Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bakire biryle olabilirmisin sence becerebilirmisin yani
Füze atmışsın resmen
Evet. O kadar cok arastirdim ki ve mastürbasyon yaparken bu erken muhabbeti ile kadinimi mahcup etmek istemiyorum. Bu yuzden kendime eziyetler cektirdigim dshi oldu. Kafamda o kadar plan hazir ki. Birde şunu hissediyorum hani zevk almak boşalmak tamam inanilmaz guzel bir histir ancak zevk verebilmek bu tarif edemedigim bir durum😅
Senin dostum ilk ilişkide kuş kalkmaz çünkü aşırı heyecan ve psikolojik baskı var.. dikkat et rezil olma vezir olacağım derken
Cünkü erkek arkadasim daha once yasamis olmasina ragmen ben bakireydim ve olmadi iliskiye giremedik... girmeyi denediginde de canim asiri yandi. pozisyon degstirdik yine olmadi. düsündügümden cok daha zormus ve aciydi
Herhangi bir heyecan ya da pskolojik baski yok merak var ve endisemin kaynagida kadinima deliler gibi zevk verebilmek. Penis boyundan tek suphem. Degisik bi hal ve hareketim var bedenin bazende ruhun yetmiycrgini dusunuyorum cinsellikte. Sadece penis ve vajina arasinda defilde kadinimi her zerremle sahiplenip sarip sarmalamak istiyorum. Parmaklarim ellerim dudagim kesfede kesfede sakin sakin fisildayip sert sert mutlu etmek
Kadına boyut değil on sevisme fantezi uzun sureligi kadın bosaldiktan sonrası sorun değil sana kimse flim. yildizi ol demez yeterki ilişkiyi yönet gel sana ders vereyim
Benim planim tam olarak şu. ilk once ona guven vermem gerek onun rahat hissetmesini saglamam gerek yoksa kendini bana kapatır kasarsa güxel bir birlesim olmaz. ilk once dusa sokup rahatlamak tutkuyu arttirmayi planiyorum ardindan o da isterse oralla o u yumusatip islatip normallestirmeyi dindirmeyi bana alismasini istegini siddetlendirmeyi dusunuyorum ardindanda onu altima alip ilk birlesimi deneyimlemek. bunun nedeni isedogum pozisyo u olusu vajinanin en genis oldugu pozisyon olusu ondan bana bakmasini kollarimdan destek almasini benden guc almasini isterim. Ardindan kontrol ondaymis gibi kendisi penisimden tutup icine almasini eliyle beni itip cekip devam etmesini bu sekilde ona guven verebilicegimi dusunuyorum. O an cok aciyor vs vs daha sonra hic onemli degil ne zaman hazir hissediyorsak. Buve buna benzer bi ton sey...
On sevisme önemli ayrıca çok zorlaniyorsan sana kayganlastirixi ile masaj yapabilir baya rahatlar ve genişler sonrada yavaş yavaş deneyebilirsin denedigin zaman sen iste çok oda memelerini emsin
Kadin icin muhim olan sey benim arastirmalarim dogrultusunda güven hijjen ve duygu. Bosaldiktan sonra derken cogu kadin bosaldiktan sonra zebkten sonra aci hissi duyar. Ve bir kadini bosaltmak erkege oranla zordur. Bunu penisimle basaramazsamda konusarak fisildayarak kudurtarak dilimle oralla parmaklarimla bir sekilde basarabilicegime inaniyorum
Böyle kıza can gurban
Tek başına onca erkeğin yazilarina cevap vermektense soruyu bırakmayı tercih etti kadın herhalde saolsun KS olarak kırmızı bir üyeyi daha bezdirdik...
İliskiye giremedik diye kendimi sucladim. onu cok sevdigim icin kendimi kastıgımı ve bu yüzden olmadigini düsündüm beceriksiz hissettim oysaki ilkim olcakti
Beceriksiz hissetmek suclu hissetmek kimse dogustan ogrenmiyorki. Bende kadinima bu tarz seyler yasatmamak icin yukarida yazdiklarimi okuduysan 😅
Hala devam ediyor musunuz erkek arkadasinla Şu an nasil gidiyor? Birlikteliginiz iliskiniz?
?
Hayir o gün bosaldiktan sonra kalkip gitti ve bana kendimi fhse gibi hissettirdi bende ertesi gün erkek baska bir arkadasla bulustum moralim düzelsin diye onunlayken gördü ve görünce konusmayi kesti
Resmen hayatinda güvenip ozel anlarini paylasmak istedigin sevdigin adam cinselligide askı da travma olarak deneyimletmis sana
Bak iliskiye giremeyince oralle bosalmak istedi agzima bosaldi ve bende hepsini yuttum asigim hayvan gibi bosaldiktan sonra afalladi sapsallasti oturduk 5 dakika konustuk ve bana dedi ki "gitme zamanım" gitmesin diye elini falan tuttum ugrastim ama ise yaramadi kendimi berbat hissettim
O anki yüz ifadenden falan hic anlamadı mı hislerini duygularini kendini sucladigini bunun ustunede oral yaptirip yutturdu mu? Çok degisik birsey tecrube etmissin ya ama inaniyorumki buda bir ders oldu sana küsmenin anlamı yokki belki birgün sana zevk veren nefesinin dindigi anda sarılarak uyuyabilicegin birine denk gelirsin. Bildigin pećete gibi kullanmış. Ancak kendini kullanilmis ya da suclu hissetme bu onun alcakligi cok daha baglanabilir cok daha alisabilirdin ona. Oyle dusun.
Eğerki bu konu hakkinda ya da bu konudan bagimsiz konusmak iyi gelicekse gizliden cikabilirim bazen konusmak fikiralisverisinde bulunmak iyi geliyor insana burada paso soru sorup yanitlamak bazen keyif bermiyor yeni insan tanimak istiyor insan. Öyle sevgili vs diye sartlanan cinsellik diye sartlalan tiplerden degilim iki yabanci oluruz dost oluruz yads bicbisey olmayiz İstemezsende sorun yok saglikla mutlulukla kal. Umarim birdaha ayni seyi deneyimlemezsin.
11-12cm penisle zevkten uçuyorum boyun ne önemi var duygular önemli
Duygu güven hijjen..
Önce bir sen kendini hadi ordan sonra ateşin düşsün sonra gerisi gelir
Yeterli olur
Yeter
Yeterli olur
Yeterli
Yeterli.