Mesela iki kişi birbirini beğeniyor bakışmalar başlıyor erkeğin aklı hemen kötüye mi çalışır siz gerçekten sevmiyor musunuz biz sanki daha duygusalız masumuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAksine eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokan sizlersiniz. Bu güne kadar bir tanenize bile raslamadım insanca aşka inanıp, adam yerine koyup, gerçekten seven, bağlanan, sadık, tutkulu, güler yüzlü bir kadın olanınıza. Hep paracılar, ne yapsam da sağsam şu ineği, aaa saf bu yaa tsm benlik, amna yolarım bunularla her yerini açan saçan, sürekli şehveti, dişiliği,çıplaklığı akla sokup işin aslını bozan kadındır. Oysa sadece aşk istiyoruz. Aşk zaten gerekeni yapar.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu beni de düşündürüyor ve üzüyor açıkçası. Bakan oluyor mesela yakaliyorum bazen. Ama cinsel olarak mi bakiyor, hoslandi mi anlayamiyorum. Sonra icimden bu kizi bir... yapsam diye dusunuyorsa diye düşününce soguyorum, sinirleniyorum, tanismaya gelse bile muhtemelen geri çeviririm öyle bir rahatsizlik duyuyorum bu olaydan. Tamam arzulanmak güzel ama cinselligin yeri ve zamani var, dusunmeninde yeri ve zamani var bence. Ki erkekler kendi iclerinde bu konuda daha igrenc şeyler düşünüyorlar, belki hayal ediyorlar o an. Bunu bilmek gercekten iyi degil. Karsidaki kişinin duygusal degil de cinsel seyler dusunmesi ve bu amacla yaklasmasi insani kotu hissettiriyor. Yani bu bir kadinin erkegin parasi icin yaklasmasi, para için gulumsemesi yeşil ışık yakmasi ile eş değer. Erkekler bu konuda kendini kotu hissediyor mu bilmem ama erkeklerin bu cinsel dusunceleri beni kotu hissettiriyor. Yeri gelince bende düşünürüm cinsellik ama ortamdaki erkeklere ya da hoslandigim kisiye de şu beni şeyetse diye bakmıyorum.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar duygusal olursan ol ucu içgüdüsel olarak sekse dokunuyor
10 Yorumla
+1 yılşu an; akşam ne yapacağı mı düşünüyorum. Seks düşünülecek değil, yaşanacak bir şeydir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekleri bilmem de ben de birinden hoşlanınca cinsel şeyler düşünüyorum hep
40 Yorumla
+1 yılYa önceleri böyle bakınca duygusal bakardım da artık sadece cinsellik , açıkçası hoş değil ama durum böyle
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşadığın şeyler mi seni bu hale getirdi kızlar da melek değil aslında haklısın
- +1 yıl
Belki de yasayamadigim için takıntı gibi birsey oldu 😂
Soran+1 yılKarşılıklı aşık oldun mı hiç ben olmadım :(
- +1 yıl
Ben de olmadım gerçekten heyecanlandirwn kimse çıkmadı
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşıda gördüğü kıza kişiye göre değişir hani o kız baya açık giymiş ve hareketleri vs şeyse erkek azar yani ve bunu düşünür tabiki ama normalse bakan kişi böyle bir şey düşünmez güzel oldugunuz için bakar
00 Yorumla
+1 yılÖyle olsaydı bütün dünya tarihini kuran medeniyeti inşaa edenler hep erkek olmazdı
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bak diğer yorumlarda evet diyen erkekler çok fazla :(
- +1 yıl
Ben erkekler seks düşünmez demedim zaten. Kadınlardan daha fazla düşünüyoruz sadece o kadar
ben duygusal şeyler düşünmüyorum seks düşünüyorum doğrudur
07 Yorumla
Soran+1 yılHiç aşık olmadın mı sen
Soran+1 yılOha kaç yaşındasın peki
Soran+1 yılHiç senden hoşlanan sana yaklaşmaya çalışan sana kaçamak bakan biri olmadı mı olduysa bile heyecanlandırmadımı seni
Soran+1 yılAy bu sitede de herkes bir seksen makinesi mübarek herkes birer barney stinson
- +1 yıl
Böyle durumlar yurt dışında ki ülkeler de olduğu gibi Türkiye de bu yaşantıya sahip insanlar da var. Sadece sizin yaşantılarınız kısıtlı, monoton ve sabit olduğu için tuhafınıza gidiyor. Ben kimseye bir şeyimi kanıtlamak veya inandırmak zorunda değilim. Gayet renkli, heyecanlı ve sınırsız bir hayatım var. Teşekkürler :D
hiç alakası yok erkekler daha duygusaldır ama kadınlar kadar belli edemeye bilir ve öyle düşüncek düzenli ilişki sayısı çok az olurdu
10 Yorumlaaynen işimiz gücümüz bitti ders tasa da kalmadı seks düşünüyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılYani gerçekten tertemiz saf duygularla sevebilecek var öyle mi nerde onlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılAkılları sadece üç şeye çalışır;
1) seks2) seks3) yine seks12 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar basitsiniz bu kadar isde
+1 yılHayır duygusal olunca seks düşünmüyoruz ilk etaplarda. Daha hassas önemseyen biri oluyoruz.
10 Yorumlakişiden kişiye değişiklik gösteren bir şey. Duygusal birine denk gelirsen elbette ilk düşüneceği seks olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeks kötü bir şey mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılKötü değil ama tek düşünce bu olursa kötü aman abi kız da ilik gibi kız beni kesiyor deniliyorsa kötü
- +1 yıl
şöyle ki hoşlandığın veya sevgili olduğun biriyle cinsel bir şeyler düşünmek gayet doğal.
kötü olan şey bu düşünceleri her insana karşı duyuyorsa problem.
Soran+1 yılPeki duygusal olarak bir şeyler olmuyor mu yani
- +1 yıl
her insan farklıdır,
+1 yılKötü değil ki seks en gerçek en doğal en tutkulu eylem bence
01 Yorumla
Soran+1 yılSana sadece bu şekilde yaklaşıyorlar kötüdür
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman diyemem yani erkege bağlı birazda bu
10 Yorumla Genel olarak böyle dediğin gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo ben seviyorum bebek gibi olan kizlara eriyip bitiyorum 🥰
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi bitmedi şu kezbanca düşünceler beni kullanıyor hissiyatı, sende yap geç mezara mi goturcen
09 Yorumla
Soran+1 yılNe kullanması ya birisine duygusal bir şeyler hissediyorsun ve karşı taraf sadece yatak için yaklaşıyor buna İNSAN olan herkes bozulur
Cevap sahibi+1 yılSende yatak için onunla birlikte ol , senin cinsel ihtiyaçların yok mu , bu işler sadece erkek için mi var
Soran+1 yılBen duygusal bir şeyler hissetmediğim biriyle sevişmem hayvan değilim senin gibi
Soran+1 yılBu durumda hayvanlardan ayrılan yönlerimiz var sen bilmezsin
Cevap sahibi+1 yılHadi ordan mezara götür deliğini kezban, 50 yaşına kadar bulamazsanda bakire mi kalacaksin , evinde kendi kendini parmakla zavalli
Soran+1 yılMal mısın ya
Cevap sahibi+1 yılBoş yapma insan gibi konuş çarpmayim iki tane suratina
Soran+1 yılSenin gibi seviyesiz biriyle zamanımı harcadığım için kendime kızıyorum şu an
Cevap sahibi+1 yıltamam neyse , dm yi bile kapatmış, ne kadar zavallısın ya ne bu bakirelik sevdası
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılKarşımdaki kıza göre değişir
02 Yorumla
Soran+1 yılKız güzelse ve yanına gelip konu açmaya çalışıyorsa bakışlarını yakalıyorsan sen de etkilenirmisin
- +1 yıl
Kız güzel ve yanıma gelirse? Yani o bakışlarına göre değişir manasını çözmem gerek hani davetkar bakış atıyorsa her erkek etkilenir
+1 yılEvet şu an bile düşünüyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBir kız san yaklaştığında hemen aklın oraya mı çalışıyor
- +1 yıl
Güzel ve seksi ise gelir aklıma
- +1 yıl
Seks düşünmenin sevme ile alakası yoktur
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde evet knka maalesef
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. geneli öyle maalesef
30 YorumlaBaşka ne düşünebilir sence
00 Yorumla
+1 yılYuzde doksan dokuz
10 YorumlaHerkes için degişir bu
10 YorumlaDuygusal bir ilişki istiyorsa düşünmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılherzaman değil
10 Yorumla
+1 yılYoooo
10 Yorumla