Ama mesela şöyle bir gerçekte var. Erkekler den düşünürsek. Her ne kadar sevsekte. Güzel bir kadın ile yatmak herkesin hoşuna gider. Yap Veya yapma uygun gelsin ya da gelmesin.
Aynen ondan bahsediyorum işte. Kadında fantezi vardır. Eşi de kabul ediyorsa örneğin farklı kişiler ile yatabilirler. Böyle yaşayanların sevgisi yokmu ki kendilerine
Evet bende bu görüştüreyim. Mesela Her ne kadar eşimi sevsem bir başkasını konduramasamda kendime. Güzel bir kadın veya başka bir kadın ile olmak oldukça zevk verir. Bir kadında benim gibi düşünüyor mudur? Aslında sorumun özeti bu tabi.
O zaman son olarak kendi görüşümü toparlayarak söylüyüm. Kadından kadına değişir:D Ama biz kadınlar genel olarak tek erkeğe bağlanır tüm sevgimizi, şefkatimizi ona veririz. Başka erkekleri düşünmeye bile fırsat kalmaz. Eşinize sorun bu soruyu belki o da yakışıklı biriyle cinsellik istiyordur.
Evet. İlişkimizi bu yönden seviyorum. Saçma sapan sebeplerden birbirimize karışıp olay etmeyiz. İstediğimiz kişiler ile görüşür gezeriz. Geçenler de bi doğum günü kutlamasında yakın bi arkadaşına bakarken yakaladı beni. Ne o çok mu beğendin diyip güldü geçti 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sevginin olmadığı evliliklerde vardır. Ama onun dışında zaten zekasını beğendiğim, tensel uyumum olduğu biriyle evlenirim.
Hayır ya. Anlamda sormadım. Sevgi olsa bile. Yani bir erkeği sevsen bile. Hoşuna giden bir başka erkekle birlikte olma duyusu hoşuna gidermi?
Hyr başkaları iğrenç gelir. d
O zaman başka erkekle yatmayı kabul ediyorsa. Sevmiyor demektir.
Kesin bir şey diyemem çünkü her insanın fantezisi farklı
Ama mesela şöyle bir gerçekte var.
Erkekler den düşünürsek. Her ne kadar sevsekte. Güzel bir kadın ile yatmak herkesin hoşuna gider. Yap Veya yapma uygun gelsin ya da gelmesin.
Aynen ondan bahsediyorum işte. Kadında fantezi vardır. Eşi de kabul ediyorsa örneğin farklı kişiler ile yatabilirler. Böyle yaşayanların sevgisi yokmu ki kendilerine
Bence birbirlerine sevgisi de olabilir her şey fantezi ve kafa uyumuna bağlı. Ama genel anlamda bu tarz şeylerin oranı az. Ama olanları da görüyoruz.
Evet bende bu görüştüreyim. Mesela Her ne kadar eşimi sevsem bir başkasını konduramasamda kendime. Güzel bir kadın veya başka bir kadın ile olmak oldukça zevk verir. Bir kadında benim gibi düşünüyor mudur? Aslında sorumun özeti bu tabi.
O zaman son olarak kendi görüşümü toparlayarak söylüyüm. Kadından kadına değişir:D Ama biz kadınlar genel olarak tek erkeğe bağlanır tüm sevgimizi, şefkatimizi ona veririz. Başka erkekleri düşünmeye bile fırsat kalmaz. Eşinize sorun bu soruyu belki o da yakışıklı biriyle cinsellik istiyordur.
:) sordum zaten. Sende istersen olabilir dedi. ruhlarımızı satmayalım yeterki Bedenimiz ile istediğimiz zevki tadabiliriz. Benim için sorun yok dedi
Güzel ve olgunca bir cevap vermiş
Evet. İlişkimizi bu yönden seviyorum. Saçma sapan sebeplerden birbirimize karışıp olay etmeyiz. İstediğimiz kişiler ile görüşür gezeriz. Geçenler de bi doğum günü kutlamasında yakın bi arkadaşına bakarken yakaladı beni. Ne o çok mu beğendin diyip güldü geçti 😊
Merak ettiğim sorular var özele bakar mısın
Tabi. Yazdım..
Yani..
Böyle düşünmeyenler var ama. Bastırılmış duygularını aşamıyorlar bence :)
Eşim sayesinde aştım bende diyebilirim
Harikaaa :). Benim eşim de benim sayem de aştı. Serpil sen misin yoksa 🤣
Ahahah yok ben değilim 😀
:::))) hahah