Sevince bazen beklemediğin bi anda her an bi darbe yiyebilirim. f*ck tutunca öyle bi dersim yok kafam rahat olucak siz olsanız hangisini seçerdiniz ve neden?
her ilişkinin kendine göre zorlukları var.. güzel yanları da.. sevgilinin de fb ninde.. bu birazda senin beklentinle iligli.. ama bence fb ilişkileri daha tercihim olmuştur daha rahat.. doğru insanla tabi..
İkisinde de risk ve pişmanlık olma durumu var ben bir kere sevdim pişman oldum ama öbür durumu yaşamadığım için pişmanlık veya o anki ana bir belirti söyleyemeceğim
Üçü beşi bilmiyorum sevmeden seks olmaz saçma sapan şeyler çıkartmayın ortaya kendinize gelin. Duygusuz seks bir insanın ancak kendine yapacağı bir ihanettir seks sadece Vajinal şekilde tatmin olmak demek değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
her ilişkinin kendine göre zorlukları var.. güzel yanları da.. sevgilinin de fb ninde.. bu birazda senin beklentinle iligli.. ama bence fb ilişkileri daha tercihim olmuştur daha rahat.. doğru insanla tabi..
f*ck daha iyi. Sevgi de önemli tabi ama önce açlık derim ben.
İkisinde de risk ve pişmanlık olma durumu var ben bir kere sevdim pişman oldum ama öbür durumu yaşamadığım için pişmanlık veya o anki ana bir belirti söyleyemeceğim
2. seçenekte zamanla his geliştirme imkanın var kaldı ki senden başkasıyla da yatabilir o zaman miden kaldırıyosa içine dert olmayacaksa
F*ck tutmak ne? Parayla mı tutuyorsun saçma sapan terimler uydurmayın
Üçü beşi bilmiyorum sevmeden seks olmaz saçma sapan şeyler çıkartmayın ortaya kendinize gelin. Duygusuz seks bir insanın ancak kendine yapacağı bir ihanettir seks sadece Vajinal şekilde tatmin olmak demek değil.
İkinci seçenek karşındakini veya kendini eşya niyetine kullanmak veya kullandirtmak
Bence f*ck en güzeli en kafa rahat olanı ve eğlenceli olanı
Knk f*ck tutmak da ne bilim ya
f*ck olayına adım atalım dicem de ne kadar gerçeksin o var :)
F bady iyidir her zaman dertsiz
Aşk acısı çekmeyi hiç sevmiyorum ya 😊
f. ck bul. kafan rahat :D
Aradaki farkı anladığın an gerçeği görürsün.!
Fb en iyisi işine gelince gel yoksa git
İkisinde de fakı tutarsın bence
Aday olmak isterim sana
Tut aleti işin bırakınca gönder
Senin işine gelen f*ck bence
Bady f
fck tutmak ne mq
Mantıklı olan f
Sevmek canım net
f*ck en yisisi