Senden böyle bir şey isteyebilir sevgilin, ancak senin de düşüncelerine ve kararlarına saygı duyduğu sürece böyle istekleri normal karşılanabilir. Konuşma tarzına, üslubuna bakılırsa sokak serserisi biri. Sana zerre deger vermemiş duygusal anlamda. Ki bunu yeni belli etmiyordur, geride kalan bir yılda eminim neler yapmıştır
Bu arada okurken bile sinirden elim ayağım titredi. Yani erkeklerin bu kadar amcı olması beni delirtiyor. Yani 1 seneni sadece seks meraklısı sapık bir herif için ziyan etmen gerçekten üzücü. İyikide böyle baskı yapmaya çalıştığında hemen tamam falan demedin. Bazı kızlar sanıyor ki bu olmazsa başkası olmaz her dediğine evet. Öyle bir dünya yok. Çoğu erkek o kadar yoksul bir durumdaki en iğrenç şeyleri yapıcak kadar alçalıyor. Ben geri kafalı olabilirim ama evlenmeden yapmamak en doğru karar.
aga bak şimdi , oğlanın söyledikleri doğru değil haklısın boş yapmış ve değmeyecek biriymiş. Lakin 1 yıllık bir ilişkide de cinsellik aklına dahi gelmiyorsa veya erteliyorsan hatalısın burada konu tartışmaya kapalı
Bu erkek falan degil sevmiyirda seni ve suphelerinde de haksiz degilsin bu her zaman olsun pisman olma durumu yasadigin her zaman uzak dur dogru insan olsun evlenmeden yapacagin sirada olumsuz her seyi dusun ve pisman olup olmayacagini hesap et en iyisini yapmissin ve gercek yuzunu asil nedenini gormus oldun
sizde böyle erkeklere prim veriyorsunuz, daha geçen gün senin sınırlarına saygı duyuyorum, ne zaman hazır olursan o zaman yaşayalım dediğim kız kendi kendine terk etti gitti mesela. lavuğun tekiyle gidip doya doya sevişecek adım gibi biliyorum. düzgün erkek gelmiyor kızlara.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
böyle dış görünüşe egoya önem verip nasıl değer veriyorsanız bu tip öküzlere asıl onu da sorgulamak gerek. düzgün sevenlere değer vermediğiniz için bu tipler türüyor işte düzgün olan insanları da bunlara benzeteceksiniz korkuyorum ben bile bakirim ama bunlar için mi bakir kaldım der oldum düşün yani. hani sabredememekten değil de düzgünce sevip aldatıldığım için yapsam mı moduna girmeye başladım. kadınlar düzgün erkeklere gereken değeri verseydi keşke soran.