Cinsel Yaşam Çok acıktım şeftali olsa iyi giderdi ne demek? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Birden öyle dedi. Ben şok Çok acıktım şeftali olsa iyi giderdi ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl vajina demek istemiş 16-17 yaşında ki ergen arkadaş oş üniversiteli de diyo böyle malca şeyler yaşa bakmıyomuş. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
vedatt__ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Bişey diyemeyiz çocuk belki hiç kötü şey aklına gelmeden samimi yazmıştır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanmam Yorumla vedatt__ +1 yıl Bilemeyiz Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Şeftalili beğendim acıktım yemek isterim demiş, peki şeftalin sulumu? 0 0 Yorumla
Metkbarr Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Şeftali vajina yani seks yapacak biri olsa da yapsak demiş 0 0 Yorumla
baranTek125 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl " vajinanı yalıycam güzelim bekle sen bekleeee " demek 0 0 Yorumla
Rauftamer Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl Şeftali önemli tabi kim bilir ne fotosu attın çocuğa 0 0 Yorumla
occiditpassionis95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sulu sulu şeftali acıkınca iyi gider 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Diyosun Yorumla occiditpassionis95 +1 yıl Tabi aç ve açıkta kalana sahip çıkmak gerek Yorumla Soran +1 yıl Ben mi çıkayın Yorumla occiditpassionis95 +1 yıl İllaki sahip çıkan birisi çıkar Yorumla Soran +1 yıl Bana ne naparsa yapsın Yorumla occiditpassionis95 +1 yıl Doğru seçim şeftalinin mevsimi değil zaten Yorumla Soran +1 yıl Hahah Yorumla occiditpassionis95 +1 yıl Mutfaktan baklava kap gel Yorumla Soran +1 yıl Hahah niye Yorumla occiditpassionis95 +1 yıl Acıktım ve enerji lazım Yorumla Soran +1 yıl Hee tamam Yorumla occiditpassionis95 +1 yıl Anlaştık sanırım sjjs Yorumla Soran +1 yıl Anlaştık Yorumla occiditpassionis95 +1 yıl E hani baklavam eklede görelim Yorumla
Ertuğrulabc Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl şeftali bol sulu olması sebebıyle vajınayı aksettiriyor bazı cevrelerce.. ;) 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ama nırmal ark der mi Yorumla Ertuğrulabc +1 yıl platonıktır.. Yorumla Soran +1 yıl Hmm bilmem Yorumla Ertuğrulabc +1 yıl azdırmışın o an belliki Yorumla Soran +1 yıl Bişi demedm ama Yorumla Ertuğrulabc +1 yıl görseldir.. iyi hatları olan bi kalça iri bi göğüs etkileyici bi koku olabilir.. Yorumla Soran +1 yıl Bilmem belki de Yorumla Ertuğrulabc +1 yıl nasıl bılmezsın kendını bılmıyormusun Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Ertuğrulabc +1 yıl büyüyünce öğrenirsin.. Yorumla
Birisii__ Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Mevsimi değil kendine gel de. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Vayy iyi cevap Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Yani diyor ki bi oral yapsam ne iyi olurdu diyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla lckrmn +1 yıl Evet iste bu demek yani sormussun ya. Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. bence muz daha iyi olur de sende 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Manava git bende kalmadı diye cevap ver 2 8 Yorumla Soran +1 yıl Güzeş cevap😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşında bunu söyleyen kişi Yorumla Soran +1 yıl 30 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyin üzerine bunu söyledi Yorumla Soran +1 yıl Fotoğrafıma yorum yaptı işte nereye gittin nerde çekildin elbisen yakışmış dedi çok seksi çıkmşsın dedi sonra öyle dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana göre fazla ileri gitmiş Yorumla Soran +1 yıl Aynen şaşırdım ben de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pek de arkadaşça yaklaşım değil daha ilerisini düşünüyor tepki vermedin mi Yorumla
Ramiiramiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ne demek diyorsun sonra ben şok diyorsun 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ver yesin adam sulu sulu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İğrenç Yorumla
samystery Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl arkadasin seni hayal ediyor demek ki.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yalamak mı istiyormuş sor bakem 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilinse izin ver Yorumla Soran +1 yıl Sevgili değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zMn yalatmaq Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sulu şeftali mi kckxkd 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani ne tonda söyledi ima mı etti Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Manası çok derin seni şey yapmak istiyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyleymiş Yorumla Oxseli +1 yıl Seni ilk fırsatta ssssss ever o haberin olsun Yorumla Soran +1 yıl Asla Yorumla Oxseli +1 yıl O zaman yanaşma ona Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl bacaklarının arasında şeftaliden bahsetmiş 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evt Yorumla safadgn +1 yıl ver yesin Yorumla Soran +1 yıl Daha neler Yorumla safadgn +1 yıl ne olacak bitmiyecek ya Yorumla
1Ardasorsun Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Buradan söyleyemem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ohoo Yorumla 1Ardasorsun +1 yıl İster deme at Yorumla
hicetikdegilll Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl İyi demiş 😂😂😂sulu mu istedi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🤦♀️🤦♀️ Yorumla hicetikdegilll +1 yıl Lan biraz zevk almaya bakın neden hep bir geri çekilme var Yorumla
ѕємραтιк_вєу Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kim dedi bunu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Normal rski bi arladaş Yorumla ѕємραтιк_вєу +1 yıl Bişe sorcam da gizlisin Yorumla
Ergl06 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Vajina demek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Ergl06 +1 yıl Şeffali yani demek istedim Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Konu neydi ki dedi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Elbiise yakışmış dedi foto atmştım sorna öyle dedi Yorumla samedjackson +1 yıl Elbisede cinsel bir sey mi vardi ki ya da dekolde frikik gibi bunun yaninda genelde cinsellik konusuyormuydun ikisi de evetse cevabi belli Yorumla Soran +1 yıl Konuşmuyoduk tabii. Kısa elbiseydi Yorumla samedjackson +1 yıl O gun icin degil genel iliski icin de cinsellik hic mi yok yani sohbetini etmek vs hic biri yoksa konuyu acmak istiyor olabilir yeni bir iliski ise bu iliskiniz ama ikiside degilse o zaman o tahmin ettigin organ degil direk meyve olan seftali Yorumla
Gnhlrnznbğşlycs Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bak benim de canın çekti 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 🤦♀️ Yorumla Gnhlrnznbğşlycs +1 yıl sulu seftalin varsa bana verir misin Yorumla Soran +1 yıl Manavım ben dağıtıyom herkese😀 Yorumla Gnhlrnznbğşlycs +1 yıl Ama sadece benimle paylas kıskanırım Yorumla
Krony Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl MuZ var deseydin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hahah Yorumla Krony +1 yıl Hak etmiş Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Olsada yesek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen de mi Yorumla MySensizlik +1 yıl Evet. Yedircen mi Yorumla Soran +1 yıl Hee olur gel Yorumla MySensizlik +1 yıl Gizlisin gelemiyorum sen gel Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Anlamışsın işte 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşm ya normal ama Yorumla Donfalcone +1 yıl Hee o zaman başka bi anlamı daha var Yorumla Soran +1 yıl Neyy Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sapık işte anla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nor al arkadaşm Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Niyeti bozmuş uzak dur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen ne dedin 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Bişi demedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kankan mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır normal sıradan ark Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok sohbetiniz var mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cesaretiymiş o zaman Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni çok beğenmiş Yorumla Soran +1 yıl Yani olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fiziğin iyi mi Yorumla Soran +1 yıl Yani normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni hayal ediyor kesin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
vajina demek istemiş 16-17 yaşında ki ergen arkadaş oş üniversiteli de diyo böyle malca şeyler yaşa bakmıyomuş.
Aynen
Bişey diyemeyiz çocuk belki hiç kötü şey aklına gelmeden samimi yazmıştır
Sanmam
Bilemeyiz
Şeftalili beğendim acıktım yemek isterim demiş, peki şeftalin sulumu?
Şeftali vajina yani seks yapacak biri olsa da yapsak demiş
" vajinanı yalıycam güzelim bekle sen bekleeee " demek
Şeftali önemli tabi kim bilir ne fotosu attın çocuğa
Sulu sulu şeftali acıkınca iyi gider
Diyosun
Tabi aç ve açıkta kalana sahip çıkmak gerek
Ben mi çıkayın
İllaki sahip çıkan birisi çıkar
Bana ne naparsa yapsın
Doğru seçim şeftalinin mevsimi değil zaten
Hahah
Mutfaktan baklava kap gel
Hahah niye
Acıktım ve enerji lazım
Hee tamam
Anlaştık sanırım sjjs
Anlaştık
E hani baklavam eklede görelim
şeftali bol sulu olması sebebıyle vajınayı aksettiriyor bazı cevrelerce.. ;)
Ama nırmal ark der mi
platonıktır..
Hmm bilmem
azdırmışın o an belliki
Bişi demedm ama
görseldir.. iyi hatları olan bi kalça iri bi göğüs etkileyici bi koku olabilir..
Bilmem belki de
nasıl bılmezsın kendını bılmıyormusun
Yok
büyüyünce öğrenirsin..
Mevsimi değil kendine gel de.
Vayy iyi cevap
Yani diyor ki bi oral yapsam ne iyi olurdu diyor.
Evet
Evet iste bu demek yani sormussun ya.
bence muz daha iyi olur de sende
Tamam
Manava git bende kalmadı diye cevap ver
Güzeş cevap😀
Kaç yaşında bunu söyleyen kişi
30
Neyin üzerine bunu söyledi
Fotoğrafıma yorum yaptı işte nereye gittin nerde çekildin elbisen yakışmış dedi çok seksi çıkmşsın dedi sonra öyle dedi
Bana göre fazla ileri gitmiş
Aynen şaşırdım ben de
Pek de arkadaşça yaklaşım değil daha ilerisini düşünüyor tepki vermedin mi
Ne demek diyorsun sonra ben şok diyorsun
Ver yesin adam sulu sulu
İğrenç
arkadasin seni hayal ediyor demek ki..
Maalesef
Kayısı olmaz mı deseydin
kadayıf tatlısı daha güzel
Yalamak mı istiyormuş sor bakem
Yani
Sevgilinse izin ver
Sevgili değil
O zMn yalatmaq
Sulu şeftali mi kckxkd
Evet
Yani ne tonda söyledi ima mı etti
Manası çok derin seni şey yapmak istiyor
Öyleymiş
Seni ilk fırsatta ssssss ever o haberin olsun
Asla
O zaman yanaşma ona
bacaklarının arasında şeftaliden bahsetmiş
Evt
ver yesin
Daha neler
ne olacak bitmiyecek ya
Buradan söyleyemem
Ohoo
İster deme at
İyi demiş 😂😂😂sulu mu istedi
🤦♀️🤦♀️
Lan biraz zevk almaya bakın neden hep bir geri çekilme var
Kim dedi bunu
Normal rski bi arladaş
Bişe sorcam da gizlisin
Vajina demek
Evet
Şeffali yani demek istedim
Konu neydi ki dedi
Elbiise yakışmış dedi foto atmştım sorna öyle dedi
Elbisede cinsel bir sey mi vardi ki ya da dekolde frikik gibi bunun yaninda genelde cinsellik konusuyormuydun ikisi de evetse cevabi belli
Konuşmuyoduk tabii. Kısa elbiseydi
O gun icin degil genel iliski icin de cinsellik hic mi yok yani sohbetini etmek vs hic biri yoksa konuyu acmak istiyor olabilir yeni bir iliski ise bu iliskiniz ama ikiside degilse o zaman o tahmin ettigin organ degil direk meyve olan seftali
Bak benim de canın çekti
🤦♀️
sulu seftalin varsa bana verir misin
Manavım ben dağıtıyom herkese😀
Ama sadece benimle paylas kıskanırım
MuZ var deseydin
Hahah
Hak etmiş
Olsada yesek
Sen de mi
Evet. Yedircen mi
Hee olur gel