Yani bekareti korumak için analı tercih eden çok bazende zevk için anal tercih edile biliyor erkeğin hoşuna gider anal ama kadınlar için aynı şeyi diyemem
Bana kalırsa meraktan ve karşı tarafın sürekli ısrarından yapılan bir şey. Bakire olup yapan cok, bakire olmayıp yapanda cok. Bir kısmı merak edip yapıyor birdaha yapmıyor. Bir kısmı karşıdaki insanı kaybetmemek icin istemeye istemeye yapıyor. Şimdi olay şu ben düzgün kız bulup nasıl evlencem a q
Bakire veya bakire olmaması önemli değil ki anal ayrı bir tutku hazdır ve alışınca tadı başka oluyor bende kendime anal yaptırıyorum gayet te zevk alarak oluyor bu benim ayrı tercihim
Anal işi merak ve hevesten yapar olgun kadınların çoğu Bakireler bekaret korumak için sevgilisini elinde tutmak için yapıyor Ama analı yapan kadın erkeğini çok seven kadındır
fantezi ile alakalıdır. Bakirelikle alakası çok düşük evli insalarda oral anal civciv vs yapar ilişkileri güçlü olsun diye Aslında bunlar p*rno izlemekten aşılanan şeylerdir.
Herkes kendi istediğini yapsın. Ama ben daha çok bakirlerin tercih ettiği bir Şey olduğunu düşünmüyorum. Bakire olmayan biri nadiren yapıyordur diye düşünüyorum. Ben şahsen hep vajinal tercih ediyorum. Veya erkek çok ısrarcı. Öylelerini de tanıyorum
Acıyı sevmeyenler anal yapıyor anladım da başta. Şaşırdım. Vajina daha çok acıtıyormuş gibi anlaşıldı. Ve haklısın evet. Çok ısrarcı olan erkekler var.
Anladım ben de karşıydım açıkcası ama partnerim o bölgeden keyif alınca denemek istedim. Sonuçta çok keyif aldığını söyledi. Tuhaf ama yavaş yapmak sabırlı olunca keyif aldı. Benim için çok fark eden bir şey yok açıkcası