Yıllar evvel is yerimde kızın birisi dokunmak için izin istemisti. Ben de şaka yapıyor herhalde diye duymazdan gelmiştim. Ama bunu gercekten istediğini düşünsem izin verirdim elbette. Biryerim eksilecek değil ya 😄Kızlar Bir Adım Öne
Goguslerinize karşı cinsiyette birinin dokunması, nasıl bir his verir?
Sevgilim olmayan fakat yeşil ışık yaktığım biri ise sorun etmem karşılık da verebilirim hatta ama hiç tanımadığım gormediğim biri dokunursa problem olur
Dinarı bilmiyorum da geçmiş yıllarda siteden tanıştığım Afyon' lu kızlar memelerini kendileri avuçlarıma bırakıyorlardı. Bence sen hic te yabana atma sizin oraların kızlarını.. 😏. Avusturyada da belli kural ve limitler vardir mutlaka. Öyle herkes herkese dokunamaz.
Bunun namusla alakasi yok. Ama baskilanmis toplumlarda bu istekler daha da fazla oluyor. Sadece taninip deşifre olmamak için kendi çevrelerindeki erkeklere bunu pek hissettirmezler. Namusu cinselliğe bağlamak doğru olmaz zaten.
Niye şaşırıyorsun ki? Ben geçmiş yillarda Emirdag ve Bolvadine gitmiştim. Bolvadin çok tutucu bir yerdi. Sen o zamanlar belki dogmamistin bile. İnternette insanlar her yerden tanışırlar. Hatta benim Avusturyada yaşayan arkadasim da vardi.
Ee dedim ya sana onlar korkularindan ozellerini oranin yerli erkekleriyle değil başka sehirden olanlarla paylaşıyor. Ayrıca Afyonda yasayan her kadın Afyon merkezli degil. İlçelerden gelen de çok var.
En İyi Cevaplar