Cinsel Yaşam Orucun son günü son saatleri yükselen libido sorunsalı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Bu nasıl iştir sabııır agfsd Şeytanlar mesaiye başladılar sanırım dgfjg Orucun son günü son saatleri yükselen libido sorunsalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Bugün sjjsjs bozmamak için kendimi zor tutuyorum😐 0 0 Yorumla
_BELLADONNA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bi sende değil. Bende dünden beri yine çok kötü oldum. Bu gün daha dayanalım. Yarın mastürbasyon sezonu tekrardan başlıyor 4 0 Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Kanka libidomu yükseltecek adam yok.Kimi düşünücem ya da arzulicam?Kimse yok ki ªq zkxkkxkx 2 1 Yorumla Libodusorunu +1 yıl Yardım edim haha Yorumla
Aspirings Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 85% +1 yıl Şeytanları taşladım kaçtılar ama yine gelmeye başladılar sanırım bu sefer nasıl uzaklaştırırım onu düşünüyorum 0 0 Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Ah o seytanlar yok mu 😂😂 birakmiyorlar insanin pesini 😈 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şeytanlar bayramdan sonra mesai yapıyorlar bebeğim😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim nefsimin işi bu yani :D Yorumla Jöh06 +1 yıl Aynen😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Katılıyorum şuana kadar kazasız geldik ama son gün anlamadım noldugunu 🤦♂️ 0 0 Yorumla
Harry__Potter Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl libidonun keyfini çıkar oruç bitti 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Sende yeni mi oluyor o 😂 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. euzu besmele çek devam et oruca 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Sadece sen degilsin, kendini problemli hissetme☺️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Libidon tavan mi yapti. Sabret kanka birkaç saat sonra istedigin kadar mastürbasyon yaparsın 😀 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Aynn şeytan başlamış. Nys sen dayan 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Seytanın suçu ne senin kestane sulaniyorsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Desene bu gece patlama var😂😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kendi kendime eğlenmeyi planlıyorum :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://voca.ro/14BdqwaO4J3n Yorumla Soran +1 yıl Hahah doğru haklısın 😂 ama yok yakalanmam benn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakalanmam diyip eli şeyinde kalanlarla dolu buralar🤣🤣 birikmişliğin etkisiyle inlemeler çığlık olur mu🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi iyisin iyi 😂 iftar da bu soru aklıma geldi durduk yere güldüm sayende😂😂 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. O bendede oluyor yapcak bişey yok 0 0 Yorumla
SANATSAL-RUH Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl libido yüksekliği ile şeytanın ne alakası var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ramazanda şeytanların eli kolu bağlı olur ne yaparsanız kendi nefsinizle yaparsınız derler ya :D Yorumla SANATSAL-RUH +1 yıl peki fazla bir şey buradan yazamayacağım.) Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Diren 2 saat kaldı 😂😂 0 0 Yorumla
1genç1düşünce Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl cıddı mısın trol mu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Trol niye olsun ne elde edicem trol olsa asfg gerçek tabii Yorumla 1genç1düşünce +1 yıl anladım ne dıyeyım saygı duyarım umarım dayanırsın :) Şu an nasıl =? Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Besmele çek 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yine mi azdın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hahah ilk defa böyle paylaşım yaptım vicdansız :D Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Hahaha aynen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Bugün sjjsjs bozmamak için kendimi zor tutuyorum😐
Bi sende değil. Bende dünden beri yine çok kötü oldum. Bu gün daha dayanalım. Yarın mastürbasyon sezonu tekrardan başlıyor
Kanka libidomu yükseltecek adam yok.
Kimi düşünücem ya da arzulicam?
Kimse yok ki ªq zkxkkxkx
Yardım edim haha
Şeytanları taşladım kaçtılar ama yine gelmeye başladılar sanırım bu sefer nasıl uzaklaştırırım onu düşünüyorum
Ah o seytanlar yok mu 😂😂 birakmiyorlar insanin pesini 😈
Şeytanlar bayramdan sonra mesai yapıyorlar bebeğim😂
Benim nefsimin işi bu yani :D
Aynen😅
Katılıyorum şuana kadar kazasız geldik ama son gün anlamadım noldugunu 🤦♂️
libidonun keyfini çıkar oruç bitti
Sende yeni mi oluyor o 😂
euzu besmele çek devam et oruca
Sadece sen degilsin, kendini problemli hissetme☺️
Libidon tavan mi yapti. Sabret kanka birkaç saat sonra istedigin kadar mastürbasyon yaparsın 😀
Aynn şeytan başlamış. Nys sen dayan
Hahah iftar sonrası yazsana banaaa
Seytanın suçu ne senin kestane sulaniyorsa
Hahahha hangimizde öyle olmadı ki 😃
Desene bu gece patlama var😂😂
Kendi kendime eğlenmeyi planlıyorum :D
https://voca.ro/14BdqwaO4J3n
Hahah doğru haklısın 😂 ama yok yakalanmam benn
Yakalanmam diyip eli şeyinde kalanlarla dolu buralar🤣🤣 birikmişliğin etkisiyle inlemeler çığlık olur mu🤣🤣
Hadi iyisin iyi 😂 iftar da bu soru aklıma geldi durduk yere güldüm sayende😂😂
O bendede oluyor yapcak bişey yok
libido yüksekliği ile şeytanın ne alakası var
ramazanda şeytanların eli kolu bağlı olur ne yaparsanız kendi nefsinizle yaparsınız derler ya :D
peki fazla bir şey buradan yazamayacağım.)
Vücudunu sertbest bırak :D
İftardan sonra voleyi vuralım mi 😂😂
Knka cidden bosalsan rahatlıcan sık disini
Diren 2 saat kaldı 😂😂
cıddı mısın trol mu?
Trol niye olsun ne elde edicem trol olsa asfg gerçek tabii
anladım ne dıyeyım saygı duyarım umarım dayanırsın :) Şu an nasıl =?
Dizi falan izle
Besmele çek
Sabret
Şeytan koy elini okşa diyo
Yine mi azdın
hahah ilk defa böyle paylaşım yaptım vicdansız :D
Hahaha aynen
Yardımcı olayım mı
Benimde dimdik olmus