Fb ilişkisi aska döner mi iki taraf da duygusal bakıp sevgili olabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkeğin normalde aşık olması çok çok zor bir olay. heleki zaten Seksi yasadıgı hatunla evlenmesi imkansız gibi bisey, çünkü zaten o kadını elde etmiştir, niye evlensin ki. Bunu hiçbir erkek dogrudan söylemez, ama zamanla hareketlerine yansır.
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk olarak tam seksi yasamadiysa yani birlikte olmadılarsa ama cinsellik yasadilarsa ne olur yine mi aynı olur ikinci olarak da senin dediğin mantığa göre evlenince ilk gece birlikte olunca da elde etmiş olmuyor mu kadını o zaman da hevesini almış olmuyor mu
- +1 yıl
Çok çok tesekkur ederim seçimin nezaketinden ötürü. Şimdi erkek mantığı ile kadın mantıgı çok çok farklı, birinde üstünlük sebebi olan durum diğerinde cinayet sebebi olabiliyor. Şimdi piyasada çok farklı niyet ve mantalide de bir çok erkek var, kişilerin durumuna göre puanlar verip yönünü tahmin edebilirsin. Eger kız aileden tanıdıksa, veya ekonomisi iyiyse + puan olabilir. Diyelim ki, bir erkekle cinsel birleşme olmadan ilişki yaşadın, bu eleman seni hayatında ne amaçla hangi pozisyona koydugunu basit sorularla anlayabilirsin, seni sosyal hayatına dahil ediyormu, cinsellik olmadan sevişsen bile, o ilişkinin evliliğe dönmesi gördüğüm çogu ilişki de zayıf, evlendiği kadınla ilk gece birlikte oluyor ama, o artık sınırı geçmiş oluyor, fckbuddy için bu durum gecerli değil. Yürütebildigi kadar bir metresi olmasını ister günümüzdeki nerdeyse tüm erkekler. O yüzden ciddi düşünebileceğin kişiyle ilişkiden biraz uzak dur, veya kademeli ilerle. Hemen tüm kanalları açma, biranda ikinci kategoriye düşebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir belli olmaz bazen seks baglayici olabiliyor ten uyumu denen sey cikiyor
10 Yorumla Olabilir. Daha once yasadim bunu. Yabanci ama TC vatandasi hristiyan bir kizla yasamistim. Unutulmazlardan bir tanesi
00 Yorumla
+1 yılOlabilir tabiki, ancak bu duruma genelde kendini kaptıran taraf kadın oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olabilir ama uzun sürmez çünkü farklı bir boyutta başlamış ilişki
00 Yorumlaseks ilişkisi ciddiye dönsede başka yerde arar yine bi süre sonra
00 Yorumla
+1 yılNadiren de olsa mümkün
20 YorumlaGenelde kizlar asik oluyor
06 Yorumla
Soran+1 yılAşık oldum sanırım erkekler neden aşık olmaz peki
Soran+1 yılPeki o kız artık istemezse bağlanmadan yapmayı
Soran+1 yılBu sonu degistiremez miyim gerçekten yapabileceğim bir şey varsa denemek istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşine bak ne sevgisi her gün aynı adam sıkar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye.
- +1 yıl
Cinsellik amaçlı yanaşılan bir kızı hiçbir erkek ciddiye almaz ve ilerisini düşünmez bu yüzden de olmaz.
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Dönmez bacım dönmez.
00 YorumlaHiç bulmadım ki Antalya dayım yok ya keşke bulsam
00 YorumlaSanmıyorum
00 Yorumlaolabilir elbette
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldönüyor ama iyi olmuyor dönmesi
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yılhep fb odaklı olmuş ilişkiniz duygusala dönünce ister istemez bocalıyor iki taraf da bu sefer cinsel gerilim de başlıyor yani tecrübeyle sabit dönmemesi daha iyi
+1 yılOlabilir
11 Yorumla- +1 yıl
☺️👍
- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya
Soran+1 yılBen seviyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen oldun galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldöndü mü?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadarlık bir fb
02 Yorumla
Soran+1 yılYeni
Cevap sahibi+1 yılKaç kez seviştiniz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi