Dürüst yanitlar bekliyorum.
Ve siz! Bakir/Bakire misiniz?
Neden?
Ve siz! Bakir/Bakire misiniz?
Neden?
Önemli tabiki. Bakirsem bakire biriyle yaşam sürmek hakkın ama bakir değilsen bakire birini isteyemezsin. Bunun dinde de yeri yok. Temiz erkekler temiz kadınlarla temiz kadınlar temiz erkeklerle evlenecek diyor bir ayette. Temizlikten kasıt evlilik dışı ilişki yaşamamış kimseler.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Ve önemsiz diyenlerin de kendilerinin de olmadiklarindan dolayı istemediklerini tahmin ediyorum. Canımı sıkan ise bunun normallestirilme cabasi
Haklısın önemsiz diyenler bu şeye bulaştığı için önemsiz diyor. Benim içinde önemsiz çünkü bende bulaşmıştı keşke bulaşmasaydım, allahın vaadi yere düşecek değil ya mecbur kabulleniyoruz. O yüzden önemsiz diyoruz. Evet çok meşrulaştırdılar maalesef
Evet önemli benim için. Kendim de bakireyim. Nedenine gelecek olursak, karşımdaki insanın benden başkasına dokunmuş olma düşüncesi bile midemi bulandırıyor. Sonuçta insanız ve bizi hayvandan ayıran duygularımız var. Hele ki evlilik öncesi bir beraberlik yaşamışsan... Bu evleneceğin kişiye ihanet değil de nedir? "Yok sadece zardan ibaret bilmem ne. Yok şimdiki zaman da yapmayan mi kaldı? Bu devirde bakır erkek/bakire kız mı olur?" Katılmıyorum kardeşim bu noktalara da. Gayet de olur, gayet de var. Ha kabul eden olur orası ayrı. Fakat benim dusunce yapıma oldukça ters bir durum.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bakir veya bakire olmak sadece bir şeylerin bozulması değil. Sonuçta o kişiyle temas etmek, bir şeyler paylaşmak, özel bir şeyler. Ama işte bu düşünce yapısına sahip o kadar az insan kaldik ki...
Aynen öyle. Bunu kaldırabilecek insanlar için önemi yok tabi ki.
Bu samanda bu düşünce harikasın
Cevap
26Cevap
Gram önemli değil.. dürüstlük önemli
bskire olup yemediği yaprak kalmayanı da gördüm
bakire olmayıp ama birisini sevdi diye tek kişi ile yaşayanı da 👍
İlk olması manevi öneme sahip. Ama benim için çok önemli değil :) evlendikten sonra bile 2 kişi arasında kalabilir.
Kişisel bir görüş ve tercihtir bu. Bana göre değilse bile başkasına göre önemlidir
Yav bakireliğizde batsin bakirliğinizde artik bu sorulardan bıktım. hayatı yaşayın sadece
Önemsiz sadık olmadıktan sonra bakireliği verir devam eder yine
Teknik olarak bakireyim ama ilk gece kanama olmuycak bakire değilim desem daha doğru olur çünkü bekaret sadece kandan ibaret
Bozulmadı muayene olduğumda tamamen ilk birliktelikten sonra kanamamın olmuncağını öğrendim
Kan görülmeyince sorun olucak eminim
Hep bi şüphe kalıcak
Nasıl versin vermedi
Yasak ki bu şekilde muayene edilmek rapor veremezler ki
Bekaret bu değildir senin kast ettiğin kızlık zarı
Nasimus 2 bacak arasında değildir
İki bacaktan kasıt degil zaten
Sonuçta bir başkasıyla bir şeyler paylasiyorsun
Evet paylaşabilirsin. Her iki tarafta evlenmeden önce paylaşabilir. Ama evlenince sadece eline sadık olmak insanlıktır, namusluluktur.
bu konu fazla abartiliyor.
Bakir imde ne alaka? anlkamadım
Hayır değil. Tecrübe iyidir.
Önemli diyen yobazdır
Evet
Erkeklerde önemli görmeyen daha az
Aaa neden ya ben kendim bakirim ve eşimin de temiz olmasını istiyorum bu en doğal hakkımdır bence doğru olan da bu zatenn
Senden başlamaya ne dersin
Bakirelik ve bakir önemli. Ben bakirim
Değil
Benim için önemli evet
Değil
Degil
Ruhen onemli
Evet bakirim
değil
çok önemli
Bakirim kız yok
Değilim