Gizli Üye(30-35)+1 yılYa afedersin de birinin sana bunu söylemesi lazım sen malmisin kızım aptalmisin diyosun ki evlenince ben aklına geleyim ya yanında olamadiktan sonra hem bı güzel duzsun seni hemde çeksin gitsin sen bı kere taviz verirsen napcak biliyomusun canı sıkıldığında seninke birlikte olup bırakıp gitcek tabi pişman olursun özür dilerim böyle yazdığım için ama lütfen anla senin için söylüyorum seni cinsel obje olarak gören birisinden ne bekliyorsun ki ben sevme vazgec demiyorum ama yöntemin yanlış cinsellik dışında şeyler dene seni sevmesini sağla olmuyorsa zorlama senin sevdiğin ve seni seven birisiyle yap ne yapacaksan ki pişman olma tekrar özür dilerim sert konuştuğum için
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli değil haklısın dediklerinde ama ben çok seviyorum ve onu istiyorum onunla yaşamayı pişmanımı üzüntümü bile gözüme aldım. Ondan başka kimseyi bu kadar istemeyeceğime eminim
Cevap sahibi+1 yılO zaman devam et 😂😂 mutlu sevişmeler 😂😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılFix hiç şaşmaz elde ettikten sonra başkasına gider bu sevdadan vazgeç ölürüm olmaz deme dünyada neler olur bu 1 sen ama yaşamam falan deme dünya aynı dönecek güneş yine doğacak o yüzden vazgeç insanlar nelerden vazgeçiyor artı 8 milyar insan var bunların 4 milyarı erkek desek sana erkek mi kalmadı
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi git ver desem üzüleceğinden %100 eminim böyle bağlama olmaz ama içinden sevişmek geliyorsa pişmanlık duymayacaksan seviş duyarım benim için önemli diyorsan bekle bu bir erkeği sana bağlamaz çünkü
00 Yorumla
Allah akıl fikir şuur iman versin ne diyeyim başka ne günlere kaldık adam gerçeği söylemiş alacağını alıp vuracaktır tekmeyi yarın bir gün bir soru daha eklersiniz sorularınıza
03 Yorumla
Soran+1 yılBen çok aşığım gözüm ondan başkasını görmüyor:(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılTek amacı seks olan erkeği seks yaparak kendşne bağlayamazsın
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağım peki helak oldum
- +1 yıl
Sadece seks yapmak seni tatmin etmeyecektir bence. Başka birini değerlendirmeye al
Soran+1 yılAma onuda istiyorum
- +1 yıl
Muhtemelen tek gecelik veya en fazla 3-5 defa seks yapabilecrğin biri olacak. Bu senin için sorun değilse kendini ona sunabilşrsin
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSana aşık olmaz oglanin gecmisinde cok iliski olduysa seni kullanir ama sen ilkim o olsun ayrilsa da benden biraksa da kullansa da kabul ediyorum pisman olmam diyorsan e birde ustune caninda istiyorsa iliski yasa ama yok ben pişman olurum uzulurum kullnilmis hissederim kendimi kirli gorurum hic bir erkege de guvenemem kotu bir sey olursa diyorsan yapma
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişinde çok ilişki olmadı, diğer dediklerin doğru onu çok istiyor ve seviyorum
- +1 yıl
Guveniyorsun ve pisman olmazsin yani ayrilirsa senden veya kullanirsa
- +1 yıl
İyi dusun bunları sonra vay pisman oldum keske olmasaydi falan deme
+1 yılKurduğun cümledeki kelimeler bile "yapma" diye bağırıyor. Yani olumsuzluk akıyor anlatabiliyor muyum 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılBelki vermezsen zaman içinde aşık olur. Ama seks yapınca sana asla aşık olmaz
012 Yorumla
Soran+1 yılHiç böyle düşünmemiştim
- +1 yıl
Nasıl düşündüğünü bilmem ama sen arada bekareti kolayca alınan birkaç aylık seks yapılacak sonrasında da terk edilecek kişi olursun. Ayrıca seks anında söylenen seviyorum çok güzelsin aşkımsın sözlerine de kanma. Onlar o anın çoskunluğunu artırmaya yönelik tiyatrodur
Soran+1 yılAma bende çok istiyorum onunla bunu yaşamak aslında, başka biriyle bunu istemem yapacaksam onla olmasını istiyorum
- +1 yıl
Yaşın kaç ki?
Soran+1 yıl25
- +1 yıl
Yaşın az değilmiş. Çocuk değilsin. Bu yaşa kadar bakire kaldıysan bundan sonrası içinde seninle ciddi evlilik yapacak biriyle birlikte ol. Olmayacak bir şey için ergen gibi davranma. Üniversite mezunu musun?
Soran+1 yılYok ya 22 yaşındayım oda 28
- +1 yıl
Yine yukarıda yazdığım geçerli.
Soran+1 yılAma evlilik düşünmüyorum
- +1 yıl
Daha fazla detay konuşmak lazım seninle.
Soran+1 yılNeden böyle söyledin
- +1 yıl
Tavsiyeye ihtiyacın olduğunu düşünüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılYavrum kaç yapma üzülür helak olursun erkekler seks yaparak aşık olmazlar
13 Yorumla- +1 yıl
Yarında gelir burada beraber olduk neden hala yazmıyor der. Adam açıkça demiş aslında sadece seks istiom diye.
Arkdaş umarım hataya düşmez - +1 yıl
@Teacherisback umarım çünkü üzüleceği ortada
- +1 yıl
Yani. İnsan aşık olunca her şeyi yapabileceğini ve kaldırabileceğini sanıyor. Ama etkisi geçince görecek ki o an kendisi çok zevk bile almış olsa kendinden ileride çok iğrenicek nasıl yaptım diye.
+1 yılsonra neymiş efendim : günü bütün eykekler aynı hüu kdjshsjw
00 Yorumla
+1 yılBeraber olur sonra kapının önüne koyar.
Yarında burada ağlarsın. Erkekler neden böylesiniz diye.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Adam sadece seks için istediğini açıkca söylemiş senin sorduğun soruya bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanıp atar seni, bu kadar da aptal olmayın. İngiltere mi burası seksten sonra ilişkinin devam edip etmeyeceğini konuşacaksınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBÖyle kızlar candır ya :D
00 Yorumla Bana veriyorsa başkasına da verebilir diye düşüne bilir zaten niyetini söylemiş dürüstlük de önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana sadece seks ihtiyaci için gelir. Acik misin kapalı mı?
00 Yorumla
+1 yılPişman olursun yapma.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pişmanlık sonu senin için
00 Yorumla
+1 yılPişman olursun uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke o çocuk ben olsaydım 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaglama yaptır sakın yatma terk eder senı
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyardım ederdım eskıden olsa bıraktım rtuelı
Cevap sahibi+1 yıl...
Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. Bağlanmaz, sadece azdığında aklına gelirsin
00 Yorumlaboyle mallarda var
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka kardeşim insanlar seks yapar gayet normal bir şey
Soran+1 yılNe alaka ya
Yapma üzülürsün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok bağlanmaz
00 Yorumla Pişman olursun fazlasıyla
00 YorumlaHayır siet gitsin saçmalama kızım ya
01 Yorumla
+1 yılAşık olmaz tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılPişman olursun
00 Yorumla
+1 yılYok skip add yapar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne