Kısmen haklılık var ama şu toplumsal mitler... mevzusu artık çok klişe... Yahu kadınla günlerce normal muhabbet yaparsın sorun olmaz ama iki kelime cinsellik olsa bi ton laf... bunlar asekseullikten başka bir şey değildir.
Hickimse hickimseye mecbur değil isterse elbet bulur. Ve belli ki tipin vasat kızlar bu yönden sana yüz vermiyor gelip burada bizlere sataşıyorsun ve bu arada günahımı aldığın içinde hakkımı helal etmiyorum inşallah hakkım evladından çıkar
Sen dönde benimkilere vasat derken seninkiler in iğrençliğine bak ve Türk kızlarından şikayetçiyseniz başka ülkeden kızlar tercih edebilirsin tabi onlarda senin çulsuza gelirse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadınsa nedenler : Eğitim.. Toplumsal mitler... Yetiştirilme tarzı.. Kendini tanımama
Erkeksel nedenler : kadına haz vermeyi bilmeme
Kısmen haklılık var ama şu toplumsal mitler... mevzusu artık çok klişe... Yahu kadınla günlerce normal muhabbet yaparsın sorun olmaz ama iki kelime cinsellik olsa bi ton laf... bunlar asekseullikten başka bir şey değildir.
Bunun Türkle ne alakası var ki ama bizde çoğu şey bastıriliyor ayıp diye öğretiliyor bunun etkisinde kalan çok fazla kesim var
Ezberlemişiniz bi bastırılmış edebiyatı.. sokakta yarı çıplak gezerken o toplumsal baskı sanki duman olup uçuyor... geçin artık bu boş anlatımları.
Empati kurmaya çalıştım yani yoksa nişanlım benden gayet memnun 😁
Nisanlin mecburi memnun elde olan bu çünkü 😃
Hickimse hickimseye mecbur değil isterse elbet bulur. Ve belli ki tipin vasat kızlar bu yönden sana yüz vermiyor gelip burada bizlere sataşıyorsun ve bu arada günahımı aldığın içinde hakkımı helal etmiyorum inşallah hakkım evladından çıkar
Hahahaha hiç güleceğim yoktu... Yahu nasıl vasat düşünceler bunlar.😃😃😃
Sen dönde benimkilere vasat derken seninkiler in iğrençliğine bak ve Türk kızlarından şikayetçiyseniz başka ülkeden kızlar tercih edebilirsin tabi onlarda senin çulsuza gelirse
Aaaa olur mu ama sorsan burada hepsi Monica bellucci ya da emanuella
Ben kadınım diğer kadınlar nasıl yapıyor bilmiyorum anlatsanıza biraz nasılmış hemcinslerim
Kendi halinde ol diğerlerini boş ver nasıl hoşuna gidiyor ise akışına bırak
Öyle yapıyorum da insan merak etmiyor deşl diğer kızlar nasıl diye.. pozisyona girmeyip put gibi yatan ve partnerinden komut bekleyen kızlar varmış
Şimdi herkesin cinsel hayatı tamamen farklı ama bazıları var ki işi oldu bittiye getirir yatar gir çık bitti yeter hesabında
Genelleme yapmayın artık bi yeter ya
Genelleme yapmıyoruz genel durumu söylüyoruz bu kadar net
Yolda gorduklerine mi versinler ne istiyon
Sen de yani bilmiyorlar ki nasıl alsınlar
Her kadın bir değil
uyum yoksa normal