Komşum benden hoşlanıyordu bir ara ama saçma nedenden dolayı bir daha yazmadı bende yazmadım geçen gün yazdım kötü görünüyorsun dedim oda yo iyiyim dedi filan derken sen nasılsın dedi nasıl gidiyor filan ben sen en son küsmüştün iyi geceler dedim oda iyi geceler dedi yazmadi bir daha bende yazmadım 3 aydır yazmiyor bana eskort gibi kizları takip ediyor storylerimi izliyor sadece sizce çıkmalı miyim artık gururum için
Hakketmiyor seni çık
Kal bence az bekle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hep yazıyorsun, hemde iyi geceler yazıp artistçe muhabbeti bitiriyorsun ne bekliyordun
Oda 3 aydır yazmiyor ben halini sorduğumda aklına gelip soruyor
O zaman hiç yazma, hem yazıp hemde artistlik yapmaya çalışmak boş iş yani
Artistlik yapmadım gerçekten iyi görünmüyordu ve halini sordum
bir anda muhabbet kesip iyi geceler yazmak, caka satmaktır artistliğe girer
😒😒 oda küsme nedenimiz fotoğraf istedi yüzümün özlemişti atmam dedim atmaktan nefret ediyorum ki dipdibeyiz oda tamam istemiyorum iyi geceler demişti
Fazla naz aşık usandırır
Ne aşığı be kim bilir benle konuşurken kac kişiyle konusuyordu yemin ederim o kadar çapkın ki görsen hak verirsin
o zaman tamamen bırak, sende varya
Ne bende varya ne günde min. 2 kiz takip eder fotoğraflarını begenir sonra ya cikartir ya kalır ne yani bide kızları görsen tovbe yarabbi hey sa*lak komşu madem ailesi ailenle anlaşmışlar tatlı iyi birini bulmussan niye başkalarını bakıyorsun hey açık gözlü kızlar ilk adımı atsa atardim lakin erkekler atması gerekiyor o ise atar trip naz yapıyor
Anladım sen işleveleniyorsun ama karşılıksız kalıyor 🤣
O ne demek yani
ne demek mi 🤣
Anlamadım ciddiyim
Uzun hikaye
Sen var ya sinir bozucusun
He öyleyim 😏
Aynen öylesin 👹👹
işvelenme 😏
Birak gitsin yaa sana manita mi yok
Sevgili değildi zaten ama çok severdim onu
Saglik olsun. Cok sevecegin baska birini bulursun umarim 😉
Komşum bide ailemiz arkadaş nasıl unutacam bayarmdan sonra takipten cikartacam zaten onu takipten
Evet zor olacak sanirim biraz. Bunun kararı yine sende olacak zaten.
Onunla kötü bir şey yaşamadık sadece kahve içtik kütüphanede ve konuşuyorduk mesajlarla sence anlatir mi ailesini veya ailemi bir gün
Anlatacak neyi var ki? Ailene ne anlatabilir yani
Hiç bir şey ama elimi dokundu sadece
Hmm. Söyleyecek biseyi yoksa ve sadece eline dokunduysa bu mu sorun 😳 yas gercek mi bu arada? Cunku bunu sorun edecek hasta olmadigini düşünerek yazıyorum cevaplari. Kaldı ki 18 bile olsan bu sorun olmaz bence.
disiplinli bir ailede büyümüş birisiyim ablam abim beni dinleyecek biri yok hayatımda arkadaş bile 19 yaşındayım takipten çıkmalı mıyım sence
Yoksa hiç bakmadan storylerine begenmeden mi kalayım sadece storylerimi mu baksın
Olayi tam detayli bi sekilde tekrat okudum. Esc gibi kızları takip ediyor demişsin. Sana karsi nasil davranıyor
Sinirimden dedim lakin barlara giden cok kısa giyen raki vb. İcen kızları takip ediyor ki allah biliyor iyiler mi değil mi olduğunu ama %87 takip etti öyle bana geçen gelecekti buluşacakti tekrardan bir hafta önce söylemişti son 1 gün geleceksin demi diye sordum hayır başka zaman olsun abim arabayı alacak dedi tamam dedim sonra 2 gün sonra mi ne yüzünü at görmüyorum seni zaten dedi bende hayır dedim (çünkü ben atmayı sevmiyorum+dip dibe yaşıyoruz) sonra bana trip attı iyi geceler dedi 3 aydir yazmıyor gecen defa yazdım ben çünkü yorgun duruyordu ki yazmistim yukarda gerisi
Ki benim kusurum veya yanlışım yok demiyorum illaki var ama o bi erkek olarak severse gerçekten yazardı yani bir bahane bularak
Ota b oka küsen erkek mi olur ya birak kuserse kussun
İşte diyorum benim yanlışım varsa onun ×3 yanlış yaptı
Bilmiyorum artık çıkmalı mıyım çıkmamalı miyim bilmiyorum
Boyle herseye kusecekse cekilmez o bence
Evet 🥲🙂 sence çıkarmalı mıyım takipten tavsiyen nedir
Ben olsam çıkarırdm hele de kadin olsaydim ooohooooo 😄
😄 ama komşum iste bide aileler tanışıyor bide yüz yuze gelme ihtimali oluyor yani
Görsem selam verse vermem sanırım artık
Komşu olmasi ve her an karsilasacak olmaniz biraz sıkıntı gibi ama anlasin biraz esc sever abimiz
Evet umarım kitametimi geç kalmadan anlar 😄😄😄 derdin ne diye sorarsada bir gün esc la konus benimle değil derim of ya
Umarim anlar 😉
Anlamaz ama olsun demeki nasip değil der geçerim 🙂
Üzdün ama simdi. Tavsiye vererek manitasiz biraktim seni sanirim 😄 kismet degilmis dedikten sonra yaktigim sigara ile cok seyden vazgeçtim ben dersin olur biter. Sana manita mi yok yahu 😄
Manita değildi olmadı yani sigara içmiyorum bu arada 😄😄
Tamam ben senin yerine yakarım bi tane. 😉 Ahan da yaktim içiyorum 😄
Sende vaktini ayırdın bana yardımcı olmayı çalıştın cok ama çok mutlu ol ☺️🌻
Rica ederim ne demek. Cok sağol iyi dileklerin icin 😊😊🌹
Hshshhdhd yo hiç tavsiye etmem elinden geldiğince bırakmayı çalış
Mutlu ol seklindeki dilegin gerceklesirse bir gun belki birakirim 😄 yine de teşekkür ederim
Ahahhah 😄olsun inşallah yeterki doğru yola git bulursun mutluluğu
Olmuyor mutluluk adeta beni elininn tersiyle itiyor
Sakince anlayarak namaz kıl seni yaratanla konuş anlat derdini dua et istediği şeyleri yerine getir bak nasıl düzeliyor her şey
Umarim bu dediklerini yapabilirm
Yaparsın sen eminim😃😃
İnancliyim ama cok dindar değilim maalesef. Namaza baslasam birgun yine birakacagimi cok iyi biliyorum
Bende dindar değilim ama bebeklikten beri hep namaz kılıyorum bıraktığım olmadı çok şükür sabah anlıyorum ben seni evet ama kılman gerekiyor
Bak bugün misafir geldi oruç tutmuyor namaz kılmıyor hiç bir sey yapmiyor ama Bayram namazını kilmaya gitti😆😆😆 bunlar bir yana
Senin namazın kılınmadan kılmaya başla namazını görüyorsun zaten ne kadar çabuk geçiyor gunler kim ne zaman eceli gelir bilmez
Evet haklısın ama başlayıp birakmak baslayip birakmak beni rahatsız ediyor. Kendimi biliyorum bırakmadan devam edemem
Tembellikten mi bırakıyorsun mesela 🤷🏻♀️
Yorgunluktan tembellkten mesguliyetten
Sen yeterki iste ve araştır hatta araştırıp atarım sana bi uyuyim 😄😄
😊😊 iyi uykular Allah rahatlik versin
Hiç Bişey anlaşılmıyor
Ne diyorsun
Okusan anlarsın bence Türkçe yazmışım
Bence de hak etmiyor seni
Niye
Çocuk gibi yazmıyor umursamıyor.
Evet umursamamayi çalışıyor ama sizce takipten ciksam anlar mi o akli basina gelir mi bir seyler olur mu
Umursama peşinden koşar
Çıkma
Niye
Biraz daha beklet onu
3 aydır bekliyorum her gün başka kızlar ekliyor beğeniyor fotoğraflarını bense onu göreyim diye sabahları uyanıp beklerdim camda
Seni isteyen bir şekilde ulaşır dimi
Evet öyle ciksam gurur yapar istek atmaz
Yani koşan olma hiç bir zaman
O ilk koşuyordu buluştuk kahve içip gitmisti ellerimi dokunmustu yaziyordu filan ailesine anlatır diye korkuyorum ama anlatmaz galiba sevdiğini
Hayır ya niye anlatsın ki
Bide aileler yakın yani bir sey olurda bulusursak onla gelebilirler cay icmeye
Gelmemelerini söyle
Annemi anlatamam ki
Sonuçta ciddi düşünüyon
Düşünüyordum
Sonra neoldu
Bu ramazanda ger gün benim olsun diye dua ediyordum ama istemiyorum artık gözümden düştü kötü kızları takip ediyor akın akın jdjdjhdhhx
Belkide niyeti kötü olabilirmi peki böyle bir algı yarattımı sende
Yalaka biri cok rahat biri
Ozaman öylelerinden uzak durcan
Sevdiğim tiplere bak ya atar mi sence sonra istek
Bilmem ki
Boş bir hesaptan takip edeyim mi zaten hesabı herkese açık anlamaz bence bu kadar zeki değil
Dene şansını
Çık yaa
Niyee yaa😄
Öyle komşu aşkı güzel oluyor 🙂
Oluyor ama olmadi
Olur olur 👍
Olmadı ama hep küsüyor kendini hint kumaşı sanıyor ben kendimi öyle sanmam gerekirken o saçmaladı bende hiç yazmazken bir defa hatrini sorayım dedim sordum sonra gittim hiç sormadı dedim hiç sormam birdaha haftada iğrenç kızlarla takio edip fotoğrafları beğeniyor benimde storylerimi bakiyor ama istemiyorum öyle herkese bakan birisini artik yüzyüze gelsekte selam vermem annesiyle ablalariyla konuşurum ona selam bile vermem
Anladım boş ver o zaman
Ama çok seviyorum uykusuz kaldım pencerede beklediğim günler filan
Klasik işte
🥺 anlatmaz ailesine ve ya ailemi demi
Ne yaptınız ki
O ilk yazmisti bana o yazmadan 1 yil önce hoşlanırdım ondan buluştuk kahve içip gitmisti ellerimi dokunmustu yaziyordu filan ailesine anlatır diye korkuyorum ama anlatmaz galiba sevdiğini
Korkma ya olmuş bitmiş
Bir sey yapmadık zaten tekrar atmazsa onu fake hesaptan takip edeyim
Ya işte bir şey dense benim denirdi 😂
Nasıl yanı
Benimde oldu ya
Ne oldu
Yakından sevgilim komşu
O benim sevgilim değil istedi ama hayır dedim tanımak istiyorum dedim
Boş bir hesaptan takip edeyim mi zaten hesabı herkese açık anlamaz bence bu kadar zeki değil
Tamam güzel et evet
Çok yardımcı oldun bana
Gerçekten takip et bir şey olmaz
Ama bir soru var yani babamla çok güzel selamlaşır onunla karşı karşıya gelirsek nasil davranmalıyım
Selam ver
Teşekkür ederim anlamında dedim ben😄🌼
Rica ederim 🙂
Normal mi ya evlenirse pencereden mi izleyeceğim ben ya offf insallah bulmaz
İşte böyle dememek için 😂 beni amlattın şu anda hahaha
Benim sınavım yaklaştı şimdi mi çıkayım merak etsin nasil geçtiğini yoksa sinavdan sonra mi çıkayım
Çok kötü bir sey umarim bulmaz kimseyi
😄
Hahaha öyle ya benim umurumda değil evlendi hala aklı bende 🙂 şehir değiştirdim
🙂iyi yaptın
Son sorum olacak sonra sen anlatmak istersen dinlerim
Benim sınavım yaklaştı şimdi mi çıkayım merak etsin nasil geçtiğini yoksa sinavdan sonra mi çıkayım
Şimdi nereye çıkıcan
Onun takipbinden
Hem onu hem beni cikartacam
Hee o kadar çok konuştuk ki 😂 olayın başı karıştı şimdi çıkart beklemr
Haklısın valla bayramdan 2 gün sonra cikartacam 🤣🤣🤣
Hahaha güzel
Şimdi tatile gitti simdi ciksam kıskandı diyecek jdjdjdjdjdjdi
He mantıklı
Ama benim gibi birini bulmasını cidden imkansız yemin ederim kendimi bir şey görmüyorum ama düzgün biriyim cidden iyi bir tipim var güzel bir aileden kalbim temiz iyi biriyim yemin ederim hiç kimseyi kinim olmadı ama işte
Bilemem 🙂
Kdkdjdjjdjdjdj valla çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun allah senin tum istediklerini versin cok mutlu ol hayatinda senin bir derdin var mi?
Dertsiz insan yok dayı gezdim yalan dünyayı 🙂🙂 rica ederim sende mutlu olursun umarım
Aga be jdjjdjd💐😄🙂
Hahaah hallediyorum ben problem yok sıkıntı yoksa sıkıntı var demektür