Pişmanlık sadece o ilki birlikte yaşadığınız kişiye mi bağlıdır yoksa yapılan veya yapılmayan şeylere mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılilkler kendin gibi biriyle olmalı sana her açından yakın olmalı. burdan uzun süre konuştum bana bakireyim ilkim olacaksın dedi. uyum çok güzeldi sohbet de güzeldi yeri gelir fantezilere de kayardı ama hislerim hep bir dur dedi. farklı illerdeydik en sonda gel dedi yapalım ama gitmedim. sonra aylar geçti mesaj attı ben seni çok arzuluyorum sevdim de zamanla çektin kendine beni ama sana yalan dedim evlendim boşandım bir çocuğum var dedi. yani şimdi onla yapsam neler gelirdi başıma ben bakirim ama o düşün neler düşündü aklında kim bilir. yani sonra da bir uyum oldu ama dini olarak başka olmasına rağmen ilişkiye sıcak bakmadı. çok istekli bir uyum vardı hatta beni açan o oldu sanal sesli görüntülü yaptıran onun merakıydı benden de meraklıydı yani olacaksa istek olarak tutku davranış ve güvenilir olması açısından kendine benziyen biri ile olmalı. güvenebileceğim biri olsa yapar mıyım evet. kimse için kendini saklamaya değmezmiş. reel hayatta emin ol yapmadığım için iki defa öyle bir aldatıldım ki artık bunlar için mi kendimi saklıyorum diyorum. burcun ne? üni mi okuyorsun bu arada?
121 Yorumla
Soran+1 yılKoc burcuyum ve uniliyim aynen. Bi sevgilim var ben de yapmak istiyorum ama nedense çekiniyorum. Mesela Ben çok dine takintili biri degilimdir ama ne zaman yapmayı düşünsem sanki evren bana mesaj gönderiyormuş gibi karşıma bir şeyler çıkıyor ve bi çekincem var ama çözemiyorum
Cevap sahibi+1 yılhımmm anlııyorum. peki ileri gitmeden yaşamaya da mı sıcak bakmadın hiç sürtünme oral önsevişme ile sınırlı kalsa kendini frenleyemez diye mi korkuyorsun karşındaki ve sen çekincen ne o noktada. nasıl masatlar tercih ediiyorsun tek başına mı takılıyorsun mastta mesela.
Soran+1 yılOnlari yaptik aslinda ama o daha da ileri gitmek istiyo. Açıkçası ben de istiyorum da iste sonra aklıma yaptığı şeyler beni üzdüğü falan geliyo hevesim kalmıyor
Soran+1 yılBi de fantezisi var daddy olmak istiyo dışarda da öyle davranıyor ve bu beni acayip deli ediyo. Sürekli emir veriyo, beni bastırmaya çalışıyor, emri vaki yapiyo her konuda, zorla hayatının her yerine dahil ediyo ben istemememe rağmen ve üzerimde üstünlük kurmaya çalışıyor iste. Ben de bunlara dayanamam mesela, asla birinin bana ne yapacağımı söylemesine hatta tavsiye vermesine bile tahammülüm yoktur ama o sürekli ve sürekli bana babammış gibi davranıyor ve bu beni çok irrite ediyo
Cevap sahibi+1 yılhımmmm koçlar biraz da kendini düşünür haklı olarak ondan sanırım. onun yaşı kaç senin yaş kaç yaş farkı var mı? bir de ne okuyorsun üniversitede bölüm olarak.
Soran+1 yılYani hayatımda yeterince beni kontrol etmeye çalışan insan var zaten sen benim sevgilimsin sadece normal bir sevgili gibi yanımda olamaz misin? Fantezi uğruna sevdiğin kişiyi üzmek ve kendinden soğutmak bu kadar kolay olmamalı
Soran+1 yılAramızda sadece 3 yas var o üce gidiyo ben bir
Cevap sahibi+1 yılyani seni anlayan hoşgörülü ve senin zevkini hazzını düşünceni önemsemesi daha güzel olur aslında. yani koç önce kendi mutlu olup tatmin edilmek ister zaten kadın haz alırsa karşısındakini mutlu eder. yani olacaksa da onunla olmasın seni güzel hissettirmeyen birine fazla değer vermek de seni üzer. ne demişler fazla değer insanın boynunu yere eğer. yani senin rahat hissedeceğin ve yakın olacağın biri olsa belki ufak bir adım da atabilirsin anladığım kadarıyla doğru mu
Cevap sahibi+1 yılo zaman kendini uzak tutacaksın o sevgi ile değil cinsel fantezilerini yaşayacağı biri arıyor ve muhtemelen seviyor rolü yapıyor. seni etkileyen ne oldu ki onda. ne gerek var seni üzen biri ile devam etmeye değil mi ama
Soran+1 yılKendini düşünmekle alakali değil bu her insanda gurur olur anliyor musun bırakın kendi ayaklarım üstünde durabildigimi göstereyim bana bebek gibi davranmayın gururumu * artik. Sürekli beceriksiz olduğumu söyleyip beni yönetmeye çalışmasınlar iste ya.
Ve herkesin beni kontrol etmeye ve üstümde olduğunu sürekli basıma kaktigi bi hayatta sevgilimin de bunlari yapmasini istemiyorum sadece yanımda bana destek olacak birini istiyorum. Ama asla anlamiyo pic kurusu
Cevap sahibi+1 yılbende onu diyorum işe seni değerli hissetirmeli yanında olmalı kadın olduğun için değer verip saygı duymalı. düşüncelerine hislerine önem vermeli diyorum ya. koç burcunu da yakınen tanırım. yani biraz içindekileri anlatıp rahatlamaya ihityacın var anlaşılmaya karşındakinin seni dinlemeye ve gerçekten doğru hisseden birine içini açarsan rahatlarsın belki. yani seni bağlayan bir şey yok ise uzaklaş ondan daha çok gençsin ne iyi insanlar çıkar karşına bekle bence
Soran+1 yılİlk basta boyle degildi iste yani cinsel fantezilerinden bahsetmisti ama hayatıma da böyle karışacağından haberim yoktu. Ve sevgi konusu da çok karmaşık. Yani ben normalde de çok şüpheci biriyimdir bu yüzden aylarca ona karşı temkinli oldum ama yaptığım şeylere onu itmelerime ragmen yanimda oldu ve sevdiğini hissettiriyo iste. Ayh bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılustaca rol yapıyor anlaşılan...
Soran+1 yılHem de ne usta…
7 sevgilisi olmuş hepsini de manipüle etmiş falan. Arkadaşlarıyla tanıştığımda birinci sınıflardan birini tavlayacağı hakkında iddiaya girmisler onu öğrendim mesela arkadaşları sevgili yaptığında yeni kurbanın kim falan demişler
Soran+1 yılaylarca nasil seviyo rolü yapabilir ki bi insan
Cevap sahibi+1 yılamacı cinsellik ise yapar rol aylarca da yıllarca da. hatta evlilikte bile beğendiği biri ise cinsel anlamda ne kadar rol yapanları gördüm. yani değişik bu işler.
Soran+1 yılpeki burçlardan anlıyorsun sanırım koçla akrep için ne diyebilirsin?
Cevap sahibi+1 yılsavaş çıkar derim özetle. ikisini de kendini ön planda tutar başrolde olmak ister. o akrep mi yoksa. onu boş ver unut bence ama ya üzülen sen olursun hep senden gider hep taviz veren sen olacaksın kaldıramazsın.
Soran+1 yıloff o kadar haklısın ki! ona aylarca anlatmaya calıştığım şeyleri bir günde anlayıp çözüm yolu sundun asdfghj
Soran+1 yılneyse çok teşekkürler gerçekten
Cevap sahibi+1 yılafiyet olsun keyfine bak kimseye fazla değer verme
En İyi Cevaplar
+1 yılBir insan pişman oluyorsa ya istemediği bir şeyi yapmıştır, ya zorlanmıştır ya da hazır olmadan yapmıştır.
15 Yorumla
Soran+1 yılHazir olduğunu nasil anlarsin
- +1 yıl
Ben bunu ne olursa olsun yaşacağım diyorsan ve sonuç beklemediğin gibi olsa bile napalım böyleymiş diyebiliyorsan hazırsındır.
Çünkü ilk ilişkinin iyi ya da kötü olma ihtimali bana göre her zaman %50. Herkes dolu tarafı hayal ederek bu işe soyunur ama kötüde geçebilir, sonucu istemediği gibi de olabilir. Bunu da göze alabiliyorsa bence hazırdır.
Yoksa seks yapmakta ne var.
Soran+1 yılEyvallah
- +1 yıl
O kadar yazdım eyvallah aldım ahaha :D Rica ederim, umarım soruna cevap olmuştur
- +1 yıl
Teşekkür ederim EİG için
+1 yılHayır kesinlikle değildir. İlkler insana çok şey katar, hiçbir zaman unutulmaz. Kalp kırıklığını, aşık olmayı, üzülmeyi, beklemeyi, sabretmeyi, mutlu etmeyi en güzel ilklerle deneyimlersiniz. Geçmişi hatırladığınızda bir tebessüm gelir sonu kötü bitse bile.
Buradan 2/C’den Berk’i öpüyorum 💋13 Yorumla
Soran+1 yılbu cinsellikle ilgili bir soruydu
- +1 yıl
Biliyorum ben böyle cevaplamak istedim daha öyle bir deneyimim yok ((:
Soran+1 yılAnladim teşekkürler
+1 yılEvlenmeden once yasanan o tarz seylerin ilki pismanliktir bence herkes yalan soyluyo buraya farkli yaziyo
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılPismanlik olabilecek seyler de hatalar cok oluyor bilmeden ergenlik hevesi ya da birine asik olma gibi ki ask gibi sacma bir duruma kimse dusmesin onun yuzunden aman beni birakmasin diye iste evlilik garantisi verdi diye sanki noterde imzalamis gibi soz mu askim evleniyoz demi diye iliski yasiyor sonra ayrilinca kizin dunyasi basina yikiliyor sonra suc tum erkeklere kesiliyor ve o kiz hayati boyunca guvenmiyor erkeklere ya da guvense yeniden asik olsa da iliskiden korkuyor
10 Yorumla İlk aşık oldugum kız piskolojimi bozmuştu kötü günlerdi ilkler sanırım öyle oluyor
10 YorumlaHayir her zaman pişmanlık değildir. Bazen yapmadığın şeylerden dolayı da pişman olabilirsin
10 Yorumla
+1 yılİnsan yaptıklarından da yapamadıklarında da pişmanlık duyabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYapılmayan şeyler yaptıklarından hiç pişman değilim
02 Yorumla
Soran+1 yılSen degilsin peki partnerin öyle miydi?
- +1 yıl
Öyleydi simdiyedek bakirede olsa yaptıklarının hiç biri poanlik duymadı hatta yapana ladar tedirgin olsalarda sonra onlarda en az benim kadar istediler
pismanliga varmasi olayi cok
01 Yorumla
Soran+1 yılNedeni ne
- Cinsel Yaşam konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılPişmanlık ilkin zamanlaması ile alakalı
06 Yorumla
Soran+1 yılZamanlamayi nasil tutturcaz
- +1 yıl
Zamanlamayı tutturman için ilişkinin ciddiyeti olması lazım.
Soran+1 yılCiddiyet dediğin evlilik mi? Ben evlilik düşünmüyorum mesela ayrica yaşımız da onun için küçük nasil ciddi olabiliriz ki?
- +1 yıl
Yaşın küçükse ilişkiye girersen o kişi ile evlenemeyeceğinden ilerde de evlenmek istediğinde bakire kız ile evlenmek isteyen uygun kişi bulduğunda pişmanlık yaşayacaksın.
Soran+1 yılevlenmek için insanların bekaretine bakan biriyle evlenmek istemem zaten
- +1 yıl
Şimdi konuşurken kolay. İlerde evlenmek istediğinde bugün konuştuğun kadar kolay değil o iş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen pismanlik sen evde kal sen evlenemessin veya kimseyle olamazsin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek yegane amacim degil zaten sxikdhxjd
Cevap sahibi+1 yılQKWKWKWKW tm ilerde gorusuruz
Soran+1 yılKenajxkenjs gorusmeyiz umarim
Cevap sahibi+1 yılInsallah amin 😋
Gizli Üye(30-35)+1 yılPişmanlıklarım yapamadıklarımdır
00 YorumlaHer kiza nasip olmuyor milli olmak
011 Yorumla
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılYio nasip ne alaka
Soran+1 yılLan nasiple ne alakasi var
Soran+1 yılNiye bekliyon
Soran+1 yılBence bu nasiple alakali degil hazır olup olmamakla ve güvenle alakali
+1 yılSen pişman mı oldun?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir daha yapmadim
Kişi
00 YorumlaKişiye bağlı genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevetttt
03 Yorumla
Soran+1 yılNedenn
Cevap sahibi+1 yılkadınlar ıçın öyle
Soran+1 yılE neden
+1 yılHayır neden