+1 yılevlenirdi çünkü seks olmasa insanlar bunun eksikliğini de bilmezlerdi.
onu da geçtim insan 60 yaşında bile kalkıp evlenen bi varlık, biz insanlar sosyal canlılarız aile, eş dost bunlar bize lazım.06 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok bence
- +1 yıl
nesinin alakası yok acaba?
- +1 yıl
Seks insanlık diye bir şey olmaz, eğer bugün seks olmasa iki insan bir araya gelmez
- +1 yıl
evet seks olmasa insan olmaz onu biliyoz dediğim şu seks olmadanilişki tabi yürümez de ona kalsa 60 yaşında insanlar niye tutupta evleniyo o zaman seks yapacak halleri olmadığı halde, yani tek önemli şey cinsellik değil diğer şeylerde olmadan istedikleri kadar sağlam seks olsun olacakları şey en iyi ihtimalle fb olur.
- +1 yıl
Evlenmek için tek sebep cinselliktir başka bir şey değil
- +1 yıl
he gardaşım he daha tartışmıycam senle sen nerde yaşıyosun bilmiyorum yaş kaç onu da bilmiyorum 23 yazıyo ama, ne yaşadın başına ne geldi de bu kafaya girdin onu da bilmiyorum ama sen kafaya zaten bunu koymuşsun ne dense boş sana sen öyle yap o zaman tamam? hadi Allaha emanet.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılhiç bir duygu barındırmadan sadece seks için evlenen insan çoğaldı günümüzde çoğu kişi seks olmasa evlenmez bile
13 Yorumla- +1 yıl
Genelde öyleydi zaten
- +1 yıl
şu an daha fazlalaştı millet uçkuru derdinde gerçek sevgi çok az kaldı bu yüzden aldatmalarda çoğalıp normalleşti
- +1 yıl
Doğru diyorsun
+1 yılSorunda orada zaten onu yapan evlenmemeli yoksa evliligin bi manasi kalmiyo ;) evlilik sadece o demek degil ayrica beyin uckurda olunca tabi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Evlenirdim insanlar 60 yaşından sonra evleniyo yalnızlık zor
10 YorumlaSeks olmasa da hayatımı paylaşacağım birisini isterim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır ben evlenmezdim
31 Yorumla- +1 yıl
Aynı fikirdeyim , yaş kaç senin
Sanmıyorum evliliğin temeli sextir
10 Yorumla
+1 yılDene ve gör :D !!
10 Yorumla
+1 yılEvett
00 Yorumla
+1 yılevlenmez
10 Yorumla