Beni yeterince uyarmadan kendini dusunuyor … beni begenmedigini dusunur oldum artik. Ona benim once ruhumu hazirlamasi gerektigini nasil anlatabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen onu yönetip yönlendirmeyi denedin mi? Ya da seks eyleminden iki tatafın da zevk alması gerektiğini ve onun yaklaşımından dolayı zevk alamadığını ve bundan dolayı da mutlu olmadığını anlatmayı denedin mi?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Böyle insanlardan nefret ediyorum. Bunu o an söylemezsen ya da belli etmezsen alışır ve bu şekilde seni tatmin etmemeye devam eder. Ben bu durumu yaşadığımda o an tavrımı belli ettim. Afedersiniz ama boşalmıyorsun çok yoruldum yeter demişti. Bende bırakmıştım. O andan sonra hevesim kalmıyor çünkü açıkçası. Sonrasında da özür dileyip devam etmek istediğini söylemişti ama iş işten geçmişti tabi.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani bu durum çoğu evliliği bitirir o yüzden al karşına ve açık açık konuş bak sen hep kendini düşünüyor sun bende tık yok ☺️ama böyle yaparsan bende bir şekilde kendimi tatmin ederim diye ☺️ aldatmaya demiyorum mastürbasyon falan yaparak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
29Cevap
+1 yılbacım açık açık konuş anlat böyleyken böyle sert anlat gerekirse (ama aşağılama sakın o zaman hiç yapmaz aksine olan performansıda gider) olmazsa da sakın aldatma git aslanlar gibi boşan o da gitsin yoluna sen de git yoluna.
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapicam tesekkurler :/
+1 yılBöyle sorular görünce evlilikten bir kere daha uzak kalmayı düşünüyorum kesin şansımıza tam tersi biri gelir zaten
22 Yorumla- +1 yıl
İnşallah gelmez 😂😂
Soran+1 yılSorma
+1 yılseks te herseyi erkekten veya kadindan beklemek yanlis ve bazi ciftler ayni pozisyonda bosalamaya biliyor once kendinizi taniyip sonra esinizi yonlendirmelisiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet uzun uzun konuscam duzelmezse ayrilmayi bile dusunuorum
- +1 yıl
Ayril elbette hayat hem sana hem esine iskence olur
Mesela bazi kadin kucakta ziplamaktan cok zevk alip bosalirken bazi kadin tam girdigi icin aci hisseder
Bazi erkek kadin domalinca cok zevk alip hemen bosalirken bazi erkkek kadinin yuzunu gormedigi icin cok gec bosalir
Kac yillik evlisin
Bir iki sorum olacak ama gizlisin kendinide sorgulamalisin
Soran+1 yılYeni evliyiz
- +1 yıl
Ozaman konussak iyi olurdu bilmem anlatabildimmi
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten bügüne kadarsessiz kalıp söyle mediğin içinbusıkıntıyıcekiyonsöyleuygulası ve uygulamassa oda mahrum bırak
00 Yorumla
+1 yılAkilsiz in teki bencil oldugu kesin isini gormenin derdinde ciddi manada rahatsiz oldugunu dile getir men gerek bence Umarim baskasi yokdur hayatinda boyle giderse Isin cok zor gercekden
04 Yorumla
Soran+1 yılUzun sure artik yuz vermemeyi dusunuorum ya degisecek ya da buyuk problemler cikacak
- +1 yıl
Sonuna kadar haklisin tam bir okuz le evlisin maalesef ki adam daha seni zevk e getiremiyo resmen baltalamis her seyi okuz bununla nasil bir omur gecireceksin aklim almiyo acikcasi keske dertlesme imkanimiz olsa bu tur seyden bir tek sen muzdarip degilsin emin ol yaz istersen
- +1 yıl
Hmm
- +1 yıl
Hayattamisin 😃
+1 yılKonuşup derdini anlatırsan dinler dinlemezse boş ver zaten
10 YorumlaÖğretebilirsin ona bunu, ya da tepkini koyabilirsin bir çok yol var aslında.
00 YorumlaBence bı konuş ondan sonra düzelmedi yol ayrımı en iyisi
02 Yorumla
Soran+1 yılSert mi yapmaliyim tatli dille mi
Ön sevişmeyi iste hemen aç gir çık bitsin yapmasın. Sende söyle birazdaha seviselim ya da ben rahatlatmiuorsun de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ayni dertden muzdaribiz benimkide cok bencil ne dediysem olmadi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu nasıl iş ya oral filan hiçbir şey yapmıyor mu sana
00 YorumlaAçık açık konuş canım karşılıklı haz önemli..
31 Yorumla
+1 yılniye önce ben diyosun biz demiyosun
05 Yorumla
Soran+1 yılO kendini yeterince dusunuyor biraz da beni dusunsuj
- +1 yıl
bencil olan kim acaba?
- +1 yıl
çok basit çözümü var
Soran+1 yılNeymis
- +1 yıl
neyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ruhunu hazırlar seni çok mutlu ederdim ama bilmiyorum eşini aldatmak ister misin
00 YorumlaOncelikle kendisi ile bi konuş
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir erkeğe bunu anlatmak zor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılseks esnasında onu yönlendir söyle ona
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuş kendisiyle bu hususu
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama nasil anlatmaliyim sert bi dille dusunuyorum canima tak etti
Cevap sahibi+1 yılKendi bileceğin iş, sert bir dil uygun olur
- Cinsel Yaşam konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılUyarmaktan maksat nedir
02 Yorumla
Soran+1 yılYani okuzlugu kesip biraz da benim zevkimenodaklansa
- +1 yıl
O konuda haklısın uyara bilirsin bu konuda onu
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlatamazsın ben önce kadın derim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVermicem Vermicem de
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. açıkça söylemen lazım böyle olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Direk çakıp geçiyormu 3 dakikada
00 YorumlaAnlamaz
00 YorumlaBence oncelik bayanlar
00 Yorumla
+1 yılBencil adammm
00 YorumlaKuralsız ol kuralsız
00 YorumlaSenin nasıl bi tipin varki senin begenmicek
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamaz uğraşma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeler istediğini açıkca söyleyebilmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaslar kac kı hep mi böyle idi sonradan mı
011 Yorumla
Soran+1 yılBiraz degsiim seziyorum. Yani begenmiyor o yuzden mi yoksa bi bencillemi beraberim bilmiorum. Ben 27 o 30
Cevap sahibi+1 yıldegısenler neler mesela ornek verebılır mısın ozel degılse
Soran+1 yılZayifladim dolgunlugum gitti belki ondandir
Ilgisi de sanki azaldi
Eskiden ustume titrerdi simdi onu sezmiorum
Cevap sahibi+1 yılbunla ilgili bir sey mı soyledı normalde zayıfladı diye bence hoş oldun demesi lazım değil mi kaç kilodan bahsediyoruz
Soran+1 yılEvet zayiflik yok ya demisti bana bakarak
51 dim simdi 46 begensin die kendimi zorlayamam ki her turlu begenmesi gerekmiomu
Cevap sahibi+1 yılbenım eşim olsan her türlü begenirim :) de onu bilemiyorum hayatında onun değişen bir şey oldu mu işi mesela pozisyonu seyahatleri vs
Soran+1 yılYa yok bisey degismedi Cok uzuluyorum yaa
Ben ne umdum ne buldum
Iliskimi gozden geciiriuorum
Bi kadin begenildigni sevildigini hissetmedigi iliskide kalmaz.. durum cok kotu nasil duzelicek bilmiorum
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma ya çok özele girdim se
Soran+1 yılYokya yardimci olunsun diye soru actim zaten
Cevap sahibi+1 yılyani illa bişilerin değişmiş olması lazım bir şeyelr soracagım yanlıs anlama
Cevap sahibi+1 yılneden yazmıyorsun gizli kalmak takıntı mı seini için
Konuşarak
00 Yorumla
+1 yılkısa mı sürüyor
05 Yorumla
Soran+1 yılYani cokda uzun sayilmaz ama iyi ki suruyor cunku zevk almiorum ama bu boyle devam edemez
- +1 yıl
Ne yapıyor mesela
Soran+1 yılBeni yeterince azdirmaya calismiyor sorun bu
- +1 yıl
ya da sen neden almıyorsun
- +1 yıl
Yaşlar kaç
+1 yılsevgilin var mı
01 Yorumla
+1 yılNe zamandır böyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında