diyelim bir adam sizden 20 yaş büyük ama evli ama size aşık seviyor gerekırse esınden bosancak sızınle evlenmek için ve cocuk ıstıyor ne dusunurdunuz adam gercekten aşıkmıdır yoksa nıyetı cinsellik mii? bır ınsan bu kadar yaşça küçük birini gercekten sevebılırmı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Dolandırıcılık amaçlı yapılan vaatlere fazla itibar etmeyiniz
Sevebir ama bir ailesi varsa duygularına hakim olmak zorundadır. Her aşık olduğu için yıllarca beraber aile olduğu insanları ortada bırakırsa gün gelir seni de bırakabilir
zaten cocuklar ıcın hala beraber aralarında ne cınsellık ne svgı kalmıs
O zaman bir şey diyemem aradaki sevgi ve cinsellik bittiyse adam haklı mutlu olabileceği bir kapı arıyordur. Belki istediklerini sende bulmuştur
ama yas farkı cok ve aılem asla kabul etmıycek
Anladığım kadarıyla sen de istiyorsun evlenmeyi ama ailen izin vermez diye cekiniyorsun. Yani çok zor bir durum ama yaş farkı bu kadar büyütülmemeli Hz. Hatice de peygamberimizden 15 yaş büyüktü eğer bu bir sorun olsa o evlenmezdi zaten erkeğin büyük olması hiç sorun edilmemeli eğer sizler kafa olarak uyusabiliyorsaniz. Birbirinizi anlayabiliyorsaniz her anlamda sorun olmamalı
Bu adam ile cinsellik yaşadın mı hiç
Yok
Bana göre bu adamın amacı sadece cinsellik. Karısından boşanmaz. Seninde elinin altında tutmak ister. İstediği zaman seninle cinsellik yaşayıp ihtiyacını daha genç birisi ile karşılayacak
Artik diycem ya bosan ya da bitsin bakalik ne dicek bosanmadan olmaz bu is
Bence hiçbir şey demeden sen uzaklaş. Sana zarar gelir. Yuva yıkanın yuvası da olmazmış.
Hayatın yanacak haberim yok
neden
Adam evli ve senden baya büyük amacı belli hiç kendini yorma benden tavsiye
cınsellık ıcın kızmı yok
Ben söyler geçerim demekki bulamiyo
Gerçekten seviyorsa olabilir
Niyetinin ne olduğunu anlaman çok kolay aslında
nasıl
yok burdan yaz
Yahu ne kaybedersin sanki sanaldasın zaten
olmaz
Evli ise yzak dur
neden
Yalan söyler ve boşanmaz. Boşansın öyle gelsin
Cok sacma
neden
Ya bak ön yargı felan olan biri değilim bu konuda ama inan arada uçurumlar olur. O yaştaki bi adam aşık olabilir tamam ama onun için her türlü avantaj karşısında gencecik kız vs vs.. ama bu biraz bencillik bana göre çünkü karşısındakinin karşısında yaşlı birisi. Ve günlük hayatta her ama her konuda çok farkediyor. Tek tek demeyim ama yasayacak olan sensin umarım mutlu olursun
ama karısı ne cınssellık ıstermıs ne ev ısı yaparmıs ne cocuklarla ılgılenırmıs bence bunlarda dısarıya sevk edıyor erkeklerı evet yas farkı var ve yanımda bıraz babam gıbı duruyor
Baban gibi durması sadece görüntü olarak. Günlük hayatında bir sürü sıkıntı yaşayacaksın aklın almaz. Yol yakınken dön bence. O zaten bencil olmasa idi seni istemezdi empati yapardı
ne gibi sıkıntı
Özele yazar mısın
cınsellıkmı ne yanı adamın benden cocugu olur sonucta oda ıstıyor zaten
Herşeyi cinsellik mi sanıyorsun ne alaka cinsellik. He cinsellikten de bahsedelim adam haftada 1 anca isteyecek bi süre sonra senin ise en skismek isteyeceğin yaşlar bu bile seni çok çok mutsuz edecek. Günlük hayatında ise her gören her akraban size farklı gözle bakacak. Bi yaştan sonra zaten hasta yaşlı bi adamın bakıcısı gibi olacaksin
evet belkı sımdı sorun degıl ama 60 70 yasına gelınce resmen bakıcı gıbı olcam ben ıstesemde aılem ıstemez aılem sorun cok buyuk
Sende akıl olsa zaten düşünmezsin bile... O adam bi hevesle seni istiyor ama 10 sene sonra hali kalmaz seni *
zaten sımdıden cok kıskanıyor meslegım var calısmamı ıstemıyor benı bır erkekle konsuurken gorse hemen sorun edıyor tartısıyor felan
Bak daha şimdiden kisitlama başlamış hayatı kendine zindan mi edeceksin
kıskanması saçma
Calismani istemiyor geri kafalı evden dışarı çıkamazsın tam gezme cağında
çalısmamı ıstemıyor cunku maddı durumu ıyı adamın gerek yok senın parana dıyor ama ben ogretmenım ve meslegımı sevıyorumm
Calismani istemiyor da sana da saygı duymalı sen de insansın seni de dinlemeli. hala uzatman saçma akıllı bi kadın çoktan ayrilirdi
ayrılsamda pesımı bırakmaz
Saçmalama yol yakinken aklını başına al ailen yanında yolun ayrı.
Hahahah saçma
Saçmalamayın yaa
neden
Cinsellikten öte gitmez bu