AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Bakmadim diyen yalan söyler hepimiz insaniz herseye dikkatli bakariz.
hoßlandığım kızın en son fiziğine baktım yani en son aklıma o geliyo hep kafa gidiyo ama pek bişey hisstemedigim bı kızınkini suzebilirim
Hayır. Baksam nolcak? mastürbasyon yaparken mi hayal edeceğim? Video açarım daha iyi mk.
Her yerine bakardım sadece göğüs değil tabi giydiği elbiseden önemli
Sen bir erkekte nereye bakarsın
G0tune bakarım ama gogusler pek etkilemiyor beni g0tu cezbediyor genelde
Oyle hayvan gibi olmamak kaydiyla evet.
Memeler ilk baktığım yerdir
Bazen elde olmadan oluyor
hemde nasıl. öyle bir süzüp bakarım ki ıslanırsın.
Way be hoşlandığın kızla cinsellikte düşünürsün yanii
hoşlanmadığımla düşünecek değilim güzellik.
Ya biri var beni defalarca süzdü rüyana gircem dedi bir kaç kez bende geçen bana karşı bir şey mi hissediyorsunuz bakışlarin vs dedim neee dedi seni rahatsız ettiysem özür dilerim dedi bu neydi şimdi bir erkek neden böyle yapar ya insan hoşlandığı kızi unutur mu
Boş beleş adamın tekiymiş takma kafana güzellik
Evet ama ne bileyim rezil oldum gibi küçük düşürdüm kendimi sanki sorduğuma pişmanim😔dengesizin tekiymis acayip sinirlendi birde
Takma kafana seni çok merak ettim bu arada mesaj atsana bana özld
Cinsel anlamda bir hoslanti ise bakarim
Normal hoşlanmada bakılmaz mi hiç yaa
Suzerim de dikkatlicr gogusune kalcadina falan oyle bakmam yani beni yanlis anlamasin diye
Sonra tacizci var desin bağırıp çağırsın değil mi
🤷🏼♀️😂
Kızım burası gelişmiş Avrupa mı acaba kendini nasıl yerde buluyorsun
Evet kafaya çantayı yersiniz😂😂
Zaten kezbansınız normal tanışmak için iğreniyorsunuz gögüs bakmak ne demek ben mesela senin gögüslerine baksam ne hissedersin
Sana şöyle söyleyim bana bakan erkeğe gidip bakışlarını yakaladım Ilgın mi var dedim nasıl trip atıp sinirlendi seni rahatsız ettiysem gibisinden konuştu ben mi kezbanim o mu keko bir daha da adım atmam bir erkeğe 😏
Senin yaptığın harekette güzel değil direk gidip ilgin var mı denilmez
Ne yapıyım bakıyor adım atmıyor iletişime geçmiyor zaten bulunduğunuz ortamda konumlarimiz da uygun değildi buna evet dese bir şey olabilirdi belki sormasamda acaba mi dicektim gerçi yine tam cevap vermedi
Siz Kızların kafası karışık oluyor bakış atıyorsunuz Erkek geldi mi inkar ediyorsunuz
Böyle bir durumla karşılaşmamak için peki sana karşı bir şey hissetmemi ister misin gibi bir şey de söyleyebilirdi ama işte o kafa yok arkadaşta galiba kendisi bilir
Peki bende parkta oturdum Kız küçük çocuk ile yanaşmaya çalıştı bir şey demedi çocuğa eşya verdim sonra gidip geldi o Kız da hoşlandığı mı dile getiriyor o Kızda senin gibi yaptı bir şey demiyor sadece gelip duruyordu
Benim durumumla anlattığınız olay çok farklı ben bana karşı bir şey mi hissediyorsunuzvs diyorum oda hayır veya evet diyebilirdi
popo gögüs el diş bakarız
El neden 😂
bakımlı el candır
Ellerim öyle aman aman manikürlü falan değil gayet normal adam baya inceledi daldı gibi hatta bakıp bakıp durdu anliyamadimm
Kalça ve gögüs orantısı önemli bakardım ikisinede
İster istemez kontrol edilir
Hoşlanıyorsam gider söylerim. Bu kadar basit.
Daha çok gözlere odaklanıyorum
Bakarım
Bakarım
Herhalde
Anlık duruma bağlı olabilir
Büyükse bakarım normal se bakmam
Yani o yumuşaklık elimde olsa 😁
😂
Ondan daha güzel bir şey mi var ya muhteşem bir şey bence 😅😂
Ya adam beni gördüğünde süzüyor ve göğüslerime bakıyor bende bakışlarınizi yakaladım gibisinden gecen sordum nasıl sinirlendi işte seni rahatsız ettiysem gibisinden konuştu madem bakıyorsun adım at dimi yani😂
canım ya vallahi canım adam ben olsam alır götürürdüm direk birde göğüsleri şöyle ortalama bir şekilde ise Pegasus atını çağırır götürürüm 😂😂😂
Dimi bizim ki uzaktan avutuyor kendini 😂hayır soruyorum bana karşı Ilgın mi var diye neeee diyor bir de baksın uzaktan ancaa😏
Allah'ım ya sinir oldum ben onun yerine lan bana bir kız bunu diyecek uzaktan bakacam bırak bırak sen onu ne cevherler var 😂😂😂
Evet korkak özguvensizmiş ne diyim yolumuza bakarız bizdeee😂ya anlamadığım bir erkek hem bakar hem neden istemez normali bulmuyor beni
Allah'ım ya bırak bırak sen adama bak ya bana gelse hava da yerim kızı adam utanıyor Venezuela da olsa giderim bunlar ne biçim insan 😂 bak yoluna bence de geçiyorsa burdan da geç 😂😂😂
Çok tuhaf insanlar var gerçekten jshsuswjj😂😂
Aynen ya Allah aşkına çatmayim o insanlara normallleri varken deli gibi açık sözlü insnalar varken ve özgüvenli onlara niye çatıyorsujuz niye bize denk gelmiyor yaaw
Hayır bilinçli değil
Evet
hayır
O an ki duruma bağlı
Hayır
süzerim baştan aşağı
Bakarım
Güzelse bakilir