Arkadaşlar bu sene üniversitede ilk senem ve bir tane kızla flörtleşiyodum ama işler şu an ciddiye binmeye başladı. Ama sorun şu ki ben cidden yakışıklı olmama rağmen kendi isteğim yüzünden bakirliğimi bozmadım ve açıkcası bakire olan bir kız istiyorum diyebilirim (sevgili olsa dahi ). Ama kızın dilinde bile piercing var , kendisine : "sen bakire misin " veya "daha önce çok erkekle yattın mı?" gibilerinden soru soracak cesareti de bulamıyorum :( Bu dil piercingi ne anlama geliyor cidden kullanan kızların geçmişi sıkıntılı mıdır? Çünkü birkaç arkadaşım bu konu hakkında beni uyarıp durdular kafam çok karıştı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılO bir tarz meselesi. Öyle seviyor ki yaptırmış. Bir insan toplumdan farklı diye, farklı düşünmeye gerek yok. Belirli tabuları yıkıp, tarz yapmış.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
+1 yılRed flag.
Yani uzakdur.
Siyah roje, siyah giyinen kizlardan, kisa sacli kizlardan, dovmeli kizlardan ve piercingli kizlardan.
Uyarmadin deme sonra.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sadece piercing ile belli olmaz ki bu yani önyargı olur
04 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi olay şöyle kız içine kapanık ama güzel bir kız böyle pek arkadaş edinmiyo ama çok açık giyiniyor ve dediğim gibi dilde bile piercingi var ve arkadaşım diyor ki "kanka bu kız bir düzine erkeğe oral yapmıştır dile niye taktırsın falan diyor" sinirim bozuluyor yani
Soran+1 yılValla şu an çıldıracam yani o haldeyim çünkü bu yaşa kadar elime fırsat geçmesine rağmen yapmamışım ama kız bir düzine erkekle yatacak ooohhh valla yok öyle dünya ben gururuma yediremem bunu onun için en baştan anlamaya çalışıyorum.
+1 yılHer yerini deldirip piercing takan kızin bakire olma ihtimali %0.1 😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılKanka bakireliği geçtim arkadaş diyor ki o piercing oral seks de karşı tarafın aldığı hazzı çok arttırıyor Allah bilir o kız kaç kişiye oral yapmıştır falan diyolar iyice sinir ediyolar beni
- +1 yıl
Bilmiyorum ama o demirin sürtmesi hoş olmazdi bence.
Soran+1 yılValla deneyimim yok
Senin gibiler nerde be
111 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibiler çok siz bulamıyorsunuz benim şu an arkadaş çevrem de gayet yakışıklı uzun boylu olup bakir olan bir sürü kişi var
Soran+1 yılAma sorun şurda benim bulduğum kızın dil de bile piercingi var skcmkwkxked
Soran+1 yılAklıma takılan kız öylesine niye taktırdın dile dediğimde hoş duruyo başka bir nedeni yok dedi
Soran+1 yılKıza gidip hiç oral yaptın mı diye sorayım ya da dolaylı olarak nasıl sorayım? Bu yaşıma kadar kendimi tutmayı başardığım için afedersin ama tem otobanı olmuş bir kızla beraber olmayı gururuma yediremem onun için öğrenmeye çalışıyorum.
Soran+1 yılValla ayarlim sana bizim çevreden sjxnmskxks
Soran+1 yılValla bir şeyler yapıcam artık cidden bunu düşünmekten dolayı 2 gündür uyuyamıyorum kız eyvallah çok güzel falan ama 18 yaşında olmasına rağmen diline kadar piercing olması ve sorduğum da sadece güzel durduğu için taktırdım demesi ama çevremdekilerin yok olum kız yalan söylüyodur onun takılma amacı zaten oral için falan demeleri yani DELİRCEM
Soran+1 yılGaliba kız aşkım ilk defa dokanıyorum deyip 5 dakika sonra oklava çevirir gibi çevirecek başka türlü anlayamıcam snxmmwkxkslxllsmmdmsmd
+1 yılPiercingle bakirelik ne alaka
03 Yorumla
Soran+1 yılDilde olanı ben araştırdım forumlar da hep şey yazıyolar işte o demirin deydiğinde bi uyarma yarattığı işte daha fazla zevk verdiğinden falan bahsediyolar ve arkadaşımda sürekli aynı şeyleri söylüyor bu yüzden sordum
- +1 yıl
Bilmiyorum hiç bu şekilde düşünmedim zaten dile yaptırmak saçma da
Soran+1 yılİşte bende bunu anlamaya çalışıyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası