Niye misyoner pozisyonuna bu kadar bağlılar. Hiç bir şey yapmıyorlar. Misyoner de ki ısrar neden?
Misyoner pozisyon Türk kadınlara has bir şey mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Allah aşkına Türk erkeği ne anlar seksten ne anlar sevişmekten jsjsjs Şimdi güldürmeyin beni hep tek anlayışları şu gece belli 1 saatten sonra herkes uyuduktan sonra yatak odasına çekilmek sessiz sessiz çarşafların arasında hiçbir ön sevişme yok oral yok bir şey yok hemen misyoner pozisyonunda 2 dakika gidiyorlar geliyorlar boşalınca dönüp uyuyorlar kadın zaten zevk ne demek bilmiyor hayatında hiç üste çıkıpta kontrol etmemiş bir şey yapmamış hiç hayatı boyunca orgazm olmamış bir Ülke kadınlarından bahsediyoruz biz yani ne bekliyorsun Türk kadınlarından ya da Türk erkeklerinden cinsel ilişkide çok bir şey beklememek lazım büyük hata çok nadir iyi yapan var gerçekten çok nadir neyse ki biz z kuşağı kızları olarak jsjsjs gümbür gümbür geliyoruk😂 çıkıp yukarda ar gibi cowgirl varken jsjsj Prone bone pozisyonu alıp vermek varken kucağın romantikliğini kaşık pozisyonunun tutkusu varken uzandığım yerde bacaklarını açıp 2 dakika vermek benim için pek seçenek içinde değil açıkçası şimdi ben bu kadar uzun uzun yazdım büyük ihtimal sen benim kim olduğumu anladın zaten nefret jdjdjd soruyu birazdan artılarım 😂
Bu pozisyonu her kadin sever sadece turk kadinlari degil. Cunlu klitorise en iyi baski yapan pozisyon budur. Doggy de mesela klitoris uzakta kalır. Kadininda cogunlukla klitoristen zevk aldigini, en cok sinir hucrelerinin klitoriste oldugunu düşünürsek normal olani bu. Erkekler en cok zevk aldiklari pozisyonda daha uzun kalmiyorlar mi sanki?
Onun dışında turk kadinlari diye yermeyin artik. Ona bakarsak turk erkeklerinin iliski süresi kisa. Cogu erken boşalıyor. Erkeklerin misyonerden baska pozisyona gececek iliski suresi oluyor mu bunu da dusunmek lazim.
Baska sebebi de bizim erkekler delige girme odaklı cogu. Kadin tahrik olmamis, ön sevisme yapilmamis, arzulanmamış, bu halde iliskiye girse zevk alamayacagini biliyor nasil hareketli olsun kadin? Gorev gibi aciyor erkegin isinin bitmesini bekliyor haliyle.
Erkekler olarak biraz kendinizde de suc arayin artik. Sanki altinizda baska irktan kadin olsa evire cevire yapabilecekseniz. Cogunun iliski süresi tek bir pozisyona yetiyor ettikleri laflara bak.(ben oyle degilimciler, benim surem kisa degil diyenler gelmesin lutfen. En seksolog, en s**kici sizsiniz tamam. Turk kadininlarinin iliski hakkinda yorumlari ve turk erkegi uzerinden yapilan cinsel arastirmalar öyle demiyor biz yine de inanmış gibi yapalim.)
Türk kadınları her konuda ama istisnasız her konuda o kadar yeriliyor ki bu beni çok rahatsız ediyor.. hayır efendim değil, erkeklerin de çok fazla yüzdesi bu pozisyonda hakimiyet kendinde olduğundan ötürü mutlu olduğunu kimse itiraz edemez.. Kadın erkeğini hissetmek ister, zevk noktasına en iyi ulaşım şekillerinden biride bu pozisyon olduğundan bir çoğunun tercih ettiği doğru ama bu tamamen kadınların pasif ve beceriksizliğiyle damgalanamaz ve bu doğru değil.. eğer erkek kadınını mutlu eder, gerçekten o kadının kendini keşfetmesine yardımcı olursa en tecrübesiz kadın bile bir çok pozisyona açık hale gelecektir.. Not: Sevilmeyen, cinsel birliktelikte mutlu edilemeyen kadın kendini kapatır ve pasif hale gelir ister istemez, ve bu pozisyon "olsun bitsin" düşüncesiyle daha çok tercih edilebilir...
En sevdiğim. Tabi bu başka bişey denemeyiz anlamına gelmiyor zaten 50 çeşit pozisyon yok zaten bazılarınida iğrenç buluyorum denemem. Misyonerdeki tercihimi ise sevdiğimin yuzune bakmak dokunmak ve öpmek için kullanırım bana daha samimi sıcak ve sevgi dolu geliyor Hayvanligi insan üstünde heleki sevdiğiniz kişiye karşı kullanmak haz değil acı hissettirmeli tabi sevgi dolu kalp ve merhamet duygusu varsa
Bilgisizlik ya da kolaya kaçma sanırımAma bu misyoner pozisyonu sevenler icin gecerli degil, misyonerden başka bir şey bilmeyen ve yapmayanlar için geçerli.. Bazıları misyoneri özellikle istiyor. Erkegin hakimiyet kurması, kadının daha iyi hissetmesi ve diger kolay kısa yollu zevk gibi düşünülebilir.. " Misyonerde ki inatları neden? " diyebilmemiz için sanırım neyi sevdigini dusunmemiz lazım.. Evet bazıları kolaya kaçıyor aktivasyonu, aşkı, sevgiyi, ilgiyi, hediyeyi, cicegi, seksteki hakimiyeti... hepsini erkeklerden bekliyorlar. Ama hepsi degil. Bazıları da misyonerde zevk alıyor.
Erkeğini yakın hissetmek, dudaklarına erişebilmek, erkeğin de kolayca haz noktalarına erişebildiği için ve gözlerin buluştuğu bir pozisyon! Benimseme hissini ve erkeğini tam anlamıyla hissetmesini sağlıyor…. Erkeğinde kendini daha iyi kontrol edebildiği bir pozisyon 😃 misyoner deyip geçmeyin bence 😂😂😂
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Vayyy vayyy neler okuyorum ben 😂😂 Kalemine sağlık 😂
Kendini keşfedememiş kadınlar için var bu. Bizde okadar tabu varki böyle büyütülmüşüz ve bu büyüdüğümüzde geçmiyor. Ancak kişi bunu farkederse ne istediğini bilirse o zaman güzel olur her şey seks bile. Bir Araştırma ülke kadınlarımızın %73 hayatı boyunca hiç orgazm olamıyor bilgisi verdi. Namus bile kadın üzerinde yük ken sen 2 pozisyon soruyorsun. Çok ironik olmadımı.
Kadın değil bence erkeklere has. Çünkü o pozisyon da kontrol erkekte oluyor. Ama şu da bir gerçek kadın açısından baskının en iyi hissedildiği bir pozisyon. Dolayısıyla da hazzın en iyi alındığı... Benim bu pozisyona birde şu bakış açım var; İki değil tek vücut olmak. Anı yaşarken alınan hazzı yüz ifadesinde izleyebilmek. Ve o pozisyonla beni hareketsiz bırakıp bana hükmetmesi. Pozisyon sıradan ama yaşanan paha biçilmez benim için.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kadınların pasifliği ya da beceriksizliğiyle gündeme geldiği kadar erkeklerin keyfine düşkünlüğü kadar gündeme gelmedi bu konu. Unutmayın ki erkeklerin rahatsız olup bu konuyu bu kadar gündeme getiriyorsa esas kendiler keyiflerine düşkün, pasif ve beceriksizdir şunu bi anlayın
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çoğu vajinismus zaten ilişkiye bile giremiyor. Deliğinin nerde olduğunu bilmiyor tabular ve korkular yüzünden. Ölü gibi yatmasına şaşırmamak gerek. Tabi ki fanteziye açık olamamalari normal bu durumda. Erkekte erken boşalmanın kadında aşırı pasiflik ya da vajinismusun temel sebebi cinselliğe bakış açısı toplumdaki.
Simdi probleme bakmak gerekir neden? Cunku turk erkegi lafta cok iyiler lafta affetmezler falan ama maalesef cinsellikte iyi degiller önsevisme yok kadinin ruhuna hitap etmezler hep bana hep bana derler haliyle kadincagiz karsisinda bir insan oldugunu gormek icin o poxisyonu istiyo halbuki bu herbku bilen erkek kadinla herseyiyle sevisse kadin herseyi tatmak ister zaten.
Misyonerde kadın rahat olur ve az yorulur, erkekde hakimiyet ister ve yüzyüze olması işine gelir. Erkek de hakimiyet kendinde olsun ister falan. Ama sadece misyoner yapan çift de o kadar çok yoktur ya.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
S*xte yönetilmeyi be submissive olmayı seviyor olabilirler (bende öyleyim)
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
erkek kadını alıyo yatırıyo öpüyo emio yalıo derken olduda bitti
Hayır, değil. Tecrübelerime göre, Rus'u da Japon'u da Brezilyalısı da... Mutlaka bir alta yatıp bacaklarını ayıracaklar. Mümkünse kontrol hep erkekte olacak.