Cinsellikten bahsetmiyorum. Konu o değil. Hemen her bakımdan güçlü ve hatta mücadele halinde olduğunda sert bir erkekle sevgili oldunuz mu hiç? Yani açıkçası "iyi ki düşmanı değilim" diyeceğiniz biri... kötü biri değil ama işte asla diş getiremeyeceğiniz biri...
Olmadıysa bu tanımlama sizin için olumlu mu değil mi? Böylr biriyle olmak ister miydiniz?
Olmadıysa bu tanımlama sizin için olumlu mu değil mi? Böylr biriyle olmak ister miydiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
Kılıbık erkek sevmem , sert daha iyidir 🙃
Otoritesini de kursun ama değil mi yani erkek sonuçta
Eveeettt
bu adamın babası yok 2 ablası var. 2 abla seninle de beraberken gelip hafta sonu programları için izin isitiyorlar. Ortancaya izin veriyor kız çok seviniyor ama büyük ablasına izin vermiyor. Kendinden emin ve net bir ses tonuyla "uygun değil" diyor, ses tonuyla bu kararın son kararı olduğunu ve tartışmaya açık olmadığını belli ediyor. Kızcağız gerekçesini bile soramadan mızırdana mızırdana odasına çekiliyor. gerekçesini açıklamıyor ama sen anlayabiliyorsun neden uygun görmediğini. Bu manzara houna gider miydi?
Sen onunla konuşabilirsin
sen diyorum hoşuna gider miydi?
Gitmezdi. Ama belki ablası başka işler karıştırıyordu işin aslını öğrenmeden adami yargılamak olmaz
babaları öldüğünde kızlar hayat bizim hayatımız kiseyi karıştırmayız demişler... erkek arkdaşınız da "bu evde yaşadığınız müddetçe sizin güvenliğinizden ben sorumluyum, bundan sonra belli şeyler için benden izin alınacak" demiş... kızlar "izin almayız gerekirse haber veririz" demişler ama mücadeleyi kaybetmişler ve artık kuzu kzuu izin alıyorlar... küçük kardeşleri de mesela işte rtanca ablaya izin veriyor büyük ablaya vermyor. İyiiğini istediğinden eminsin yani dedim ya yukarıda gerelçesini tahmn ediyorsun ve sana göre de mantıklı. Burada net bir otorite var ve kızlar isteseler de istemeseler de buna uymak zorundalar. nasıl hissettirirdi bu?
Ben direk kavga ederdim valla
sevgiline kızardın ve ne karışıyorsun ablana mı derdin?
yoksa ablasının yerinde ben olsam kavga ederdim mi diyorsun?
Senin yerinde olsam konuşurum diyorum
ya ben ablasıyım zaten
Ne , baştan niye söylemedin
4 yş küçük bir veletten izin almak zorunda olmak ağırıma gitti :(
Sen bence ayrı eve çık
2 yıl önce kötü alışkanlıklarım olduğu ve bunları paylaştığım arkadaş grubumdan kopmayı reddettiğim için küçük erkek kardeşim babamızın vefatından bir süre sonra kontrollü şekilde can yakan ve son derece de küçük düşürücü cezalandırmalarla (ayaklarımın altını oklavayla dövmek gibi) beni yani bir nevi sirk hayvanı gibi terbiye ederek hayatımdan sigara olsun, alkol olsun, okul hayatını ikinci plana atmak olsun uygun görmediği her şeyi çıkardı. evden okula okuldan eve ciddi kızlara çevirdi resmen..
sert erkek iyidir diyordun
Ya şimdi ablasiyim diyorsun
evet ablasıyım zaten hep öyle yazdım
aslında kız arkadaşı var ve ona bu duurmu anlatmalı mıyım diye düşünüyorum... ve acaba kız arkadaşına anlatmayı tehdit unsuru olarak kullanmak işe yarayabilir mi? bunu sana başka türlü sorma nedenim de bu aslında
Kız arkadaşına anlat. İş daha da ciddiyete binerse polise git
tatlım 2 senedir dayak yok, sözünü dinleyince sigara içmeyince, yasak ettiği arkadaşlarımla görüşmeyince zaten kılıma dokunmuyor nasıl polise gideyim?
ama şöyle olabilir: karşısında sigara filan içmeye kalksam yine döver bildiğin falakaya yatırır, vey6a ne bileyim sabaha kadar eve gelmesem sabah yine sopa çeker... o zaman doğrudan polise gitsem delil olur diyeceğim ama velet öyle bir sopa çekiyo ki izi de kalmıyor... nasıl ispat edebilirim ki
Zorla alikoyma ve şiddet var de telefonla ara
bir erkeğin otoritesini kurmasını meşru gördüğün için onun da benim hayatıma karışmasını doğal bulursun ben de seninle tartışırım diye düşünmüştüm halbuki :) kız da eğer "erkektir kuracak tabi otoritesini" diyen bir kızsa tartışmaya hazırlanmış olurdum... niyetim buydu :(
birey sülalede bile desteğini alamadığı kimse yok... herkes varsa yoksa "fena mı işte sigarayı bıraktın" veya "o serseri arkadaşlarından sana fayda yoktu iyi ki seni kopardı", yahut "ne güzel işte okuluna gidiyorsun derslerin düzeldi" diyor :(
Bana göre kadın erkek eşittir! Kadınları küçümseyen erkek değildir 😌😊
küçümsemiyor işte; sorumluluğum altındasınız diyor
ama otoritesini kursun diyorsun ya... otoritesini kuruyorsa sen onun smzünü dinlemek zorunda olacaksın demek değil mi
Hayır, olmadım
Olmak ister miydin?
Benim şansıma psikopat çıkar :D
diyelim ki çocuğu7n yok 2 ablası var. 2 abla seninle de beraberken gelip hafta sonu programları için izin isitiyorlar. Ortancaya izin veriyor kız çok seviniyor ama büyük ablasına izin vermiyor. Kendinden emin ve net bir ses tonuyla "uygun değil" diyor, ses tonuyla bu kararın son kararı olduğunu ve tartışmaya açık olmadığını belli ediyor. Kızcağız gerekçesini bile soramadan mızırdana mızırdana odasına çekiliyor. gerekçesini açıklamıyor ama sen anlayabiliyorsun neden uygun görmediğini. bu şimdi psikopatlığa girer mi sence?
@cabukisimler hayır girmez ama at gözlüğü takmış birisi olur
yok ama koyduğu yasağın ablasının iyiliğine olduğu konusunda bir şüphen yok... yani keyfi yasak koymuyor... at gözlüğü dedin ya o yüzden tekrar soruyorum
@cabukisimler kızın açıklamasını bile dinlemeden karar veriyorsa at gözlüğünden başka bir şeyi yokrur
bunu da şyle açıklıyor. Orada bir sakınca olduğundan ve ablamın orada olmaması gerktiğinden eminim. Herhangi bir kararsızlığım yok. O kararımın değişme ihtimali gerçekten yok. Ablam ise belli ki o riski göze almak istiyor veya rikşi görmek istemiyor. Şimdi tartışsak ve en sonunda dil dökse de ben yine izin vermesem kendisini daha kötü hisseder. diyor... (burada önemli olan şu: sevgiliniz gerçekten de haklı size göre de orada sakınca var, ablasının orada olmamasını istemesi doğal ama böyle bir otorite kurmuş olması size nasıl hissettirir)
@cabukisimler otorite kurması tabi ki güzel sonuçta yetişkin bir birey, düşüncelerinin ve kararlarını kabullendirmesi iyi bir şey.
Benim göremediğim yanlış olayları görüp beni güzel bir dille uyarması, benimle konuşması hoşuma giderdi sonrasında ben de düşünüp, tartıp o konu hakkında karar verirdim ve sonuca ulaşırdım.
Sadece her şeyi ben bilirim havasında olursa orada işler değişir ve bu durum hoşuma gitmezdi.
herşeyi ben bilitim demiyor... ikna etmeye çalışacak ve makul biri yai orta yol bulmaya çalışacaktır ama erkek olarak son söz onda olacak bu kesin
@cabukisimler ayy hiç sevmem niye erkek diye son söz onda oluyor hayırdır yani
otorite kurması güzel dedin otorite dediğinde illa ki öyle oluyor
@cabukisimler illa benim dediğim olur demesin
senin dediğini yapmak için çabası olacak ama anlaşamadığınız bir nokta olursa orta yol çıkmazsa nihai sorumluluğun sahibi olarak hissettiği için "tartışma bitmiştir" diyebilir
@cabukisimler benden uzak olsun böylesi :)
sana diyor ki onlar benim ablam. Hayatlarında karşılaşabilecekleri her türlü sakıncalı durum oluşabilecek her türlü riskli durumda gerekirse kendimi dahi tehlikeye atmak pahasına müdahale etmek zorundayım; bu benim sorumluluğum... onar için iyi olanı sağlamak ve kötü olanı engellemek benim yükümlülüğüm. boş ver ben uyardım diyeceğimi dedim gerisi beni ilgilendirmez deme gibi bir lüksüm yok, bu duurmda da elbette ki sözümü dinlemek zorundalar diyor... bu dediğine hangi noktada itiraz ederdin?