Çok açığım ayrıca çok yakıştı boylu poslu bi sevgilim var bakışıyla titriyorum o derece amaaa orası baya küçük ya, sevişirken o kadar zevk alıyorum ki aşırı ıslanıyorum ve nerdeyse hiç hissetmiyorum baya hissediyor gibi taklit ediyorum nasıl olcak bu iş ya desem kızar mı küser mi acaba çok aşığım ama napcazzzzz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kendine saygısızlık değil mi senin bu yaptığın? Sırf o mutlu olsun diye kendini mutsuz ediyorsun
Ya ben de aşırı mutlu oluyorum girip çıkması umrumda olmuyor ama ilerde problem olursa yani bu kadar kör kütük aşık kalmazsam diyerekten
Rol yapma
Dürüst ol.
Ya beni yargılarsa daha önceki büyükmüydü vs diye en çok ondan korkuyorum
Kendine saygın olsun. Ayrılırsanız da ayrılın ama şunu iyi bil: Kendşne saygısı olmayana kimsenin saygısı olmaz
Onun için buna bile katlanabilirim inan ama eski sevgilimle kıyasladığımda işler karışıyor 😄
Kıyaslamak yanlış. Onu hiç yapma. Ama seni cinsel olarak tatmin edemiyorsa zevk alıyormuş gibi rol yapma.
Ya ilk ilişkimdeki çok büyüktü ya da bu çok küçük inanılmaz bir fark var 😂 neyse evet kıyaslamak istemiyorum
Nasil yani hic mi hissetmiyorsun? Ölçü olarak belirtebilir misin
Ee büyümeyeceğien göre daha fazla yapacak bir şey yok. Elindekinle idare edeceksin.
Hiç mi idare edecek kadar değil?
şu an için cidden umrumda değil ama o sürekli zevk alıyormusun falan diye soruyor ilerde acaba kesmez mi diye düşünüyorum yalan yok
Sorması ayıptır kac cm ki? 10 cm falan mı da hiç hissetmiyorsun?
şu an yetmiyorsa ileride de yetmez. Bence asıl soru sevgin, isteğini ne kadar süre daha tazmin edebilir. şu an o yetmemezliliği sevdiğin için görmezden geliyorsun ama senin libidon ne zaman daha ağır asar?
Ya zaten kusursuz olması saçma olurdu bekliyordum bi defo da ten uyumu süperken olmamalıydı bu : (
Yapacak bişi yok bazen işte işler istediğimiz gibi olmuyor.
Bazı sorularda da görüyoruz adam kalın büyük oluyor ama 1 dk sürmüyor. Şimdi o kadında da eminim şaka mı bu diyordur.
Bari performanstan kurtarıyordır diyeyim dostum ne diyeyim :D
Final kısmı eksik kalıyor diyelim sadece 😄
Eee artık orada da ellerini parmaklarını kullansın :D Parmaklarla da güzel bir orgazm yaşatılabilir. Hele dille :D
Oral falanda mı yapmıyor sana
Şöyle yani önemli olan orası zaten bilek gibi kalın büyük olmalı soylesende bişey değişmez yanibyetersiz sana
söylesen napıcak takmamı taksın uzatamazya 😂😂
Hayır ya türlü yolları var ameliyatla bile büyütmek mümkün ki kılıf mılıf saymıyorum ürolog arkadaşım var bi araştırın öğrenin 😃
bize lazım değil ufaklığa söylede araştırsın 😂😂
Büyük seviyorsun o zaman sen
Sevmekle alakalı değil hissetmiyorum açıkça yazdım
Ya olanla idare edeceksin ya da daha büyüğünü bulacaksın
Her pozisyonda mı hissetmiyorsun?
Maalesef çok az
Gitsin o da penis taktirsin kendine o zaman
Hayır söylesen ne olacak 🤷♂️
İşin biraz zor gibi
Sana ben gerek
o kadar mı küçük
Üstteyken biraz hissediyorum düşün ve yanlış anlama her zaman da yapmıyoruz çok nadir
nasıl yaa kalında mı değil
Ortalama diyelim
Onu sev beni dene