- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılTehdit edebilir ama özür dileyerek korktuğunu çekildiğini söyle. Pişman olduğunu seni anlaması gerektiğini anlat ona. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu çok normal bir şey. Seksting sanal alemdir. Yaparsin zevkini alirsin ki sen o cocugu secmissin sevmissin birseyler paylasmissin guvenmissin yani... Korkma sakın ama sakın korkma fotograflar senin fotografin yaymakla tehdit ederse savcilikla karsilik vericegini soyle. Gotu yemez merak etme o tarz insanlsr is ciddiye binince erkeklik merkeklik kalmaz. Bi kadina tehditle santajla sahip olmak isteyen adam sonucta bahsi gecen. Sakin ol bu surecte guvendigin birisi varsa onunla konus sakinles bilgili birisiyse tavsiyelerini dinle suaanda korkutugun cekindigin icin saglikli dusunemiyor olabilirsin. Rahat ol hic birsey ama hicbirsey olmayacak.
13 Yorumla- +1 yıl
Gorusu begendigin icin bide bazi yorumlari okudugum icin tekrardan yazmak istedim neden atarsin ki boyle resimler vs diyenleri gordum. Gramda kendinde sucluluk hissi aramaa senin yaptigin en kotu sey güvenmekti güvenmenin neresi kötü ya güvenini bosa cikartana yuklenmek yerine güvenene eglencesine bakana yüklenmek gramda mantikli gelmiyor. Bu tarz konulara cok takiyorum hani Şu an elimden bisey gelse yardimci olucam sana ama gelmiyor tekrardan dedigim gibi kimseyi takma bu sey yasandi oyel ya da boyle insan guvenmeden yasar mi ya? Saglikli dusun konus fikir al hic cevrende yokmu utaniyor cekiniyormusun elimden gelirse gel dilim dondugunce bilgim yetiyorsa ben bile yardimci olurum sana. Hic dert etme bak bunu sadece kendin olarak yorumlama kadinsal olarak bak bu cocuga sen yuz verirsen korktugunu hissedersen karakteristik bi oxellik olarak kalicak bunda basak bi kizada ayni baskiyi yapicak. o yüzden yeniceksin sen bu cocugu anliyormusun sinirlendim ya
Soran+1 yılSakın aklına keko, maço biri gibi gelmesin, öyle biri değil ama çok tehdit ettikleri vardır mesela biriyle arasında bi problemmi var senin evini bulurum dayağını yersin gibi tehdit ettikleri erkekler var. Onun dışında çok saygın ve çevresi çok geniş biri olduğu için ve herhangi biriyle sorun yaşadığında onun tehdidde bulunduğu için benimde tehdit edilme ihtimalim var. Yani fazlasıyla kabadayıcılık var ve istesem herkesin adres bilgilerini bulurum kafasında
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılGarantiye almak istedigini soyle pisman olurum de ki olursun yani aldatsa kullansa birden senden sogusa ya da baska baska olaylar oldugunda sen gecmise bakip iyi ki onunla yaptim iyi ki ilkim o oldu diyemiyorsan zaten o kisi dogru insan degildir bunuda soyle yani
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılBurada anlattığın gibi onada durumunu izah et ve cinsellik yaşamak istemediğini o anın büyüsüne katıldığını ve pişman olduğunu anlat. Tehdid ederse yaptığının suç olduğunu ve gerekli yerlere şikayetçi olacağını ve ceza alacağını belirt. Zorla seks tecavuze girer bunuda ona soyle ve uzatırsa engelle her yerden...
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Bu konuyu cozmek kolay ama adim adim gitmek lazim ve cocugun vercegi cevaplara gore ilerletmemiz lazim
Hic merak etme senin yatmanada gerek kalmicak fotolarinida yayma korkun kalmicak
Istek at bekliyorum cidden yardim etmek istiyorum merak etme sapitasim yok bugun11 YorumlaYani kurtulmak çok zor değil yaşlar kaç? Umarım tehtid etmek gibi bir hataya düşer ebesininkini tersten görür
17 Yorumla
Soran+1 yıl23 24
Soran+1 yılReelden tanışmıyoruz. Nudelarda yüzüm gözükmüyordu
Soran+1 yılHem numara hem sanal uygulamalarımız var. Bizim tanıştığımız uygulamada çevremizde herkes bizi tanır bir ortam yaptık çünkü
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkca söyle o anın büyüsüyle, etkisiyle birlikte olalım dedim ama ben bakireyim ve tek gecelik istemiyorum de. O tehdşt ederse sen de savcılığa şikayet ederim de.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılİstemediğin bir şeyi tabiki'de yapmayacaksın. Sert ve kararlı bir duruş sergilersen hiç bir sıkıntı olmaz.
10 Yorumla Bakiresin ve sırf takılmalık biriyle mi olcan saçmaaaaaaaaa
10 YorumlaYani nude neden atılır ki anlamıyorum. Yollamayın abi kimseye. Bu işi uzun vadede düşünün
11 Yorumla
+1 yılAçık ve net bir şekilde. "İlişki istemiyorum" diyerek. İstemediğin bir şeyi kafanda bu kadar kurmana gerek yok. Yüzüne demek istemiyorsan da mesaj ile belirt.
04 Yorumla
Soran+1 yılİlişki istemiyorsan neden s*ksting yaptın ve istedin diyecek eminim, sinirlenip nudelarla tehdit etmesinden de korkuyorum
- +1 yıl
Bunu yapacak kadar karaktersiz ise ve böyle bir düşüncen var ise sıkıntı. Yani hata senin hacı. Niye el oğluna nude atarsın? Yargılamıyorum yanlış anlama ama bak şimdi ne durumdasın.
Soran+1 yılNudelarda yüzüm görünmediği için bir sorun olmaz demiştim ama diğer fotoğraflarımda mekan aynı olduğu için anlarlar. Onun daha önce insanları tehdit etme, herşeyi ben bilirim tavırları olduğu için nudelarla tehdit etme olanağı yüksek.
- +1 yıl
Geçmiş olsun. 🤷
Emin ki bakiresin dir geç bunu sonra da taciz, tecavüz diyorsunuz. Haz vs diyorsun bu nasıl bir mantık bu nasıl bir cesaret
Bu kadar cesur san yediğin naneleri temizlenen gerek ayrıca o fotoğrafları kim bilir şimdi den kaç kişi gördü işin bir de o tarafı var Ben hayatımda hiç bir kadın dan nude istemedim kendi gönderen oldu onları da silip attım zaten inanmam normal bir kadın mahremi açıp atığı an soğurum bu bana yapılan bir saygısızlık olarak nitelendiririm.02 Yorumla
Soran+1 yılS*ksting yapma nedenim cinsel ihtiyaçlarımı karşılamak istememdi
- +1 yıl
Video izle kızm olmadı telefon ile konuş Türkiye de her 4 saatte senin gibi kendini bilmezler yüzden sonra İstanbul da iki kişi bıçaklandı kızlar a taciz etti diye hakkınızı savunanlar var sizin iyiliğini düşünen sizlerin de bilinçli, mutlu başarılı olmanızı isteyen bu kadar serbest olmayın oluyor san da para ile yp
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tehdit ederse seni savciliga şikayet edicem de olay çözülür
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTehdit vs ederse yasal yollardan bahset , zaman istedigini söyle , kestirip atma, kendinden sogutursan sorun kalmaz. ben öyle yapmistim f*ck
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok artık olur mu öyle şey bu tecevüz olur. buluş istemiyorum de.
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgörüşmeye gitme ya da git, tipini bğenmedim de bi yalan bul
Cevap sahibi+1 yılgeldi mi şehrine
Soran+1 yılDaha bilmiyorum öğrenicem ama büyük ihtimalle yola çıkıcak hazırlık falan yapıyor ki bana yazıyor
Cevap sahibi+1 yılyazışmada ne yaparım demiştin
Soran+1 yılGeliyorum bir haftaya yazdı ne dicem
Cevap sahibi+1 yıladama sanalda neler vaad etmiştin vazgeçtim d3
Cevap sahibi+1 yıladam iyi bilenmiş yaşın kaç
Soran+1 yıl23..
Cevap sahibi+1 yılyazışmaya göre ne yaparım demiştin oral mı vajinal mı
Bu soruları hep bu haltları yedikten sonra soruyorsunuz. Ondan önce özgürlük cart curt...
00 YorumlaKendisine dersin güzelce izah edersin. Anlamaz israr ederse engellersin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen takılmak için kendine yakışan ve iyi karakterli birini seçtiğine inanıyorum
O yüzden yapmaz ;)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire ama çılgın klavye kahramanisin yani 😅😅😅 erkeğe acıdım şimdi
00 Yorumla
+1 yılSavcılığa ver
Görsün ebesinkini10 Yorumla
+1 yılTehdit ederse kanun var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Boş ver en dogru kararı vermişsin
11 Yorumla
+1 yılVar onlardan kurtulmanın yolu.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Takılma vazgeçtim de geç gitsin
10 YorumlaKadinlar hep boyle zaten, gece baska gunduz baska oluyorsunuz bu konularda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşlar kaç
12 Yorumla
Soran+1 yıl23 24
- +1 yıl
Ma. nyak biri değilse etmez ins.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYayamaz bu özel hayat ihlaline girer suçtur
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir şey yaparsan savcılığa vereceğim diyeceksin polis aklını alır onun
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evli olduğunu söyle ahaha kocam vs korkut bsb
00 Yorumla
+1 yılBence sonun ! fş@ resimlerin ile dolar her yer
00 YorumlaEngelle geç
10 Yorumla
+1 yıldirekt söyle çekinme
10 YorumlaYüzün gozukmuyosa korkma
10 Yorumla
+1 yılBize söylediğin gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel sexting yapar mısın?
00 Yorumla
+1 yılFuc k varsa nasıl bkariesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Engelle direk bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sadece seviş o zaman seks yapma
00 Yorumla
+1 yılSen bakire degilsinki bi kere
040 Yorumla- +1 yıl
Burdaki bakir bakire kavrami namusla iliskili olan bi kavram cunku evlendikten sonra insanlarin bakir bakire olarak kalmasi asil abes olur oyle degilmi
- +1 yıl
Tamam iste o dedigin namus kavraminin bizzat aynisi bu olayi farkli adlandirmamiz hayat gorusumuzden ve dusunce yapimizdan kaynakli etik ve ahlak kavramlari gibi dusunebilirsin umarim anlamissindir ;) bu aptal insanlar bakir bakire degil onunda altini cizelim beden zaten ruhun yansimasidir ayrica ;)
- +1 yıl
Yansitir ve bunu gormek isteyen gorur bilmek isteyen bilir duymak isteyen duyar akil var izan var algilari acmak cok zor degil
- +1 yıl
Benim icin tartismaya kapali konular zaten bunlar bildirim gidersede gitsin biz yazmazsak baska biri cevap yazacak sonucta begenmezse siler bosuna duyara gerek yok
- +1 yıl
Ingilizcede bi laf vardir hope for the best but prepare for the worst hep en iyiyi hayal et ama her daim en kotusune hazirlan diye beklentiyi artik su yasadigimiz zamanda dusuk tutmak gerekiyoki sonradan sikinti yasamayalim herkesi ayni kefeye koymasakda hemen hemen hepsini ayni kefeye koymak son derece mantikli cunku emin ol istisnasi pek cikmiyo ve insani yaniltmiyo ;)
- +1 yıl
Ya uzatma kardes dedigin sey senin ruhun bakir bakire olmasiyla benim dedigim namus kavrami iste isitip isitip onumuze koyma sunu ayrica o dedigini yapanlarda namussuz akli fikri cinsellikte olan ari satmis namusu kiraya vermis is kendi ana bacisina gelince asil firtinalari estiren hayvan itogluit mikrop pislik yuvasi hemcinslerin zaten
- +1 yıl
O dedigin tipteki hemcinslerimi ben elestiriyorum zaten adilim o konuda duyar kasma bana hatta daha az once acimadim yardirdim bikac kiza bununla ilgili konularda ama olay suki az uckurunuza sahip ciksaniz kendi ana baciniza yapildigini dusunseniz o an zaten uzak durursunuz yapmazsiniz aw biz evet desek bile siz hayir demeniz lazim bizim aptallar duygusal oldugu icin cogunlukla bisekilde nasil olsa evlencek diye yapiyolar bende bikac genc hemcinsim olan kardesime bu suuru olursturmak icin burada cinsellikte gorus paylasiyom senin hemcinslerin zaten dunden razi nasil olsa yasandi bitti geriye bisey kalmadi diye diger kizlara yoneliyolar yaziktir ya sonra bunla evlenilmez diye dusunup hic olmazsa yari yolda birakmayip kardesinizin onun yerinde oldugunu farzetseniz yapmazsiniz sizi alikoyar ama sehvet duygusu oyle biseyki iste insanlar ensete bile yonebiliyo iste sizinde anneniz baciniz var yalanmi aranan kadinda olsa uzak dursaniz keske beyniniz uckurunuzda olmasa nerdeyse tum hemcinslerim uzak durur bizim o duygularimizi kontrol etmemiz sizinkine gore cok cok daha kolay cunku
- +1 yıl
Ben hemcinslerin korumadim bende doğru bulmuyorum yapılmasını ama cinsellik tek taraflı bir şey değil iki tarafin isteği ile olan bir şey diyorsun ya biz evet desek tensiz hayır diyin
Şehvet farklıdır yaşadınız mı o duyguyu bilmem ama cinsiyet fark etmeksizin şehvet geldimi insanı beyni değil orası (cinsel organı) yonlendirir ayrıca hayatın kanunu bu her canlıda dişi kaçar erkek kovalar dişi evet dediği an cinsellik olur dişi evet dediğinde hiç bir canlının erkeği hayır demez ki dişi evet demisse erkeğin beynini çoktan orası esir almış olur hayır diyemez - +1 yıl
O kisim dogru zaten oyle olan kizlara hic acimiyom bariz belli bisey ne olacagi zaten demi ama aradaki belirleyici olan kisim kendi ailenizdeki kadinlari basina bunun gelmesi ihtimalini dusunup aklinizin o organiniza gitmeyip mantikli dusunebilmeniz evet dunden raziyim deyip evet demektense hayir anam bacim var diye akledebilmeniz yinede kiz evet derse oluyo ama tacizi tecavuzude var bu isin az irade ya gercekten cok sey degistirebilir bu olay neyse ben kendim gibi biriyle evleneyimde gerisi birbirini bulsun herkes boyle dusunse zaten hic sikinti yasamicaz sizde herseyi yapim ama karimin kimse elini bile tutmus olmasin demezsiniz bu ikiyuzlu olaya cok sinir oluyom bende
Soran+1 yıl@sonnisim kadınlarda da aynıdır normalde zaten çok libidosu yüksek biriyim ama kendimi kocama sakladığım için sekstingle birşeyler yapıyorum
- +1 yıl
İkide bir yaparsam anam bacım var düşünün diyor sun da yapan kızlarda ben yaparsam anam yapmıştır bacimda yapar düşünsün ayrıca o dediğin tecavüzde olur düşünür insan rıza olan şeyde sen deolsan dusunmezsin düşün ticaret yapıyor sun şunu su fiyata vermeyeyim bankada pahalı getirseler düşüncesi ayrıca hemcinsin kendini düşünmüyor sa erkek hiç düşünmez terside geçerli namuz sadece kızların iki bacağı arasında değil. Bunun farkindayim
- +1 yıl
Oyle bisey yok aklinda olan gikrine zikrine hal hareket tavirlarina yansir hala kavramlari tartisiyoruz hayat goruslerimiz farkli oldugu icin tabirlerimiz farkli ama demek istedigini anliyorum emin olabilirsin ahhaha ayrica bunda erkek ve kadinin farkli oldugunu dusunmen gerekiyo malum toplum cok sacma bakiyo olaya erkege hersey mustehak ama kadina haram diye sen ikiniside yasamali ondan sonra ikiside yargilanmali diyosun ama biz sizi yataga atsak ne olacak dunyanin her yerinde kadinlar daha cok zarar goruyo bu konuda erkege giren cikan yik hamile kalma riski yok psikolojisinin bozulma ihtimali yok oldurulme ihtinali yok yargilanma ihtimali yok yokda yok yani aw
- +1 yıl
Ruh hali davranışı yansıtmaz senin aklında hiç fantezi yokmu illaki vardır dürüst ol bunları hal ve davranışına yansıtıyor musun hayır
Ayrıca siz bizi yatağa atsanız da o karşılıklı olan şey kimseye kalmamış giren çıkan kısmında doğanın kanunun size girip çıkar☺️ ona yapacak bir şey yok - +1 yıl
Lan gri zekali bak hala anlamamak icin israr ediyo kendi kiz kardesini baska bir erkek yataga atsa beni ilgilendirmezmi diceksin veya anneni gecin bu isleri ya veya esine ayni sey yapilsa sakamisiniz siz bunun psikolojik ve saglik acisindan bi suru olumsuz yani var sovdurtme simdi diger soyledigine gelince hormonal olarak istemesekde aklina gelebiliyo insanin ama fantezi kurmuyorum soyle olsun boyle olsun diye valla ben irademe sahip cikabilen bi insanim zaten fitratimiz dahi bize evlilige yonlendiriyo bu tarz seylerden uzak durup aile kurmak adina hayir neyin tatavasi bu oldukca sivridilli ve aciksozlu birisiyim zaten soyleyecek olsam niye inkar edeyim bu kadar basit biseyi
- +1 yıl
Heh sunu bileydin kevase evladi erkeklere bunu anlatmak icin kendi anasini bacisni katmadan anlatmak imkansiz simdi otur oturdugun yerde asabimi bozma gt oani seni
- +1 yıl
Noldu batti demi it herif kendine dokununca ucu iste boyle ikiyuzlu namussuz terbiyesizsin cehennemde yanin insallah onu yasadiginiz kizlarda bi baskasinin esi kizkardesi akrabasi esi dostu sonucta su ikiyuzlu pis zihniyetinizi hemcinslerimin gozune sokmak icin dogruyu gosterrbilmek adina o kadar caba sarfediyomki surda senin ana bacini senden daha cok dusunuyom ama siz arsiz pisliklersiniz ne desek az size hayvanlar
- +1 yıl
Anan cok yatmis belliki yolla bize tecrubelerini aktarsin evlenince kocamla birlikte deneriz cocuum
- +1 yıl
Anan anlatti sana nasil hamile kaldigini o gunun yorgunluguyla komidinin uzerinden parayi almak uzere yonelirken seyine denk gelmis mk vledi zinasi seni o.. evladi belliki sen yemissin cok hedefi bana yonlendirdigine gore pasif g. tveren seni
- +1 yıl
Off dustum ozur dileyen erkek sllssllss
- +1 yıl
Saka yaptik baskan sakin ol
- +1 yıl
Tamam bise yazmadik en son parladik sonduk 9 saat aradan sonra niye tekrar tribe girdinki simdi
- +1 yıl
Cok degisik bi tipsin
Direk soyle
11 YorumlaSürekli bahane uydur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yatıp uyursunuz sevişip
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKisiliginw bagli o kac yasinda
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBebegim tehdit etmez sen paranoyaklık yapnissin demekki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir bahane uydur gelemeyeceğim de
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe halin varsa gör! Senin soruna insan gibi yorum yapıyorum eksiliyorsun. Yorumu beğenmek zorunda değilsin fakat yardımcı olmak maksadıyla yaptığımız yoruma saygı duy, ben dalga geçecek bir şey yazmadım
Neyse sizin için zaman harcamaya değmez
Soran+1 yılUygulamayı yeni kullanıyorum ayrıca yorumunu mantıklı bulmadığım için bu ifadeyi atmışım demekki. Bahaneler çok var, bir şekilde bulurum ama ben tepkisinden ve sinirlenip nudelarımı yaymasından korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılBu kafayla gidersen senin daha çok şeyini yayarlar
Cevap sahibi+1 yılNe halin varsa gör yardım insanlıktan anlayana yapılır
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. adamı öldür
00 YorumlaSeviş
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVermesen pişman olacaksın sanki:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. 30 yasindamisin
00 YorumlaYapacaksin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler