İki tane sevgilim var öbürü olunca ötekinden ayrıldım çok üzüldü meğer çok seviyormuş saygı duydu ayrıldık falan sonra ben onu uzdugum için tekrar onla barıştım öbürüne de en ufak şeyde yol veriyorum ve kaybetmekten ikiside çok korkuyor ne istersem yapıyorlar aramızda cinsellik yok istemediğim için çok tuhaf geliyor insan gerçekten sevince böyle oluyor demek lütfen karaktersizsin fdalan demeyin ikisiylede ayrı ilişkim var yani birakamiyorum vicdan azabı duyuyorum ama sevilmedigini bile bile niye devam eder bir insan onu da anlayabilmiş değilim sadece soruma odaklansaniz yeter biryerde ayrılırsam. omlardan bı şekilde daha sevmedigim kimseyle birlikte olmayacağım başta seviyorum sandım emin olmadan ilişki yapmicam lütfen yargılamayin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen sanirim fazla ilgilisin tek olunca fazla geliyosun yurutemiyosun 2 olunca suclu hissediyosun ozguven sorunu olan biriyle birliktesn o. yuzden
Yok fazla ilgiyide de sevmiyorum fazla ilgilenmem ama düzeyinde severim yani 2 tane yürütmk zor ama biri çok olgun işte ayrıldığım gerçekten olgun biri saçma sapan trip yapmıyor oburundsn ayrılsam. daha mantıklı ama buda vicdan yaptiriyor
şu an bu durumu yaşıyorum. Ve inanılmaz bir ikilem bu
Nasıl bir durum tam olarak sevdiğini umut mu ediyorsunuz
Hayır. Seviyorum. Birisinin bazı özellikleri diğerinin de bazı özellikleri sanki başka kimsede yokmuş gibi geliyor.
He iki sevgiliniz var evet öyle ikisi apayrı insanlar falan ve sanki tek sevgilim varmış gibi hissediyorum onu layken sadece onu dusunuyorum çünkü
Belki de hayatta en çok isteyeceğim şey ikisinin birbirinden haberdar olması ve hayatımda kalmaya devam etmeleri
Benim için hiç mümkün değil çünkü ikisi birbirinden kıskanç
Mümkün olmayabilir ama bunun hayali bile inanılmaz hissettiriyor insana:)
Kaçan gönül kovalanır misali
Evet gerçekten bu kural geçerli erkek kişisi tam bir pic değilse genelde durum bu oluyor yani ve avucunda hissedince erkekler bir soguyoruzaklasiyor
Sizin ki alışkanlıktan öte bir şey değil ama iyi yapmıyorsunuz yarın sonuçlarına katlanabilirmisiniz onu bilemem
Zaten bunlar bitsin daha bir erkekle flortlesmicem çok yorucu kimseyi sevemedim bugüne kadar ben sevmedikçe onlar beni seviyor birini sevsem belki o beni sevmeyecek bide geçen ikisiyle de bitmek üzereydi birinden ayrıldım oburuylede ayrilcak. gibiydik vicdan yaptım kötü hisseddimhirszda alışkanlık dediğiniz gibi
Aslında sonrakiyle 2 hafta sonra bitirmiştim tekrar basladi
Bence kafa yapiniza uyum sağlayan ile konuşun yanı mantık yapın diğer türlü kaybedersiniz
Ben tam benim kafamdan bir çocukla. tanistim işte sabahlara kadar konuşuyorduk yüzyüze yani telefonda değil o bana dedi ki ben sana aşık oldum senden hiç sıkılmam ben falan ama ben ona guvenemezsin çünkü aynı benim gibi yani kendimddn biliyorum oda kimseyi sevemez anlı heyecan olur aldatmaya meyilli olur vs hala onla konuşuruz gorusuurz işte ne istediğimi bilmiyorum ama birini gerçekten seversem sanırım böyle yapmam
Ne istediğini bilmeyen insan hedefe varamaz hedefi olmayan insan maalesef boş yaşamış olur
Aciklamayi okumadim bile devam etmem.
Sanırım umut gibi bir şey oluyor ama sevenle sevmeyen çok belli ya
İliskiyi bitirmek icin yeterli bi sebep kiii devam edilse bile iki tarafta yipranir sevilmeyen cok daha fazla gerek yok yani saplantiya
ben girmem o toplara
Yaşın kaç
22
Onların yaşl
Biri 22 biri 23
Nerden tanıştınız ikisi ile aynı şehir misin
Biriyle liseden tanisiyoruz aynı sehirdeyiz ama okulum garkli şehirde obueuyle de aynı bolumdeyiz işte sınıftan yani sürekli görüyorum doğal olarak bitirmiştim yoksa bana nispet yapiodu falan hatta sonra kendi geldi ben hiç umursamayinca