Cinsel Yaşam Neden iç çamaşırımı çekiştirdi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yan yana oturuyorken elini arkama attı iç çamaşırım çekiştirdi ahh dedim canım acıdı neden böyle yaptı? Neden iç çamaşırımı çekiştirdi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gökhan52_Unye Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Kim yapti. Erkekse seni istiyor. Kadinsa muzurluktan 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Muzurlukla istemek aynı degil mi Yorumla Gökhan52_Unye +1 yıl Bayn bayana olmaz dite dusundum. Normal olarak. Sen lezbiyenmisin yoksa Yorumla Soran +1 yıl O ne Yorumla Gökhan52_Unye +1 yıl Bayan bayana seks yapan Yorumla Soran +1 yıl Ben hic yapmadım Yorumla Gökhan52_Unye +1 yıl Nerdesin Yorumla
Honnéte___ Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 93% +1 yıl Dünyamızdaki klim sorununa dikkat çekmek istemiş. Ya da seni silkmek. Hangisi bilemedim. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl İklim mi Yorumla Honnéte___ +1 yıl İklim Yorumla Soran +1 yıl İklim ne alaka Yorumla Honnéte___ +1 yıl Külot? Sütyen? Yorumla Soran +1 yıl İşte iklimle ne alakası var ki kulot sutyen genelde cıplaklık cagrıştırır Yorumla Honnéte___ +1 yıl Af edersin ama eeni becermek istiyor. Er ya da geç. Yorumla Honnéte___ +1 yıl Seni Yorumla Soran +1 yıl Onu anladım mı kaçıyorum zaten Yorumla Soran +1 yıl Ettim Yorumla
kovmireem Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kaptan jack sparrow der ki.Yapılan her işe bir anlam yüklemek gerekmez 😂😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Keske anlam yükleseymiş amberle evlendi hayatı kaydı adamın Yorumla kovmireem +1 yıl Mantıklı lafımı geri alıyorum 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Şapşik 😂😂 Yorumla kovmireem +1 yıl Nette bir iki mahkeme sahnesine denk geldim tam makara ya 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cok hoş bişey bu külodunuzj tam araya sıkıltırıp sizi havaya kaldırmak 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden yapıyosun izin almadan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İzin alcaksam ne diye sevgiliyizki? Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim degildi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman izin almalı tabi herkes külldundan tutamaz senin Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Senin canını yakmak zevk veriyor bir yandanda mesaj vermiş oluyor 0 0 Yorumla
polisyok Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cinsellik şakaları aşko işte 1 0 Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Tepkini olcuyor yakinda yataga atcak seni 0 1 Yorumla Kanekii +1 yıl Cuzdaninda prezervatif tasi sen adam niyeti bozmus bari hamile kalma Yorumla
Fearless_k Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Canın acısın diye yapmış işte 0 0 Yorumla
Sude_35 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. İstiyor seni 2 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Nasil yaptı bunu 0 19 Yorumla Soran +1 yıl İc çamaşırımdan tutup beni havaya kaldırmak üzereydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İç çamaşırını nasil tutabildi kulodundan mi tuttu Yorumla Soran +1 yıl Kulotun arkadaki kucuk üçgen yerinden tuttu ya hic giymedigin icin bilmiyosun galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ordan nasil tuttu işte çok belli görünüyor o zaman Yorumla Soran +1 yıl Sırtım acıktı gobegi acık kıyafet giymştim elini daldırdı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee herkesin içinde nasıl yapti Yorumla Soran +1 yıl Odada ikimizdik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyi bari ırzına geçmemiş Yorumla Soran +1 yıl Onu da denedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz nasil erkeklerle sevgilisiniz ya bir şey demiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Hep boyle seyler yapıyo bak bu soru da benimdi Neden dibime kadar girdi? ↗ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye sevgilisin o zmaan sapik bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyle sevgiliyi çok mu arıyorsunuz hiç verdin mi b Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim degil ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin olmayan birisi sana bunu nasıl yapıyor ya Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum cok tuhaf birisi koru beni ondan lutfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel bana koruyum seni Yorumla Soran +1 yıl Nereye Yorumla Soran +1 yıl O ne Yorumla
spitzbub Takip Et Guru Yaş: 66 +1 yıl canin neden acidi 1 18 Yorumla Soran +1 yıl Araya kactı bastırdıgı icin Yorumla spitzbub +1 yıl tangamiyidi Yorumla Soran +1 yıl O ne Yorumla spitzbub +1 yıl ince dantelli ipli kulot Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla spitzbub +1 yıl kac yasindasin Yorumla Soran +1 yıl 20 Yorumla spitzbub +1 yıl nerden araya girdi önden mi arkadan mi Yorumla Soran +1 yıl Arkadan cekti ön acıdı Yorumla spitzbub +1 yıl canim pedin yokmuydu Yorumla Soran +1 yıl Pedim o an yokt regl degildim Yorumla spitzbub +1 yıl günlük ped demek istedim Yorumla Soran +1 yıl O ne ya Yorumla spitzbub +1 yıl günlük ped nedir bilmiyormusun Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla spitzbub +1 yıl ama su an nasilsin Yorumla Soran +1 yıl Iyim sagol sem Yorumla spitzbub +1 yıl Nerdensin Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Belki fetiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kim yapti. Erkekse seni istiyor. Kadinsa muzurluktan
Muzurlukla istemek aynı degil mi
Bayn bayana olmaz dite dusundum. Normal olarak. Sen lezbiyenmisin yoksa
O ne
Bayan bayana seks yapan
Ben hic yapmadım
Nerdesin
Dünyamızdaki klim sorununa dikkat çekmek istemiş. Ya da seni silkmek. Hangisi bilemedim.
İklim mi
İklim
İklim ne alaka
Külot? Sütyen?
İşte iklimle ne alakası var ki kulot sutyen genelde cıplaklık cagrıştırır
Af edersin ama eeni becermek istiyor. Er ya da geç.
Seni
Onu anladım mı kaçıyorum zaten
Ettim
Kaptan jack sparrow der ki.
Yapılan her işe bir anlam yüklemek gerekmez 😂😂
Keske anlam yükleseymiş amberle evlendi hayatı kaydı adamın
Mantıklı lafımı geri alıyorum 😂😂
Şapşik 😂😂
Nette bir iki mahkeme sahnesine denk geldim tam makara ya 😂😂
Cok hoş bişey bu külodunuzj tam araya sıkıltırıp sizi havaya kaldırmak
Neden yapıyosun izin almadan
İzin alcaksam ne diye sevgiliyizki?
Sevgilim degildi
O zaman izin almalı tabi herkes külldundan tutamaz senin
Senin canını yakmak zevk veriyor bir yandanda mesaj vermiş oluyor
Cinsellik şakaları aşko işte
bu bana da olmuştu, garipler cidden
Tepkini olcuyor yakinda yataga atcak seni
Cuzdaninda prezervatif tasi sen adam niyeti bozmus bari hamile kalma
Seni istemiş olabilir
Çıkarız yatağa geçelim demek
Seni inletmek istemiş
Yani bir şeyler yaşamak istemiş olabilir
Canın acısın diye yapmış işte
İstiyor seni
Sevmiş seniii
yoklamis seni
deneme yapmış
Nasil yaptı bunu
İc çamaşırımdan tutup beni havaya kaldırmak üzereydi
İç çamaşırını nasil tutabildi kulodundan mi tuttu
Kulotun arkadaki kucuk üçgen yerinden tuttu ya hic giymedigin icin bilmiyosun galiba
Ordan nasil tuttu işte çok belli görünüyor o zaman
Sırtım acıktı gobegi acık kıyafet giymştim elini daldırdı
Ee herkesin içinde nasıl yapti
Odada ikimizdik
Iyi bari ırzına geçmemiş
Onu da denedi
Siz nasil erkeklerle sevgilisiniz ya bir şey demiyorum.
Hep boyle seyler yapıyo bak bu soru da benimdi Neden dibime kadar girdi? ↗
Niye sevgilisin o zmaan sapik bu
Boyle sevgiliyi çok mu arıyorsunuz hiç verdin mi b
Sevgilim degil ya
Sevgilin olmayan birisi sana bunu nasıl yapıyor ya
Bilmiyorum cok tuhaf birisi koru beni ondan lutfen
Gel bana koruyum seni
Nereye
O ne
canin neden acidi
Araya kactı bastırdıgı icin
tangamiyidi