Mastürbasyon sırasında vajinaya yalanma hissi vermek için ne kullanılabilir? Evde olan şeylerden aklınıza gelen bişeyler var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin istediğin bumu çıplak duvara yaslan bir ayağın yatağın kenarında olsun açık bacak aranda vajinanla oynarken kalçalarını duvara bastır orgazma yaklaşınca elini vajinandan çek memelerini aşağıdan yukarı doğru avuçla bir elin sürekli memende olsun ve tekrar vajinana dokun bu şekilde aralar vererek tutkuyu artır ne zaman en istekli olduğunu görürsen tüm gücünle kaldırır gibi yaparak vajina dudaklarına bastırarak sertçe on ve asla bırakmadan çığlık atıncaya kadar devam et vede hayal et seni bu şekilde birisi yalıyormuş gibi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Üç parmak ucuna biraz zeytin yağı sür klitoris ve etrafına yedir. hem kayganlik hemde o bölgenin E vitamini ile beslenmesini ve elle uyarilirken zevkine katlar, başka bilgiler için ekleyebilirsin, sorabilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSüpürge makinasina çek jdhdhdhdhdh emcukleme hissiyatı verir belki 🤣🤣
824 Yorumla- +1 yıl
bravo
- +1 yıl
Cidden bunu deneyen var mı acaba
Cevap sahibi+1 yıl@escinselbiri ahaha sagol
Cevap sahibi+1 yıl@nedenlazım bilmem soruyu görünce aklıma geldi. Ev müsait olduğunda bir denicem 😂😂
- +1 yıl
Denersen bize de bildir 😂
Cevap sahibi+1 yıl@nedenlazım 😄😄 tamamdır. Bir de keyif alirsam b*ku yerim, yeni bir fantezim oluşur artık evin boş kalması için dua ederim her an jdjdjdhdhhd
- +1 yıl
Duş başlığı denedin mi 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@nedenlazım aaa ayıpsın onu denedik
- +1 yıl
Bişey derdim de neyse kendimi ele vermiyim 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@nedenlazım söyle söyle içinde kalmasın shhshs
- +1 yıl
Yok yok içimde kalsın dibsdibsj
Cevap sahibi+1 yıl@nedenlazım küfür falan mı edecektin bana naoacaktin merak ettim ben şimdi ahahahahshaha
- +1 yıl
Yok seninle ilgili değil benimle ilgili fjbsckgak
Cevap sahibi+1 yıl@nedenlazım jdjdjdjd 👍👍
- +1 yıl
Yaz anlatim fjbsckgak
- +1 yıl
Nereye gittin 😂
- +1 yıl
Dikkat et süpürgeyi bozma ya da rahimini çektirme fjbsckgak
- +1 yıl
sen nasıl bir manyaksın gizli ya fantezileri sever misin öyle hep sen bakim
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun aaa ne manyaklığımı gördüm jdjdjdh fantezi severiiizzz
- +1 yıl
Sevmeyen yaşayan ölüdür net.
Cevap sahibi+1 yıl@meraklıoğlann kesinlikleee
- +1 yıl
En sevdiğin? Desem
- +1 yıl
fantezi sevmen manyaklık aynı ben gibi ama senin orjinal fantezilerine fanteziler katmak güzel olurdu organik şeyler hem hahahhha senin fantezilerini de öğrenmek hoş olur burcun ne?
- +1 yıl
Denedin mi 😂😂
Partnerine yalamasını, klitorisini yerinden oynatırcasına dil darbeleriyle titreşim vermesini söyleyebilirsin. Ayrıca G noktasına baskı yapıp parmakla içerisini karıştırmak gerek.
00 Yorumla
1 yılBenim gibi bir köle bulup yaların Efendim istediğiniz gibi kullanabilirsiniz sürekli yalatsanız yok demem başka bir istekte de bulunmam
00 Yorumla
+1 yılBuz parçasını al ve dudakların arasına yerleştir dayanabilirsen yaşıyacağın orgasm için teşekkür edersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Mutfakta kullanilan yumusak plastik fircalar var yumurta sürmek icin olanlar kil olanlar degilde plastik olanlar onu kullan vajinaya kayganlastirici sur sonra onu asa yukari sür bak bakakim noluyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bunun için öyle bir his yok ama belki sizin fondoten sürmeniz için bir süngeriniz var onu ıslatıp surersen vajinana klitoristine işe yarar bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Slimelar var ya ondan al ve bir bezin icine koy
Bezi yagla ve surtmeye basla
O hafif sert yumusak sey kaymaya basLadikc zevke gelirsin00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu kadar kasıp yokluk çekme git yalayacak biri bul 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yalanma hissini bilemem ama başka hisler için bazı fikirler veririm 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuz kullanabilirsin ıslak ve birada soguk ben hep birisinde denemek istedim ama hiç öyle bir ilişkim olmadı
00 YorumlaDil darbesinin ve dudak iciyle vakum yapmanin yerini hic bir nesne alamaz
00 Yorumla
+1 yılyalanmasi daha guzel baska bilmiyorumm 🙂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Orayı emmeyi çok seviyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Soğuk bir salatalığa yağ sür
00 YorumlaIlık bir su dökebilirsin duşun altında
00 YorumlaHaha o hissi sadece yalamak verir başka çaresi yok
00 Yorumla
+1 yılAyıp ettin yalarız 😅
00 Yorumla
+1 yılvajinayi yaladiginda iserse ne olacak?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kedi varsa sana o hissi verebilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama hayvanlar böyle bir şey için kullanılır mı. Kafayı yemeyin lütfen.
Soran+1 yılAllah akıl fikir versin ne denir başka
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. eve birini al o yalasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok mu seviyorsun yaramaz xmcigini yalatmayi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKola dök uzerıne toz şeker
00 YorumlaFıskiye 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılO titreşim hissi verir yalanma hissi vermez 😂
Soran+1 yılOlsun bana daha farklı bişeyler lazım 😂
+1 yılHiç yalatmadn herhalde
02 Yorumla