Eşimle seks esnasında istediği pozisyonu yapmadığım da sinirli bi şekilde bacağımı cekiyo kolumu sıkıyo sanki canimi yaktığın da öfkesi geçiyor gibi.. zaten çok sinirli aşk falan da yok aramızda.. bu beşinci belki de altıncı bırakışı.. böyle olmaz deyip bir Anda kalkıp gidiyo. Moral olarak bitik durumdayım.. Ben bebek için klasik pozisyon isterken o bebek için önerilmeyen pozisyonu istiyo.. sonra regl olduğum da neden hamile degilsin diye soruyo.. bana ne önerirsiniz arkadaşlar.. mal gibi kaldım yatakta
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeksi istediğim için yaparım. Yok o değil bu değil yapmam. Ve partnerimin istediği şeyler de onun tatmin olması da önemli olduğu için bu duruma düşmeyiz. Senin kocan Allah affetsin ama insandır inşallah? Pek öyle durmuyor da. Pozisyonları öğretsin, beraber yapın.
08 Yorumla
Soran+1 yılUyarmama rağmen defalarca birakip gitti.. birde ben çok şanssızım dedi o kadar çok dokundu ki oturup saatlerce agliyorum.. çok ağırıma gidiyor
- +1 yıl
O zaman onunla yatma. Bakalım ne kadar şanssız olduğunu daha net görecek mi? Zorla mı evlendin sen
Soran+1 yılHayir. Ama böyle davranan birine aşık olamazsın.. olan da biter
- +1 yıl
Zaten böyle birine en başta aşık olunmaz da. Olanın bitmesi doğaldır. Çok saçma ya, bu şekilde ve bu halde çocuk yapmanız da gram mantıklı değil. Mutlu değilsiniz ki siz
Soran+1 yılAyrilmiycaz diyoruz ya.. ömür boyu böyle idare edicez.. Ben anne olmak istiyorum o da baba
- +1 yıl
Allah sabır versin o zaman
Soran+1 yılAminn...
- +1 yıl
Geleceği pek parlak göremedim sizin için ama neyse
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler için kadınlar seks objesinden başka bişey değil soruda gördüğünüz gibi.. bu erkekler kendini ne halt sanıyor anlamıyorum bu erkeklere daha doğrusu hakeden adamlara boynuz takanların ellerine sağlık çokta iyi yapıyorlar
05 Yorumla
Soran+1 yılYapmadim ama yapicam.. eminim bir gün yapicam.. ne sevişir ne öper ne koklar.. gir çık tamam.. maddi olarak rahat olmasam ve elimde bir mesleğim olsa bir dk durmam..
Cevap sahibi+1 yılSinirle söyledim yinede aldatmak böyle şeylere yeltenmek yanlış
Cevap sahibi+1 yılMutlu değilsen ayrılırsın olur biter
Soran+1 yılOyle kolay değil ayrılırsın olur biter falan
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Cidden böyle bir çiftin çocuğu olmasın ya. Çocuğa yazık olacak o belli. Aşk yok sevgi yok bu yüzden de ciddi bir sorun var aranızda. Çok sürmez bu. Devam etse bile hep kavgalı gürültülü ilişkiler, büyük ihtimalle boşanma vs. Sonra çocuk da oradan oraya.
13 Yorumla
Soran+1 yılNe önerirsiniz? Bosanip sokakta mı yatayım?
Soran+1 yılEvet..
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen cahil birisin kocanda olgun biri değil.
Misal ben doggy'de yarım saat sert sert çakarım illa misyonerde bosalmamı istiyorsan cevirir misyonerde bosalirim. Sonra bacaklarını duvara mı dayar ne yaparsa yapsın.
Tencere, kapak birbirinizi bulmussunuz işte.
Sakın ayrılıp başka insanların başını yakmayın. Devam edin boyle06 Yorumla
Soran+1 yılNe cahilsin yaa sanirim 6 12 yaş arasisin 😂 sen google amcaya bir bak 😂 bu bilgisizlikle cok yaşamazsin 😂
Cevap sahibi+1 yılBana bak boşalma dediğin an bir erkek için hadi sürsün en fazla 2 dakika sürsün. Boşalma anından önceki yaptığın pozisyon (erkeğin normal gidip gelmesindeki pozisyon çocuk yaptırmaz.)
Amacın erkeğin spremleri en derinine ulaşsın ise boşalma anında sen en uygun gördüğün pozisyona gelirsin erkeğinde içine boşalır.
Hem okuduğunu bile anlayamayacak birisin hem omür törpüsüsün.
Dediğim gibi sakın ayrılmayın birbirinizden.
Soran+1 yılBeyin yaşın 6 demistim geri alıyorum 0 3 😂
Cevap sahibi+1 yılTamam canım. Ben biraz sert başladım cümleye ve o yüzden cevap vermeyeceģim bu dediklerine ama yanlış biliyorsun. Kendini kısıtlama o yuzden doya doya keyfini çıkarın. Bay
Soran+1 yılBebek beyinli birine anlatmaya çalışmıyorum farkindaysan😂
Cevap sahibi+1 yılTamam canım.
+1 yılBir hamilelik için pozisyon yoktur. Sert seviyor demek ki bırakıp gidiyor ise sorun daha da büyük. Önerim uzmana gidin.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe demek yoktur google ac bir bak en iyisi.. önerilen pozisyonlar belli. Ben sadece yumurtlama günlerinde oyle olsun istiyorum ama o an sinirlenip saydırmaya basliyo
- +1 yıl
Onlar sizin gibileri kandırmak için hangisi bilimsel bir çalışmaya dayanıyormuş. Mesela 100 kişiye doggy yaptırdık 90 hamile kaldı. Aynı kişilere bir sonrakinde misyoner yaptırdık 10 hamile kaldı. Var mı veri. Spermin ve yumurtanın kalitesi ile ilgilidir hamilelik. Neden tüp bebek var o zaman gidip pozisyon denesinler 🤔
Soran+1 yılNeyse bilgisiz biriyle tartışmiycam google amca orada yaz araştır oku öğren
- +1 yıl
Evet bencede girme benimle Google var halimiz ortada. 😄
- +1 yıl
Haliniz diyecektim.
- +1 yıl
Diplomamı göndermemi ister misin 🤣🤣
Umursama istediği zaman yapma bir süre peşinde koşsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSonra kusurlu olan ben oluyorum ama
+1 yılBence onun dediğini yap ateşi söner sonra misyoner vs yaparsınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğu hobi olarak yapmayı dene. Kimse asker emeklisi gibi bi kadınla sevişmek istemez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya bebeğe odaklanmayın zevkle ve heyecanla seks yapın olacaksa zaten her pozisyonda olur
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 senedir dediğini yaptik olmadi.. yataktan kalkma ve erkek üstte olsun diyen insanları dinleyelim birazda..
Soran+1 yılEvet doktor bir sorun olmadığını ve sık sık ilişkiye girmemizi onerdi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil bir öküzle evlisin maalesef bence hiç çocuk yapma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen de onu mal bir konuma sok
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
- +1 yıl
Yatakta ona ihtiyacım kalmayacak şeyler yap
+1 yılHangi pozisyonları istiyor senden
02 Yorumla
Soran+1 yılKucak. Fakat bebek düşünüyoruz. Zaten hemen geliyor.. yumurtlama günlerinde önerilen pozisyonları yapalım en azından diyorum oyle olunca da kalkıp gidiyor
- +1 yıl
Bir onun bir senin dediğin olsun olmaz mı
Terk ettiğim olmuştur
00 Yorumla
+1 yılOndan hamile kalmasan çok daha akıllıca olur 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılNerde hareket orada bereket
00 Yorumla
+1 yılGeç karşısına okşa kendini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senden nasıl pozisyon istiyor ki
00 Yorumla
+1 yılBırakması iyi olmaz ya canın istiyo mu
00 Yorumla
+1 yılO seni sevmiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
- +1 yıl
Ozaman neden onunla birlikte oluyorsun?
Soran+1 yılEvliyim ve gidicek bi yerim yok.. ayrılmam imkansiz
- +1 yıl
Hayatın boyunca böyle mi devam edeceksin?
Soran+1 yılKaderimmiş.. annemle babam da ayrıldı.. insanlara annesi gibi mi oldu dedirteyim.. bi mesleğim yok burada oturmaya mecburum.. çok çaresiz olduğumda oturup ağlıyorum sonra geciyo.. Ben bu geceyi cok yaşadım.. çok.
- +1 yıl
Geşmiş olsun🙄
+1 yılÇok aradın mı bunu?
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet.. bilseydim ah bilseydim..
- +1 yıl
Biz çok uğraştık çocuk için klasik pozisyonda. Daha sonra umudu kestik, en son alakası olmayan pozisyonlarda yaptık ve ummadığım bir anda hamile kaldım. Yani biraz da nasip kısmet. Pozisyona çok aldırma derim. Sadece içine boşalınca en azından bir süre sırt üstü uzan ve hemen yıkama, temizleme.
Soran+1 yılBizde 1 yıldır uğraşıyoruz en azından yumurtlama günlerinde dikkat edelim istiyorum.. istediğini yapmayınca cok kotu davranıyor azarlıyor bağırıyor kopek gibi oluyor..
- +1 yıl
Çok bencil biriymiş. Bence çocuk yapıp da başını yakma. Şimdi böyle olan çocuk olunca da daha kötü olur valla ne deyim.
Soran+1 yılKeske hic evlenmeseydim.. o kadar kötü durumdayım ki şu anda anlatamam..
- +1 yıl
Yani haklısın maalesef 😐
- +1 yıl
@YUNININTUTISI çocuk pozisyon fazla önemli değilmi
- +1 yıl
Değil bence.
- +1 yıl
bizde dusunuyoz abla özür dilerim ama ne onerirsinuz
- +1 yıl
Bir şey önermiyorum. İlişkiye girip bekleyeceksin. Yani öyle ha deyince olmuyor maalesef. Sabretmek lazım. 😶
- +1 yıl
bosalinca esim organıni icimde tutmalı biraz
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelki çoçuk istemiyorr
04 Yorumla
Soran+1 yılBenden çok istiyor
Cevap sahibi+1 yılo zaman doğru pozisyon şart. denyo mu mu nerden tutacan spermi
Soran+1 yılInanmiyor sanirim..
Cevap sahibi+1 yılHayır bari sana kızmasın. Acıp belgesel izlet
Gizli Üye(30-35)+1 yılElindeki fırsatı degerlendiremeyen bencilin teki o
00 YorumlaKadının çok zoruna gider ya
00 Yorumla
+1 yılVerme
00 Yorumla
+1 yılcan sıkıcı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradan biriyle sexting yap rahatla
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhangi pozisyon istiyo sen hangisini istiyon
05 Yorumla
Soran+1 yılBen onun üstte olmasını istiyorum. O benim.
Cevap sahibi+1 yılaynı durumu yaşadım yaz yardımcı olurum özelden
Soran+1 yılKime yazicam?
Soran+1 yılGizli olduğun için yazamiyorum
Cevap sahibi+1 yılmesaj at açtım
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun altına daha da yatma
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBırakan erkek ne yüzle ister ji
Soran+1 yılSonra bende kusur arıyor. Nasil kadınsın sen çok isteksizsin ben çok sanssizim falan
Cevap sahibi+1 yılÖnce kendine baksın
Gizli Üye(30-35)+1 yılTövbe tövbe sanki hayvan la birlikde oluyor
00 Yorumla
+1 yılEvet sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamile bırakabilirim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi