Fazla güzeller biliyorum, sevmez beni de zaten.
Doğal kız seven erkek var mı gerçekten?

Böyle kızlarını sevdiğini bile bile, kafana takman ironik olmuş. Arkadaşın hayal gücü rengarenk demek ki. Sende tek renk seven birisine denk gelirsin, görüşürsün. Bu kızların, o arkadaşa dönüş şekli olmaz zaten. Herkesin kendine göre tercihi ve yaşantısı var.
doğal olsun güzelse sorun olmaz şimdi bunların ve senin doğal halini düşünmek lazım düşünsene sabah başka bir yüzle uyanıyon fjdnejo yüzden alırken yıkayıp alıp şaka bir yan...
Önemli olan o değil, hoşlandığının tipi nasıl? Hani çok çok yakışıklı bir adam değilse bunları rüyasında görsün. Bunları bekliyorsa daha çok bekler sağ eliyle mutluluklar. :D
Cevap
26Cevap
Yahu sosyal medyadan tatmin için takip edilen kadinlarla, reel hayatta sevgililik düşünülen kadınlar ayni olmaz zaten. Yani bu kadınları takipteki nedeni farklıdır, reelde ilişki arayışı farkli
Neden olmasın sende seni beğeneni bul aptal olma sana kıymet verecek birini bul yoksa kıymetin olmaz donu hüsran
kurban olayım bunlar mı güzel? afedersin güzel tek yerleri boyundan aşağıları.
Erkeklerde görsel odaklı
valla hele ki ortada kiyle ben yapmazdım bunlarla ben o konuda az cinsim boyundan yukarıyı beğenmiyosam geri kalanına da çok bişey hissetmiyorum yapsam da obje muamelesi çekerek konuşmadan etmeden yüzüne de bakmadan yapardım, bi de hiç biri siyah düz saçlı değil benim tipim o.
Dogal olsun sevilir ya en azindan gercek yüzü belli sevgili olmasan bile kanka olursun
Bu kıxları hepimiz begeniyoruz ama bu kızlara bana bakmıyor paran varsa gecelik ayarlıyorsun bu kadar
Spor yap sen de böyle ol hemen hazıra konmalar ağlayıp sızlamalar hep bunlar loser hareketler
Bence hoşlandığını da bu kızlara karşı şansı yok 😀 bu yüzden bence sen şansını dene
Makyajı kadın yapar. doğal kaç kişi varki.
Şu ortadakini begenen herkesi begenir. 😄
😂😂😂😂
Sen nasılsın onu gostersene
Hem doğa severim hem doğal severim.😄
La bunlar guzel degil ki
tamam sondakinin biraz şansi var
Beğense de hiç bir işe yaramayacak :D
hayaller başka gerçekler başka. takma kafana
Şansın onalar gibi olursan artar
Doğalı varken yapay olani neylesin gonul
Bir yaw he hoşlanmam taktire şayan
Sen nasılsın güzel misin