Cinsel Yaşam Gerçekten sesim çıkmıyor, nasıl inlenir ya? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Ses çıkarmak istiyorum inlemek istiyorum nasıl olcak ya Gerçekten sesim çıkmıyor, nasıl inlenir ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Serenia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl nefes sesleriyle mmmm ve ııımmmmmmh evet devam et aaaaah çok güzel mmmmm ah ah ah tarzı hoş olabilir. fazla abartmamak lazım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunu yapamıyorum işte Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Bu muzik degil coni zevkine bagli nasil zevk aliyorsan ciglik at ya da sessizce nefes al ver dudaklarini isir ya da sadece zevkle erkegi izle hangisi seni tatmin ediyorsa illa inlemen sart degil 0 0 Yorumla
cerenistiyoruyumak Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 92% +1 yıl bak agzini kapat sonra derince nefes alip ıhmm sesini cikarcan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapamıyorum Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl İlle ses cikarmana gerek yok bence. Partnerin nefesinin değiştigini hissetse yüzündeki zevk mimiklerini gorse yeterli bence 0 0 Yorumla
haylazcocuk006 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Sen istemeden vlcikicak bunun icin orgzm olmalisin zevk almalisin ve partnerin iyi olmalı sert yapmalı zevk vermeli 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Beynin başka şeylerle meşgul , kendini veremiyorsan nedenleri vardır. 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Canını yaksın sesin çıkar 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Bütün meselen bu mu gerçekten 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Nerede sesin çıkmıyor 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Kendini kasma zevke bırak 0 0 Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. O iş sende bitiyo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bul beni öğreteyim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani konuşsak mı biraz 😎 Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla
yalnızkişi34 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. İçten gelmeli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
nefes sesleriyle mmmm ve ııımmmmmmh evet devam et aaaaah çok güzel mmmmm ah ah ah tarzı hoş olabilir. fazla abartmamak lazım
Bunu yapamıyorum işte
Bu muzik degil coni zevkine bagli nasil zevk aliyorsan ciglik at ya da sessizce nefes al ver dudaklarini isir ya da sadece zevkle erkegi izle hangisi seni tatmin ediyorsa illa inlemen sart degil
bak agzini kapat sonra derince nefes alip ıhmm sesini cikarcan
Yapamıyorum
İlle ses cikarmana gerek yok bence. Partnerin nefesinin değiştigini hissetse yüzündeki zevk mimiklerini gorse yeterli bence
Sen istemeden vlcikicak bunun icin orgzm olmalisin zevk almalisin ve partnerin iyi olmalı sert yapmalı zevk vermeli
Beynin başka şeylerle meşgul , kendini veremiyorsan nedenleri vardır.
Yapmacık yapamazsın ki gerçek zevk aldıgın da otomatik olur o
Seni inletemiyor o zmn 🤦🏿♂️
zevk alamiyorsan cikmaz
Canını yaksın sesin çıkar
Bütün meselen bu mu gerçekten
zevkten inle inim inim
Nerede sesin çıkmıyor
Ben seni telefonda bile inletirim
Inlenmez inletmeyi bilmiyorsa
Kendini kasma zevke bırak
Seni inletecek birine denk gelmemişsin
Ona inlet beni de 🙂