Eşi̇ni̇zi̇n evlenmeden önce başka bi̇ri̇yle ya da bi̇ri̇leri̇yle ci̇nsel i̇li̇şki̇si̇ olduğunu bi̇lmek si̇zi̇ rahatsiz eder mi̇?

Arkadaşlar selam eşiniz belki sizden geçmişini sakladi kadinlar mesela şimdi diktirip kizim diye yutturabiliyolar bunu anlamakta anca doktora gitmekle mümkün oluyo diye biliyorum erkeklerde de zar diye bir şey yok o ne söylerse artik ona inaniyosunuz cinsel ilişkiye girdim dese bile saklamasa bile mesela 10 kişiyke girdiyse 2 kişiyle girdim de diyebilir ama diyelim ki gün geldi sizden sakladiklari ortaya çikti ya da hersey8 dosdogru söyledi ve gayet fazla sayida karşi cinsle cinsel ilişkiye girmis siz eşinizin başkalariyla olmus olmasini bile bile onu sahiplenebilir misiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar vallahi bizlere pes diyorum başka bir şey demiyorum yahu bu kadar mi geniş olduk ya sizin çocuklarinizin anasi babasi olcak insan bu yahu daha önceden sizin eşinizle kac kisi sarilip beraber uyumus özel yerlerini görmüs dokunmus yahu 10 kişiyle birlikte oldugunu bildiginiz birini nasil sahiplenebilirsiniz bu 10 kisiden olsa olsa en fazla 3 tanesine aşik olmustur hadi o neyse aşikmiş deriz 3ten fazlasina aşiktim diyen yalan söylüyodur o 7 kisi nolcak bu kişi uçkuru düşük biri olmaz mi
Eşi̇ni̇zi̇n evlenmeden önce başka bi̇ri̇yle ya da bi̇ri̇leri̇yle ci̇nsel i̇li̇şki̇si̇ olduğunu bi̇lmek si̇zi̇ rahatsiz eder mi̇?