Cinsellik Vajina yalanırsa kızlar boşalabiliyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Erkeklerin saksoyla boşalması çok zor , kızların vajina yalanırsa boşalabiliyorlar mı? Güncellemeler+1 yıl Her kafadan bir ses Vajina yalanırsa kızlar boşalabiliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok mu zor 🤣🤣🤣🤣🤣 la daha nefesi hisseder hissetmez su koyuverenler var ya 10 1 Yorumla Soran +1 yıl Erken boşalıyor olabilir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok mu zor 😂 evet ben boşalıyordum ama yapan kişiye bağlı 10 4 Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerin oral seks ile boşalması zor demek istedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende ona güldüm işte hiçte zor değil bence kolay boşalıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Kaç dk sürdü ve sadece oralla mı boşalttın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkekler daha oralla kızlara göre daha geç boşalıyor 5 dakika falan sürmüştür ama ilk postaydı o yüzden belkide çabuk boşalıyordu Yorumla
Victory4 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 95% +1 yıl Len gece gece canımı çektirdin, şimdi olsaydıda ekşi ekşi yalasaydık 😝 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bulabiliriz ki Yorumla krtsmrv +1 yıl Ekşi ekşi mi erik mi bu 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ben hiç yalamadım Yorumla Victory4 +1 yıl Büyük kayıp !Temiz pak ve bakımlı 1 kızı mutlu et acilinden 😉 Yorumla Victory4 +1 yıl @krtsmrv Sen tadına baktın mı hiç?Genellikle ekşi kuru erik tadında buruk bir tadı vardır Yorumla Soran +1 yıl Oyle birine rastlamadım knk Yorumla krtsmrv +1 yıl Ben nasıl bakıyım bakmadım tabi ki 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ben hiç yapmadım hep pismiş gibi lanse ettiler dkdk Yorumla Victory4 +1 yıl @krtsmrv inan şu muhabbetin üzerine kız olsaydım şimdi tadardım kendimi 😉 Yorumla krtsmrv +1 yıl Sen kendine yapıyormusun ki ben kendime yapıyım normal değil 😀 Yorumla Victory4 +1 yıl @krtsmrv yahu 1 mastürbasyon yap, sonra ıslak parmağını emcükle, bunuda ben mi öğreteyim 😁 Yorumla
Kamperastil Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Erkeklerin saks. o ile boşalması çok mu zor 😄 8 17 Yorumla Soran +1 yıl Evet sadece saksoyla imkansız gibi normal bi erkek Yorumla nebri1 +1 yıl Benim zor Yorumla Kamperastil +1 yıl Kaç senedir saks. o çekiyorum hayatımda bu kadar saçma bir şey hiç duymadım. Yorumla nebri1 +1 yıl Hiç boşalmadım bu zamana kadar oralle. Yorumla Kamperastil +1 yıl @nebri1 güzel yapamamışlar demem ki Yorumla Soran +1 yıl Ben de elimden yardım alarak yaptım boşalamadığım için Yorumla BlackDeacker +1 yıl Erken bosalan biri icin hic farketmiyor 😄dokunması yeterli Yorumla sekerlicoffee +1 yıl @kamperastil sen bence s@xo cekmiyon ki saçma geliyor sana 🤣 Yorumla Kamperastil +1 yıl @sekerlicoffee kaç senedir saks. o çekiyorum ne demek? Saçma gelse neden yapayım? Yorumla ragingbull34 +1 yıl Biradar ne yaşadın sen de bosalamiyosun ya Yorumla Soran +1 yıl Olm normal olan bu vajinayla ağız bir olur mu tabi boşalamazsın ağızla Yorumla sekerlicoffee +1 yıl Mia klafia gibi mi çekiyrsn kanka 😅 Yorumla Kamperastil +1 yıl Sadece gir çık mantığıyla, hayvanlar gibi, zevksiz bir seks yapıyorsanız normal saks. o ile boşalmamanız Yorumla ragingbull34 +1 yıl Kaç senedir sik*şyorum, ilk defa senden duyuyorum bunu.. hani küçüklen escırta falan gittin de o mu seni oralde boşaltamadı anlamadımki Yorumla BlackDeacker +1 yıl Bazi erkeklerde oralda bosalmasi cok zaman alir. Her sey psikolojiktir Yorumla ragingbull34 +1 yıl Ben kiz olucam, erkege oral yapicam, bosalmayacak ya da bosalamayacak. Kaçar giderim valla.. Yorumla BlackDeacker +1 yıl Jigoloya senk gelirsen yapamazsin😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok mu zor emin misin 😀 9 7 Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla nebri1 +1 yıl Daha önce oralle hiç boşalmadım ben de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence çok daha kolaydı ya yeterince beğendiğiniz biri falan mı değildi neden öyle oldu bilemedim Yorumla Soran +1 yıl Erken boşalanlar saksoyla boşalır diye düşünüyorum arastırdım da zormuş zaten sizin boşaltmanız kaç dk sürdü Yorumla nebri1 +1 yıl Yoo gayette yanıyodum onun için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erken boşalma falan yoktu dakika olarak bilmem ama bence zor olmadı oldu yani çok geçmeden ve hoşlandığı bişey Yorumla Soran +1 yıl Garip Yorumla
onnuurrs Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Saksoyla boşalmak zor mu? Sen hangi kafadasın. Vajina yalanırken de kızlar boşalır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zor tabi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İki taraf içinde iyi yapan bulunursa boşalma çok rahat ve güzel olur 0 0 Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Kızlarin en cok orgazm olduğu şeydir o. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen hiç boşalttın mı sadece oralla Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kızlar daha kolay boşalır 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Denendi mi Yorumla Konrad027 +1 yıl Denendi onaylandı Yorumla Soran +1 yıl Kaç dk sürdü Yorumla Konrad027 +1 yıl 3 4 dakika sürdü Yorumla Konrad027 +1 yıl En fazla Yorumla Soran +1 yıl Olm normal sekste o kadar sürede boşalmaz kızlar Yorumla Konrad027 +1 yıl Benim yattığım kişi öyleydi Yorumla Soran +1 yıl Sıvı mı fışkırıyor nasıl oluyo Yorumla Konrad027 +1 yıl Evet sıvı geliyor Yorumla Soran +1 yıl Hangi renk beyaz mı onlarınki de Yorumla Konrad027 +1 yıl Şefaf Yorumla Soran +1 yıl Miktarın çok mu sperm gibi Yorumla Soran +1 yıl Fışkırıyor mu bide Yorumla Konrad027 +1 yıl Miktarı bilmem değişiyor. Çok şehvetli olursa fışkırıyor Yorumla Soran +1 yıl Nerden bulabilirim siz nerden bulmuştunuz bunları deneyimlediniz Yorumla Konrad027 +1 yıl boş ver reis Yorumla Soran +1 yıl :() Yorumla Konrad027 +1 yıl Neyi nerde bulabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Kız arkadaş Yorumla Soran +1 yıl Bunları yapabileceğim Yorumla Konrad027 +1 yıl Şans orası Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İlkte şeyttirmiyorum bile çok hızlı olmasın diye, bence daha çabuk oluyor 0 0 Yorumla
AyşenurrAy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tabiii 5 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaç dk da boşalabiliyorsun Yorumla
acayipçocukk Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Anlaşılan hiç oral seks çekmemişler sana kardeşim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok çok zor dedim Yorumla acayipçocukk +1 yıl Öyle bi oral seks çekiyorlar ki 😅😅 1 dakikada iliklerine kadar boşaltabilecek kızlar var Yorumla Soran +1 yıl Bana 2 kişi çekti sadece Yorumla
baby35x Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Evet 0 3 Yorumla baby35x +1 yıl Bu arada erkeklerin bosalmasi zor mu yazdın 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynn Yorumla baby35x +1 yıl Sacmalama be Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boşalır tabii 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çekirdek aldım ben dinlemeye geldim 0 1 Yorumla penguenlerölmesin +1 yıl Hahahah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çok mu zor 🤣🤣🤣🤣🤣 la daha nefesi hisseder hissetmez su koyuverenler var ya
Erken boşalıyor olabilir
Çok mu zor 😂 evet ben boşalıyordum ama yapan kişiye bağlı
Erkeklerin oral seks ile boşalması zor demek istedim
Bende ona güldüm işte hiçte zor değil bence kolay boşalıyorlar
Kaç dk sürdü ve sadece oralla mı boşalttın
Erkekler daha oralla kızlara göre daha geç boşalıyor 5 dakika falan sürmüştür ama ilk postaydı o yüzden belkide çabuk boşalıyordu
Len gece gece canımı çektirdin, şimdi olsaydıda ekşi ekşi yalasaydık 😝
Nasıl bulabiliriz ki
Ekşi ekşi mi erik mi bu 😀
Ben hiç yalamadım
Büyük kayıp !
Temiz pak ve bakımlı 1 kızı mutlu et acilinden 😉
@krtsmrv Sen tadına baktın mı hiç?
Genellikle ekşi kuru erik tadında buruk bir tadı vardır
Oyle birine rastlamadım knk
Ben nasıl bakıyım bakmadım tabi ki 😀
Ben hiç yapmadım hep pismiş gibi lanse ettiler dkdk
@krtsmrv inan şu muhabbetin üzerine kız olsaydım şimdi tadardım kendimi 😉
Sen kendine yapıyormusun ki ben kendime yapıyım normal değil 😀
@krtsmrv yahu 1 mastürbasyon yap, sonra ıslak parmağını emcükle, bunuda ben mi öğreteyim 😁
Erkeklerin saks. o ile boşalması çok mu zor 😄
Evet sadece saksoyla imkansız gibi normal bi erkek
Benim zor
Kaç senedir saks. o çekiyorum hayatımda bu kadar saçma bir şey hiç duymadım.
Hiç boşalmadım bu zamana kadar oralle.
@nebri1 güzel yapamamışlar demem ki
Ben de elimden yardım alarak yaptım boşalamadığım için
Erken bosalan biri icin hic farketmiyor 😄dokunması yeterli
@kamperastil sen bence s@xo cekmiyon ki saçma geliyor sana 🤣
@sekerlicoffee kaç senedir saks. o çekiyorum ne demek? Saçma gelse neden yapayım?
Biradar ne yaşadın sen de bosalamiyosun ya
Olm normal olan bu vajinayla ağız bir olur mu tabi boşalamazsın ağızla
Mia klafia gibi mi çekiyrsn kanka 😅
Sadece gir çık mantığıyla, hayvanlar gibi, zevksiz bir seks yapıyorsanız normal saks. o ile boşalmamanız
Kaç senedir sik*şyorum, ilk defa senden duyuyorum bunu.. hani küçüklen escırta falan gittin de o mu seni oralde boşaltamadı anlamadımki
Bazi erkeklerde oralda bosalmasi cok zaman alir. Her sey psikolojiktir
Ben kiz olucam, erkege oral yapicam, bosalmayacak ya da bosalamayacak. Kaçar giderim valla..
Jigoloya senk gelirsen yapamazsin😂😂
Çok mu zor emin misin 😀
Evett
Daha önce oralle hiç boşalmadım ben de
Bence çok daha kolaydı ya yeterince beğendiğiniz biri falan mı değildi neden öyle oldu bilemedim
Erken boşalanlar saksoyla boşalır diye düşünüyorum arastırdım da zormuş zaten sizin boşaltmanız kaç dk sürdü
Yoo gayette yanıyodum onun için
Erken boşalma falan yoktu dakika olarak bilmem ama bence zor olmadı oldu yani çok geçmeden ve hoşlandığı bişey
Garip
Saksoyla boşalmak zor mu? Sen hangi kafadasın. Vajina yalanırken de kızlar boşalır
Zor tabi
İki taraf içinde iyi yapan bulunursa boşalma çok rahat ve güzel olur
Kızlarin en cok orgazm olduğu şeydir o.
Sen hiç boşalttın mı sadece oralla
Kızlar daha kolay boşalır
Denendi mi
Denendi onaylandı
Kaç dk sürdü
3 4 dakika sürdü
En fazla
Olm normal sekste o kadar sürede boşalmaz kızlar
Benim yattığım kişi öyleydi
Sıvı mı fışkırıyor nasıl oluyo
Evet sıvı geliyor
Hangi renk beyaz mı onlarınki de
Şefaf
Miktarın çok mu sperm gibi
Fışkırıyor mu bide
Miktarı bilmem değişiyor. Çok şehvetli olursa fışkırıyor
Nerden bulabilirim siz nerden bulmuştunuz bunları deneyimlediniz
boş ver reis
:()
Neyi nerde bulabilirsin
Kız arkadaş
Bunları yapabileceğim
Şans orası
İlkte şeyttirmiyorum bile çok hızlı olmasın diye, bence daha çabuk oluyor
Tabiii
Kaç dk da boşalabiliyorsun
Anlaşılan hiç oral seks çekmemişler sana kardeşim
Yok çok zor dedim
Öyle bi oral seks çekiyorlar ki 😅😅 1 dakikada iliklerine kadar boşaltabilecek kızlar var
Bana 2 kişi çekti sadece
Evet
Bu arada erkeklerin bosalmasi zor mu yazdın 😂😂
Aynn
Sacmalama be
Boşalır tabii
Çekirdek aldım ben dinlemeye geldim
Hahahah
boşalır