İlişkiye girerken bakire biriyle ilişki yaşadığınız zaman anlıyor musunuz, zorlanma veya darlık oluyormuş bu doğru mu. Birisi düzgünce açıklarsa çok memnun olurum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBakire bir kadınla ilişkiye girdiğin zaman bunu anlamaman mümkün değil çünkü kanama başlar esnek zar konusu elbette olabilir ama çok yaygın bir durum değil yani her türlü bakirelik bozulunca anlaşılır bu ve o kişinin utangaçlığı acı eşiğinin düşük olması ve ürkekliği de bakire olduğunu belli eder
01 Yorumla
Soran+1 yılKan mutlaka gelir diyorsunuz. Ben gelmez diye korkuyordum teşekkür ederim. Bunların dışında da zor girmesi de bir seçenek değil midir
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Cildin verdiği reaksiyonlar aynı olmuyor.
Çok fazla cinsel içerikli video izlemiş veya 1 kere deneyimi olmuş bir erkek çok rahat bir şekilde anlayabilir.06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela dediğinizi biraz açar mısınız
Soran+1 yılSadece tepkiler mi belli ediyor bunu yani
Soran+1 yılTamam anladım bende diyorum ki sadece bunlar mı belli eder
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk sokarken anlarım 3 farklı kadınla yaptım bakire vajinaya girerken penisimin ucu sanki bir halkadan geciyordu
02 Yorumla
Soran+1 yılZor mu girdi bakire olmayana oranla
Cevap sahibi+1 yılEvet daha zor girdi daha dardı ve daha ucu girerken zorlaniyordu
Darlığından belli ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılE hepsi dar oluyormuş öyle demişler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Her bakire kadindan kan gelcek diye birsey yok her bireyin rahmi farklidir bazilarinda hic gelmez bazilarinda bi hafta sonra iki gun sonra bilemeidn olur bu illa onceden iliskiye girmis anlamini tasimiyor haa eger kendinden eminsen ve bunun karsi tarafinda inanmasini istiyorsan o an kan gelmediyse ve karsindaki kisi inanmiyorsa bakirelik testi yaptirabilir
03 Yorumla- +1 yıl
Jinekolog olmaya gerek yok anlamak için
- +1 yıl
Yukarıda benzer açıklama yaptım bu şekilde kız acı hisseder çok
+1 yılDudaklarını aralayıp bakarsam anlarım olup olmadığını
08 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek mi öyle anlıyo
- +1 yıl
Hayır kan gelip gelmemesine bakıyor bir çoğu tamamen yanlış bi yöntem. Bakire olduğu halde kan gelmeyebilir yapısından dolayı. ya da adet görmüş olabilir
Soran+1 yılAma bazıları darlık veya girerken zorlaması diyo bu ne
- +1 yıl
O anatomiktir bakire olmayan da dar olabilir
Soran+1 yılDarlık tamam da girerken zorlaması aynı olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta birisi açılmış rahatça girilir içi ne kadar dar olursa olsun. Diğeri hiç bişey yaşamamış açılıyor ve zorlanarak açılıyor
- +1 yıl
Evet girerken zorlanması aynı değildir. Zaten hazzı veren şey de o sadece bu şekilde zorlayarak anlamaya çalışmak kızı acıdan ağlatır
Soran+1 yılHah sormak istediğim sabahtan beri buydu. O ilk giriş aşaması vb. Aynı olmadığını şu an sayenizde öğrendim.. Teşekkürler
- +1 yıl
Önemli değil 🙂
+1 yılBunu anlamak çok basit ama bana kalmaz sanirim anlatmak
05 Yorumla
Soran+1 yılSöylerseniz memnun olurum
- +1 yıl
Bu sizin kızlık zarınıza göre de değişir eğer sorun sizinle ilgiliyse
Soran+1 yılYok genel merak ettim ben, misal ilişki yaşamış birine ilk giriş anı ile bakire birine ilk giriş anı aynı mı oluyor
- +1 yıl
Anlarsın ama çok da değişmez zevki tabi surekli iliskiye giren bi kadinin zevki ile bakireninki ayrıdır
Soran+1 yılBen zevkine değil bir erkeğin nasıl anladığını merak ediyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire ile ilişki sadece kıza o anı en mükemmel yaşatmak için bir çok şeyi karşılıksız yapmaktır ve bence zevk için değil
08 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu yanlış anladınız sanırım
Cevap sahibi+1 yılaslında tam anladığımı düşünüyorum bakire ile seks fantazisi bence bana göre saçma kız altımda zevkten inlemesi gerekirken acı ve kasıntı zevk veren bişi değildir ve darlık dediğin sahip olunması gereken bi penis olunca içini zaten doldurur
Cevap sahibi+1 yılbirde bakireliğin belirtisi gerek dokunuşlarda gerekse oral yaparken anlaşılan bi et parçasıdır
Cevap sahibi+1 yılsendemi kızlık zarını sanki balon gibi bir anda patlayan bişi gibi zannediyorsun
Soran+1 yılHayır öyle bişey zannetmiyorum ben yalnızca darlık vs anlaşılıyor mu bunu merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılbi kız seks yapsada uzunca bi süre dar olacaktır bu birazda genetiktir
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl:)
+1 yılBakire biriyle ilişkiye girildiğinde sadece amatörlüğünden anlaşılır. 150 defa da ilişkiye girilse vajina eski haline döner.
02 Yorumla
Soran+1 yılGirerken zorlanmasından belli olmuyor mu
- +1 yıl
Hayır ya, alakası yok.
+1 yıl4 bakireyle ilişki yaşadım sadece 1 tanesi kanadı
03 Yorumla
Soran+1 yılBakire olduğunu nasıl anladınız o zaman
Soran+1 yılO zaman bakire olduğunu nasıl anladınız
- +1 yıl
Kendisi belli eder. Tecrübe
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem hiç deneme şansım olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bakiremisin
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet ondan sordum
Cevap sahibi+1 yılkorkuyorsan sıkıntı kendini kasma dar oalcaksın evet ilk girerkeno darlığı hissedecektir
Soran+1 yılHer erkek bakire ile olmayan arasındaki farkı anlar demi, korkum bundan dolayı
Cevap sahibi+1 yılanlar neden bundan korkuyosn
Soran+1 yılAnlamazsa diye korkuyorum. Kan gelmezse ne olacak başka yolu yok mu bunu anlamanın diye korkuyorum işte
Cevap sahibi+1 yılevleniyormsn
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılsana bi kaç taktik vereyim
Soran+1 yılDinliyorum
Cevap sahibi+1 yılnormal mesaj at
+1 yılAsla anlaşılmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi