Cinsel Yaşam Sextingi seviyor musunuz? OezdoganArya Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Yetiyor mu size? zevk aliyor musunuz? Sextingi seviyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı. İki tarafında çok azdığı görüşmeye zaman bulunamadığı anlarda merhem görevi görüyor 6 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sexting yapacağıma kendi kendimi tatmin ederim daha iyi bana yetmiyo. Gerçeğini yapma imkanım varken sevmem öyle şeyleri 5 6 Yorumla gannicus06 +1 yıl Hadi ordan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @gannicus06 ne hadi ordan? Yorumun hangi kısmı ikna etmedi sizi? Yorumla gannicus06 +1 yıl Sana mı yazmısım bunu😂 pafdon yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @gannicus06 bana değil miydi ne alaka dedim ben de. Sorun yok 😁 Yorumla gannicus06 +1 yıl Karıstı ya 😀dur sen ne yazmıssı. Bakım Yorumla hasegec +1 yıl iste ger egini uapamayinca bu zaten :) Yorumla
berksinsi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Çok fazla gerek duymuyorum ancak uyum sağlayabildiğim kadınla da yapmaktan hoşlanıyorum farklı bir haz alıyorum. 0 0 Yorumla
Ustatrk Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet, kimse olmadığı zaman hoşuma gidiyor. P**rno izleyeceğime birbirimizi tatmin etmek daha mantıklı geliyor. 0 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl sevmiyorum pek gerçeğini tercih ederim saçma ve yapay buluyorum 0 0 Yorumla
kalkan42 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Reel s. x yapamadığım anlarda vok büyük bir keyifle yapıyorum şahsen 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. genelde çok yavaş yazıyorsunuz benimki de bir iniyor bir kalkıyor o yüzden sexting çok cazip değil :) 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. vala hayat kurtariyo ;) her dakka hazir ve nazirim senaryolarmla 0 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Zeki ve ne konuştuğunu bilen birisiyle yapılırsa cok eğlenceli 🤩 0 0 Yorumla
everythingispossible Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Hiç yapmadım hocam bilemiyorum yapmak isteyen varsa mesaj atabilir 0 0 Yorumla
Mrtcn021 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yetip yetmemesi karsimdaki kişiye bağlı. Onun ıstegi fazlaysa bende de olabiliyor 0 0 Yorumla
MmergenN Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yetmiyor tabi ki normal mastürbasyon yapmaktan daha zevkli olduğu kesin 0 0 Yorumla
kays92 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Herr zaman. Fiziki tercih edin doyurmaz daha da acıktırır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ses tonumun güzel olduğunu söylüyorlar. Sesli konuşarak yapınca ve ortak fantezi de buluşunca güzel olabiliyor. 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır sevmiyorumMesaj atanları baska uyelere yonlendiriyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yerine göre ve kimle olduğuna göre bazen evet bazen hayır. İyi yapan biriyle güzel geçtiğini inkar edemem. 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Seviyorum ama reele döndü hepsi benim yoksa uzatmak zevk versede 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl güzel olursa zevk veriyor tabi sadece yazıdan ibaret olmadan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet seviyorum, evde yalnızım yalnız olduğumda çok daha güzel oluyor 0 0 Yorumla
Yasamsızım Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Nabız değiştirir libido yükseltir kimse yok demez 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. zevk almıyorum zevk verıyorum 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Tek taraflı olunca daha güzel oluyor. 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zevk aliyorum ama yeymiyor 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bizden gecti aga o isler 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yetmez ama evet 🤗😉 0 0 Yorumla
cnozzgll Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Evet seviyorum zevkli 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Evet zevkte aliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O ne demek. Ayıp bişey mi 3 1 Yorumla 1Ardasorsun +1 yıl Yoo bı oyun türü istersen detaylı anlatırım acayip keyifli bı oyun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
İki tarafında çok azdığı görüşmeye zaman bulunamadığı anlarda merhem görevi görüyor
Sexting yapacağıma kendi kendimi tatmin ederim daha iyi bana yetmiyo. Gerçeğini yapma imkanım varken sevmem öyle şeyleri
Hadi ordan
@gannicus06 ne hadi ordan? Yorumun hangi kısmı ikna etmedi sizi?
Sana mı yazmısım bunu😂 pafdon yaa
@gannicus06 bana değil miydi ne alaka dedim ben de. Sorun yok 😁
Karıstı ya 😀dur sen ne yazmıssı. Bakım
iste ger egini uapamayinca bu zaten :)
Çok fazla gerek duymuyorum ancak uyum sağlayabildiğim kadınla da yapmaktan hoşlanıyorum farklı bir haz alıyorum.
Evet, kimse olmadığı zaman hoşuma gidiyor. P**rno izleyeceğime birbirimizi tatmin etmek daha mantıklı geliyor.
sevmiyorum pek gerçeğini tercih ederim saçma ve yapay buluyorum
Reel s. x yapamadığım anlarda vok büyük bir keyifle yapıyorum şahsen
genelde çok yavaş yazıyorsunuz benimki de bir iniyor bir kalkıyor o yüzden sexting çok cazip değil :)
vala hayat kurtariyo ;) her dakka hazir ve nazirim senaryolarmla
Zeki ve ne konuştuğunu bilen birisiyle yapılırsa cok eğlenceli 🤩
Hiç yapmadım hocam bilemiyorum yapmak isteyen varsa mesaj atabilir
Yetip yetmemesi karsimdaki kişiye bağlı. Onun ıstegi fazlaysa bende de olabiliyor
Yetmiyor tabi ki normal mastürbasyon yapmaktan daha zevkli olduğu kesin
Herr zaman. Fiziki tercih edin doyurmaz daha da acıktırır.
Ses tonumun güzel olduğunu söylüyorlar. Sesli konuşarak yapınca ve ortak fantezi de buluşunca güzel olabiliyor.
Hayır sevmiyorum
Mesaj atanları baska uyelere yonlendiriyorum
Yerine göre ve kimle olduğuna göre bazen evet bazen hayır.
İyi yapan biriyle güzel geçtiğini inkar edemem.
Seviyorum ama reele döndü hepsi benim yoksa uzatmak zevk versede
güzel olursa zevk veriyor tabi sadece yazıdan ibaret olmadan
Evet seviyorum, evde yalnızım yalnız olduğumda çok daha güzel oluyor
Bu seni hiç alakadar etmez 😅😅
Nabız değiştirir libido yükseltir kimse yok demez
Yetmiyor canlısı daha iyi
zevk almıyorum zevk verıyorum
Tek taraflı olunca daha güzel oluyor.
Zevk aliyorum ama yeymiyor
Bizden gecti aga o isler
yani po*no izlemekten keyif almıyorum
Yok ya aptal bi şey o sjdxs