Sürtünerek kadın delirircesine zevk alır özellikle. Erkek bu durumdan elbette memnun olur. Öyle anda kadın içinde ister ama olmuyorsa da üzülmemeli sürtünmek ayrı keyif verici olur.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır. Bu iki tarafı da çok tahrik edip fazlasını istemeye sebebiyet verir kesinlikle. Tatlı bir oyun gibi olur ancak. Fakat özellikle kadınların orgazma ulaşması oldukça zordur ve ben yeterli geleceğini hiç sanmam. Bence devamı gelmeyecek bir ilişkide bu kadarını da yapıp kendine işkence etmeye gerek yok. Sonrasında en azından kıyafetsiz sürtünme ve oral yapılabilmeli. Yokse bırakın tatmin olmayı, soğuma sebebi bile olur.
Eder bunun zevk olayı çok farklı değişik bir atmosfer😂düşnmesi bile arada seksten daha tatlı olduğunu düşünüyorum çerez gibi sürtnüyorsun saatlerce ama doymuyorsun her saniye hem zevk hem o huylantı artıyor😂
Ben tatmin oluyorum epey güzel oluyor, erkekler tatmin olur da, kadınlar olmayabiliyor. Bazı kadınlar her türlü tatmin oluyor, vajinadaki ufak tefek farklılık çok şeyi değiştiriyor. Kıyafetler ona göre seçilse iyi olur, ince ve yumuşak.
Boş bir yatağa kadın kıyafeti koyup sürtmek hayır Ama kadının giydiği ve kadının üstünde olan kadına sürtmek evet ama kıyafetine
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eski sevgilime bu şekilde bir kaç kez orgazm yaşatmıştım. Nerdeyse görselin aynısıydı üstümüz başımız.. Seni her yerimde hissediyorum diyordu. Tabiki ben de tatmin oluyordum. Yıllar öncesıydi :))