3 aydr konuştuğum çoçukla bayram sonrası buluşcaktk ama cinsellik için buluşcaktk dün memleketteym burada işlerim uzayabilir bide nakit olarak sıkıştım şu an dedi bende kızdım ona ne bu böyle faln dedi lütfen üstüme gel me dedi tamm dedm dün akşam oldu olay hala ne ben ne o mesaj attı instgramdan bayram hikayesi paylaşmış onu gördü belki hani mesaj atar diye şu an benim mesaj atmam gerekir mi ne yazaym
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
ayni durumdayim. erkek olarak uzak durmam gerekti. bir arkadasla sadece cinsellik icin bulusacaktik ama erteledim biraz. ailevi sorunlardan ve is yogunlugundan zaman ayirsam bile kafa olarak ona kendimi veremeyecegimi dusundugum icin. halbuki kiz cok hostu. hatta o mesaj atti yine bana donemedim. ama ilk firsatta gorusmek istiyorum onla yine de kabul ederse. karsindakinin durumu da buna benzer olabilir.
İçinden atmak geliyorsa at ama dönmezse umutlanma. Kalbinin kırılmasına gerek yok. Planlıdan çok spontane olan daha etkili.
Seni istemiyor maalesef. Eger istersen tanisalim fit bir vucudum var hosuna gider.
Bide aşk olmazsa ilişkiye karşıyım derler bak sadece ilişki için buluşmuşsunuz.
İstemiyor başkasıyla ol derim
Gerçekten mi
Mesaj at hadi gelmiyor musun bekliyorum diye
Qq😀😀😀😀
Cinseliklik için birlikte olacağını biliyor mu çocuk da yani konuştunuz mu beraber seks yapalim. diye falan yani
Evet cinsellik için sadece buluşxaa
Şöyle o zaman gelecek misin gelmeyecek misin diye ona göre bekliyecem de
Açık söylemek gerekirse bir bayansin o gitse 5 dk sonra başkasını bulursun.
Bence sen yaz hep ondan bekleme
Ne yazcam
Bayramını kutla vs vs onuda mı ben diyim
Hee zaten aklımaidaydı ama akşam oldu sabah öğlen olsa yazardımda bayram mesajıda çok yalandan olmaz mı
Olmaz müsait değilsindir diye bu saatte yazdım die açıklama yap
Sonrası zaten yavaş yabaş gelir
Off ozaman bayramn kutlu olsun sabah yazardm ama üstüme gelme Dedn diye yazmadım diyiym mi
Aynen oda olur
Bence biraz daha bekle eğer ki yazmazsa sen yaz
Evet ne kadar bekleyim ne yazayım çünkü dün kızdım gibi ona oda lütfen üstüme gelme dedi
Akşam 20'ye kadar falan bekle ve ilişki de baskın birisi isen napıyorsun falan de ama daha minnoş birisi isen dün kızdığım için ben de özür dilerim biraz abartmış olabilirim diyebilirsin
Minnoşum ama ben yazarsam çok istekli görünp yanlış anlar acaba şimdi nasılsın yazsam
İstiyorsan yaz şan bende flörtümün yazmasını bekliyorum iki gündür yazmıyor :D ben yazsam mı diye düşünüyorum
😀😀😀Bak oda yazmıyo bende yazmıyorm Erkeksinz siz yazın
Yazdım :D
Off oda yazsn bana
Hadi sen de yaz şimdi istersen, bak o da benim gibi senin yazmanı bekliyorsa yazmaz :D
Tamam yazcam ne yazaym
Nasılsınn dün biraz fazla tepki göstermiş olabilirim kusura bakma. Yazabilirsin
O da şey yazar muhtemelen iyiyim sen nasılsın, sorun değil ya benim hatam, falan yazabilir
Nasılsın yazdım bakalım ne dicek
Tamam onun ne yazdığını söyle özel değilse, merak ettim :D
Hala bişey yazmadı
Müsait değildir belki
Ben yazmadan 5 dk önce aktifti hala yazmadı
Belki işi çıkmıştır bilmiyorum ki
Yazınca söylerm
Tamamm
Bn yazdıktan sonra 15 dk sonra girmiş ama görüldü yapmamış bnde işim var veya artık konuşma istemiyorum diyebilirsin
Mesajımı görüpte yazmaman hoş değil yzdm sonra bir daha girmedi wattsappa
Görüldü attıysa engelle bak ben bile sinirlendim şimdi
Nasılsın yazdım watsapa girmiş ama bana cevap vermedi mavi tık yapmamış sonra bidaha yazdım ama herhalde bildirmden okudu watsapa girmemiş
Ama görüpte bakmaması haksızlık ve çok kötü
Evet öyle dün sert çıkıştım istemicek buluşmak bnce
Bence cinsellik için buluşur :D
Pek zannetmiyorum ama bakalım daha watsapa girmedi
Yazdı özür diledm en istemediğim şeyi yaptın gene bi yol bulurdum dan buluşırdukta soğudum dedi bende peki dedm her şey için teşekkür ederim ozaman numaramı silebilirsin ve İnstagramdan çıkartabilirsin dedm oda konuşuruz sorun yok biraz müsaade istiyorum senden dedi bnde tamam ozaman iyi geceler sana dedim oda iyi geceler dedi
Soğudum mu sadece bir kızmaya mı soğumuş gerçekten sevdiğine emin miymiş
Biz sevgili değiliz ki sadece dedm ya seks için konuşuyoz onun için buluşcaktık yani 3 aydr konuşuyoz hep istiyodu beni ben istemiyodm oda bı kızla yattı bu kız ondan yalanla para istemiş kız kaç kere aramış faln bu bakmamış hiç böyle şeyler hoşuna gitmiyo
Ama üzüldüm gibi ben istiyodm heves yapmıştım baya tekrar yazar mı bilmiyorum ben sennle buluşmak istemiyorum konuşmayalm beklentiye girmeyelim dedm konuşmayı kestik 2 hafta sonra yazdı çok özledim seni falan
Başka erkek mi yok ya sende sevmiyorsan onu bence çokta takma dışarda bir çok erkek var tanış bir kaç hafta konuş iyi birisine benziyorsa onun ile bir şeyler yaparsın
Yok istemiyorum başka erkek
O zaman barışmaya çalış ama üzerine çok düşme yoksa o da bunalır
Evet bilmiyorum yaa offf yazarmış bilmiyorum tekrar
Konuşurz sorun yok biraz da istiyorum senden dedi en az 2 hafta geçeçek öyle uazat belki o yazsın ben adım attım zaten
Yazar bence ama o da biraz fazla tepki göstertmiş
Bnde öyle ya daha fazla sert çıktım ona yazacakta Allah bilir ne zaman yazacak
Yazar bence bu hafta içinde sen ama çok yazma ona hatta hiç yazma bekle o yazsın
Yok yazmıcam hiç zaten çok moralim bozuldu ya yani yanlış anlama ama 3 haftadr konuşuyodk bı cumartesi buluşsaktık bnde heveslendm şimdi böyle oldı
boş ver sıkma canını, biri gider biri gelir :D
Aa bende görüldü yemişim benimkinden
Aramızda kötü bir şey de olmadı o da buluşmayı ertelemişti
Sanırsam o buluşmada olamıyacak
Vicdansızlar işte
Evet şu an çok sinirlendim bana görüldü atmış birde neyse zaten aramızda pek bir şey yoktu flört aşamasındaydık bende daha yeni yeni sevmeye başlamıştım sağ olsun o da gitti
Geçmiş olsun ne diyeyim
Sağ ol neyse kendileri kaybederler
Aynn öyle
İlk bulusmaniz mi olacakti
Bekle o atsın o seni istesin
Sen üstüme gel de ahahah
Yanıyoz galiba
Sen mi istiyodun o mu
3 aydr konuşuyodk o istiyodu hep bnde istemeye başladım tamam ramazandan sonra buluşalım dedik
Sen istiyosn at o istiyorsa o atsin
Çok mu istiyon sen
Ya ıstemedıgıni düşünmüyorum baska bşy var
demek ki sorun var normal sorsaydın ya
Sadece cinsellik için mi nerde yaşıyorsun
Evet sadece cinsellik için buluşcaktık
Nerde yaşıyorsun soyle bakim gdhdj
Srn at
Ne yazayım
sen yazma o yazsın
boş ver atma hangi şehir senin
Senin için tek bi çözüm var
Aman bırak başkasına geç boş ver
Sen at
Yeni bul
sen at
Bekle bence
Evet hem beklemek istiyorum hem yazmak bu sabah bayram mesajı için yazar diye düşündm bide 2 gün önce bayramda memlekette gidicem çok konuşamay sorun olmaz dimi demişti bilemedim
Anladım ama bi bayram mesajı atamayacak kadarda müsait değildir herhalde
Bakire misin
Kaç yaşındasınız? Sadece şakadan vurmuş olmasın?
sen mesaj at bence
Yazmamalisin
Bekle tabiki
Evet ne kadar bekleyim
Doğru zamanın gelmesini