Sevgilimin karısı bana teşekkür etmeli haksız mıyım?

Daha önce yazmıştım sevgilim benden 10 yaş büyük evli ve 3 çocuğu var. Karısı dünyada ki en uyuz ve yüzsüz insan defalarca aldatılmış ama hala bırakmıyo adamın yakasını. 15 yıllık evliler adama bi kere bile oral seks yapmamış. Ben ilk kez yaptığımda adam heyecandan kafayı yiycekti 🤣 Tabi şimdi denemediğiniz pozisyon, fantezi kalmadı.😈👅🔥 Erkek arkadaşım bi şirketin genel müdürü, şirket bayram için tüm çalışanlara hediye olarak tatile götürecekti. Otel çok pahalı olduğundan karısına seni götürmem yanımda demiş karısı da ağlayıp küsmüş pısırık kadın. Şirkette ki iki kaşar sekreter de sevgilime sizin araçta yer varsa beraber gidelim demişler. Buna çok sinirlendim ve karını da götür kadın o kadar kahrını çekiyo dedim. O da beni dinledi dün ikisi tatile gittiler beraber. Ben olmasam kadın tatili anca rüyasında görürdü. Tabi şimdi aklım onlarda kıskançlıktan çıldırcam 🤪 Erkek arkadaşım, evli olup maddi durumu iyi olan eşini aldatmayan tek bir erkek bile yok diyor. En efendi duran ummadığım kişiler bile aldatıyormuş. Ben erkeklerin ne mal olduğunu bildiğimden evlenmeyi de düşünmüyorum. Evli kadınlar kocanıza sahip çıkın gerekirse her an takip edin eve kilitleyin sonra ağlamayın 😅
Sevgilimin karısı bana teşekkür etmeli haksız mıyım?