+1 yılİlk olarak kadınların şu gerekçe yorumları mide bulandırıcı, yok nefes almana bile gerek yok, yok abaza zaten onlar herşeyden etkilenirler vs vs.. yahu seks iki kişiliktir, her iki tarafta bunu yaşamak ister, bizim toplumumuzda kadınlar baskilandigi için kendi hissettiklerini bile doğru düzgün ifade edemezler. Erkekler bu konuda daha rahat davranabiliyor. Evet abaza olanlar elbette var, ama genelleme yapmanız mide bulandırıcı. Kadınların arasında da var aynı durumda olanlar!
Sorunun cevabına gelince, kişiden kişiye değişebilir bu, bazıları ayaklardan tahrik olurken bazıları kulak memesinden tahrik olur. Bazıları memelerden, bazıları kalcalardan tahrik olur. Bazıları dekolte giyenden etkilenirken, bazıları tayt giyenden etkilenir. Ama genel olarak, göğüsler, kalcalar, göğüs uçları, gibi bedenin özel yerleri tahrik eder. Ayrıca kadını çıplak görmekten çok, onu ozel kıyafetler içerisinde görmek daha çok tahrik eder. Bazen bir bakış, bazen bir tebessüm bile yeterlidir tahrik edebilmek için00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Açık giyenen kadınlardan
Meme ucu göstererek giden kadınlardan
Seksi giyinen kadınlardan
Güzel kadınlardan
Sevişmek için can atan kadınlardan
Sert erkekleri seven canım acısın zevk diyen kadınlardan q00 YorumlaDekolte, bazen bir bakış, yürürken poponun sağ sola hareket ederek gitmeleri bazı kadınlarda çok dikkat çekiyor
00 Yorumla
+1 yılDominant oluşu ve kendi istediğini alan yaptıran, ve açık ilişki her fanteziye açık kadınlara bayılırım
00 Yorumla
+1 yılbalık etli kız , taytlı ve 1.75 - 1.80 olanı göğüsleri büyük olan tabi en çok ilinenler bunlar 😛
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkalın bacak ve ince belli bir hanımefendi bana jest ve mimikleriyle yakınlık kurarsa tahrik olurum baya, dışarıda anca bu şekilde olabilirim yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoşlandığım biriyse su içse bile yükselirim.
Hoşlanmıyorsam isterse açsın.00 Yorumlaherşeyden tatlı konuşmadan.. bakışmadan,, davranışından,, daha istiyon
00 YorumlaKadına ait herşeyden, görüntüsünden, makyajından, ten kokusundan, ayaklarından dudaklarından
00 Yorumla
+1 yılTayt ince bacak küçük göğüs 1.50 1.60 arası boy ve 45 50 kilo arasi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman damacanaya tecavuz eder onlar hiçbişey yapmana gerek yok hertürlü azarlar
00 Yorumla
+1 yılErkekler her şeyden tahrik oluyor
14 Yorumla- +1 yıl
@Zuliskoy o kadar
- +1 yıl
@Zuliskoy erkeklere bakarak?
Göğüs ve kadının işvesi tahriknediyor beni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Göze bakışa cilveye dolgun kalçaya bunlara
00 Yorumla
+1 yılErkeklere sebep lazım değil, zaman önemli
00 Yorumla
+1 yılGöğüs ve iç çamaşırlardan
00 YorumlaGenelde dudaklardan çok tahrik oluyorum
00 YorumlaHangi birisini sayayım ki 😘
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılZekadan
Bakımlı el ve ayaklardan00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNefes almana gerek bile yok bazen
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTayt içinde tanga ve iri memeye düşüyorum🤩🙈
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Göğüs uçları yalanması
00 YorumlaDokunus ve giyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılMeme😍
00 Yorumla
+1 yılMelül bakışlardan
00 YorumlaGöğüs
00 YorumlaDomalan kız görünce
00 Yorumla
+1 yılbuyuk meme duserim
00 YorumlaFiziksel olarak mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılJalca
00 Yorumla
Detaylı bilgi