela kız regl 5 gün desek bide bunu 5 er gün öncesi sonrası var ettimi 15 gün ay zaten 28 çekiyo kaldı 13 gün hani desek 1 hafta başım ağrıyo yok oram ağrıyo buram ağrıyo kaldı 6 gün bu günlerde erkek iş filan evde olmam sebebi desek Şubat ayı hiç seks yok demek oluyo bu teşekkür ederim iyi günler dilerim 😎😇😁
Hergun seks olabilir bu fazla sevgiden ve arzudan kaynaklanır ancak işi fazla istek arzuya bunun sonucunda fazla sevgiye dayanan bir cinsel birliktelik olması için 2 ya da 3 gunde bir yapmak daha kaliteli ve daha cok sehvetli olacagini düşünüyorum. Mesela bu 2 ya da 3 günlük arada mesajla ya da resimlerle boşlukları doldurabilir bolca hayal kurdurmak o günü beklemenin hazzı ayrı olur ;)
Testosteron kaybi yaratmasa benim icin bi zarari yok. Ama kaslara giden ve kas gelisiminte buyuk rolu olan testosteronlar kas yerine testise yoneliyor. Vucuttaki testesron oranini minimal duzeyde de olsa etkiliyor.
Açıkçası evliliğin ilk yılları çocuk olana kadar tadını çıkartın :D Eğer fantezi dünyanız geniş ise hiç bir zararı olacağını sanmıyorum Biz bedenen bir zarar görmedik :D
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bana faydalı olcağı kesin.3 senedir s eks yapmıyorum