''En önemli karşılaşmalar, bedenler daha birbirlerini görmeden ruhlar tarafından hazırlanır. Bundan sonra bedenler ruhun diliyle konuşmayı öğrenir. Buna seks denir.''
Paulo Coelho
#heartoffire
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bazen olmadık bir ortamda olmadık bir durum gelişebilir ve birşeyler yaşanabilir. Ya da spontane şekilde tek gecelik bir hadise yaşanır ve o anda iki tarafın da libidosu tavanları delen bir zaman dilimiyse muhteşem şeyler yaşanabilir. Her zaman mümkündür diyemeyiz ama imkansız da diyemeyiz.
Yanmak için iki taraftada tutku, veya istek olur bir öpüş ile insan yanmaya birbirine sarılıp dolanarak kör ateşe döner bu kör ateside ancak itfaiye hortumu ile söner
Sevmiyorsan hayır bir şey hissetmiyorsam hayır genelde kadınlarda böyledir özellikle ben de seks için benim için gerekli olan şey duygudur beni çekmesi lazım ki zevk alayım yoksa olmaz
Sevgi yoksa seks yok benim için, bir şey hissetmeden seks eksik olur.
Teşekkürler canim😘
Rica ederim ne demek 💋
Cevap
44Cevap
Aşık olduğum kişiyi eğer aşık olduğum biri yoksa fiziksel olarak çekici kişileri arzuluyorum
Coelho doğru söylemiş. Bedeni arzulamak, beraberinde "her bedeni" arzulamayı getirir. İlkel dürtüleri ile yönetilen insanların tipik davranış modelidir, bedene arzu duymak. Gelişmiş bir beyin ise uyumlu olacağı ruhu arar, bulduğunda onun bedenine arzu duyar, çünkü beden, birleşmek istediği ruha ulaşmak için bir aracıdır. Ne mutlu, bedenden önce ruhu sevebilen insana, ve ne mutlu, bedeninden önce ruhu sevilen insana...
İmkanı bile yok. Öyle bir tene karşı ereksiyon sorunu bile yaşarım.
İstemem arzulamam gerek.
Yangın yoksa sönme durumu da olmayacaktır. Doğal olarak yanmadığın tende sönemezsin :D
Hayır sönemem. İsterim ki birlikte yanalım birlikte sönelim.
Hayir tabi ki zevk almazsin isteyerek olmaz bunuda karsi taraf zevk alsa da farkina varir onunda insanligina gire ya seni birakir ya da sana ddaha cok aci cektirir
Hoşlaşmadığın biriyle neden yatayım ki asıl soru bu bir hoşlandı bir çekim olmalı ki bu karşılıklı olmalı o zaman olur o
Asla.. Beni bir kere bile kıpırdatmayan tene zamanımı harcayamam.
Tabi bazen istisnalar olabiliyor. Nadirdir tabi, orası ayrı..
Yanmadığın tende tabiki sönersin hiç belli olmaz. Ama nedense hep bayanlar yatıyor, erkeklerin yatma hakkı yok gibi.
Sevmediğim bir bedeni arzulamam, ama bazen hırsımı ancak öyle alabileceğimi düşündüğüm zamanlar oluyor, ama sonra düşününce bile kendimden soğuyorum.
Yakmayan yeni neyleyim, elim ondan daha söndürücü olur.
Yakan tende de yangınım hiç bitmez. Hep daha çok isterim.
O anki açlığım çok önemli
Bazen yabancı bi tenle sanki hep sevişiyormuş gibi bazende napıyorum soruları yuzunden sıkıntılı bi gece yasayabiliyorum Dengesizim galiba😂😂
Duygusal bir bağ olmadan ateş sönmez..
Geçici dindirmedir sadece..
Sevip, sevilmek lazim.
Bulabilirseniz tabi :)
Tanımadığın kişilerle daha zevkli oluyor. her şey sürprize gebe
Sevmeden beyenmeden yapılan seks ten haz alinmaz tat olsun koku olsun görsel olsun
Ten uyumu olmazsa zorlar kokusu var kılı tüyü birsürü sorun olur önce gör bak araştır
Fondöten sürmeden tende fon olur mu gibi bi soru bu
Bu durum anlık olabilir bir sohbet bir etkileşim var ise olur illa uzun süre tanımak gerekmez
Erkekler söner de bence kadınlar yanmadığı tende Sönmez
Neden genel konuşuyorsun ki
Çoğunluğa göre konuştum
İstisnalar vardır
Haklı tarafın var ama bu kötü bisey olsada yaratılışımız böyle
Yaratılışınızın öyle olması onu yapmanız anlamına gelmiyor. Sonuçta zina.. Allah sizi öyle yaratmış olabilir ama zinayı da haram kılmış. Nefsine hakim ol evlen karını sev seviş demiş..
Yanlış anlama zinayı meşru kılmıyorum ama kadınlar gibide duygusal düşünmüyoruz beynimiz farklı çalışıyor
Haklısın artık kadınlar da duygusal yönünü kaybetti o yüzden bu kadar zina ve boşanmalar arttı
Ya günümüzde sorun şu duygu falan zaten yok üstüne haram lezzetli gelmeye başladı ve Bi doyumsuzluk var ne kadar iyi sevişsende yetersiz buluyor partnerin
Hayır arzuladığım özlediğim istediğim tende yanarım ve sönerim
benim tarzım değil sevmediğim biriyle beraber olmak yanmadığım tende sönmek istemezdim ancak bunu cinsel açlığım belirleyebilir
Peki kadınlar neden zevk, vr orgazm numarası yapıyor. Biz basarken
Söndür beni diyeni söndürmek vazifemiz
İtfaiye çavuşu Necdet'in torunuyuz 😝
Hayır sanmıyorum, kime yanıyorsan çaren de odur
Asla hayal edemem bile
Peki kadınlar neden zevk alırmış gibi orgazm numarası yapıyor. Biz basarken
Put gibi durun demiyorum. Patlıyorsunuz hissi vermeniz. Ama biz boşaldığımızda sizin rahatlayamamanızdan bahsediyorum. Ben mesela uzatmaları oynamadan hatd şekilde kadını rahatlatmak çabadındayım
Ben kiminle birlikte olrsam olayım zevk almasam da ahlarım ohlarım gözümğ kapatırım başka şeyler hayal ederim.. bazen zevk almıyorsam daha hızlı tahrik olsun da hemen boşalsın bitsin diye numara yaparım , bazen kendimi böyle yaparak yükseltirim bazen gerçekten zevk aldığım için yaparım bazen sadece alışkanlık yani adet erini bulsun diye numara yaparım..
İşte kadınlar gerçek zevk almadıkları zaman numara yapmaları. Bizim enerjimizi düşürüyor. Acaba erkek kadınını doyuramıyormu düşünceleri başlıyor. Bizim çabuk boşalmamızda sizin ne kazancınız olacak
Libidom çok yüksek olmuyr partnerim mutlu olsun diye birlikte oluyorum ya da bazen gereksiz yere uzuyor bitsin istiyorum o zaman boşalması iyi oluyor. Ne yapalım yani istemiyoruz diye yarıda mı bırakalım. Ben hiç numara yapıyorum diye enerjisi düşen erkek görmedim 😅 rol yapmadan seks yapmayı düşünemiyorum kendimi pasif hissederim
Rol modelsin sen o zaman. Yatağa birazda kendin için zaman ayır.
Kasıntı değilim. Kadını ve kendi mutluluğumu düşünürüm. Her zaman her yerde
İstanbuldaysan görüşebiliriz
Hayır arzulamadıgom bedene dokunmam bile
Yandigin tende sönersin
Hayır yanmadığım tende söndürürüm
sevmedigin kadinla yapamam
İhtiyacım gidermek için olabilir
Yanmadığım tene dokunmam ki bile
Denemeden bilemeyiz
Hayır olmaz sanmıyorum
Olabilir ama onun adına da f*ck body diyoruz 😇
Sonersin ama tadı olmaz