Cinsel Yaşam Eğri penis estetik mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kızlar eğri penis sorun olur mu isteyene foto linki atarım Bi değerlendirme yapabilirsiniz psikolojim biraz dağılmış durumda Güncellemeler+1 yıl Evet öyle Güncellemeler+1 yıl Görsel sorunlar? Eğri penis estetik mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. Ne dağılmış evlenecekmisin eşin beğenmez mi diye düşünüyorsun 1 22 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl İlki olacaksa begenur merak etme korkma Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl İnternet tanıştığım birinin ilk görmüştüm beğenmiş neyse sonra yollar ayrıldı 🤦 Yorumla Soran +1 yıl Bu çağda ilk gören mi kaldı sence Yorumla Soran +1 yıl Link atsam Bi değerlendirme yaparmısın? Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Kalmamış ben gördüm ama keşke görmeseydim eşim olacwk adamınkinu görseydim Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Ne kadar eğrilik var ki 🤷 Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Olur fark etmez Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Bence iyi güzel Yorumla Soran +1 yıl Emin misin sola eğri olması beni rahatsız ediyor kız kötü düşünmezmi Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Ne gibi düşünecek Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim kötü görünüyor deyip arzulamazdı belki bilmiyorum sen güzel dedin ama Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl O kadar görünüş kötü görünmüyor Yorumla Soran +1 yıl Eşinin böyle olsa senin için sorun olurmuydu mesela dürürt ol ama dediğim gibi Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Olmaz di benim için kalbi önemli güzelliği önemli cinsel organı düzgün i olmuş ne olmuş hiç bir şey kalbi güzel değilse hiç bir yer güzel gorunmez aynı burada tanıştıgim erkeğin ilklerimi paylaştigim kişinin kalbi gibi 😕 Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Güzel degilmis Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel değilmiş? Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Kalbi Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorum seni.. Umarım seni çok seven kendini sana adayabilecek birini bulursun samimi Bi kıza benziyorsun Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Teşekkür ederim sağolun öyleydim samimiyim kader kısmet ne diyim sizede hayırlı olsun evliliğiniz Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler çok mersi Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 45 derecelik egrilige kadar sikinti olmuyo hemsireyim 1 52 Yorumla Soran +1 yıl Benim derdim görsel açı ama ilişkiyi sorunsuz yaşıyorum zatem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu bilemiyorum gormeden Yorumla Soran +1 yıl Fotoğraf tamamda sakınca var mı aslında diğer soruda paylaştım bakıp yorumlaya bilirsin sende Yorumla Soran +1 yıl Dürüst Bi yorum yap ama lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence sorun yok Yorumla Soran +1 yıl Emin misin iyi veya kötü görüntü? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eminim normal gayet goruntusu Yorumla Soran +1 yıl Çekici değil ama demi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal? Yorumla Soran +1 yıl Normal ya da değilmi diye sormuyorum şu an çekici mi değilmi yanlış anlamadan cevap verebilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cekici degil sadece normal Yorumla Soran +1 yıl Ne olsa çekici olurdu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalin duz ve killi Yorumla Soran +1 yıl Sende düz istiyorsun işte.. Kalındamı bulmadın? Yorumla Soran +1 yıl O fotoğrafla alakalı olabilir kız arkadaşım çok büyük diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani sence kalin mi ayrica ben egri penis guzel diye bisey demedim sadece sıkinti yaratmiyor dedim saglik acisindan Yorumla Soran +1 yıl Sağlıksal bişey sormadım dedim sende normal diyip sonra itici buldun ama kız arkadaşım büyük diyor yalanımı yani Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben itici demedim gayet normal ve siradan bir penis dedim Yorumla Soran +1 yıl Peki düz profilden üstsüz Bi foto atsam genel değerlendirme yaparmısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyin ustsuz senin mi Yorumla Soran +1 yıl Evet aynadan tam vücüdu görürsen kalınlığına da karar verirsin eğriliği de bidaha değerlendir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baslangic seviyesinde jinekomastin var yagli bir vucut tipine sahipsin penisin de turkiye standartlarina gore gayet ideal ve iyi Yorumla Soran +1 yıl Jşnekomastin konusuna gelicem ama sen nasıl buldun ben onu merak ediyorum yine Yorumla Soran +1 yıl Kendi kadınsal dürtülerinle Yorumla Soran +1 yıl Kalın değilmi bu açıdanda mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tercih edecegim yonde degil Yorumla Soran +1 yıl Kimi kadın kılsız sever sen neden tam tersi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimi kadin dedigin gibi Yorumla Soran +1 yıl Peki jinekomastin için ne yapılabilir? Yorumla Soran +1 yıl Jinekomastin i biraz araştırdım gögüslerim spordan dolayı şişik bırakınca göbekte şişti dolayısıyla ikşsi beraber yanlış algı vermiş olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben saglikciyim dedigim gibi jinekomastin var ve biraz vucut yapmalisin jinekomasti icin tek cozum operasyon zaten Yorumla Soran +1 yıl Sağlıkçısın ama doktor değilsin dmi yani emin konuşuyorsun son fotoyuda yorumlasana Yorumla Soran +1 yıl Böyle Bi penisin hiç şansı yokmu sana karşı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir bana karsi sansi yok ilgilenmiyorum.. Yorumla Soran +1 yıl Canımı sıktın akşam akşam asdgd Yorumla Soran +1 yıl Bi sn Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun bumu yani? Yorumla Soran +1 yıl İlgilenmiyorum ne demek ya gel düzüşelimmi diyorum yanlış anlamışsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana da iyilik yaramiyo durust ol dedin olduk Yorumla Soran +1 yıl İyi yaptın boş ver beni son fotodaki gibimi isterdin dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Onu bulursan haber ver bide beni becersin asdgh saçmalık Yorumla Soran +1 yıl Yani benim gibi Bi sevgilin olsa evlenmez ayrılırdın öylemi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onun gibisini buldum ne zaman istersin evine yolluyum Yorumla Soran +1 yıl Gönder ama sende gel üçlü yapalm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senle yapacagima kururum daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Hsafhh neden o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her halinle iticisin Yorumla Soran +1 yıl Daha yüzümü görmedin bile Yorumla Soran +1 yıl Dahada iticiym adfhj Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ne dağılmış evlenecekmisin eşin beğenmez mi diye düşünüyorsun
Evet
İlki olacaksa begenur merak etme korkma
İnternet tanıştığım birinin ilk görmüştüm beğenmiş neyse sonra yollar ayrıldı 🤦
Bu çağda ilk gören mi kaldı sence
Link atsam Bi değerlendirme yaparmısın?
Kalmamış ben gördüm ama keşke görmeseydim eşim olacwk adamınkinu görseydim
Ne kadar eğrilik var ki 🤷
Olur fark etmez
Bence iyi güzel
Emin misin sola eğri olması beni rahatsız ediyor kız kötü düşünmezmi
Ne gibi düşünecek
Ne bilim kötü görünüyor deyip arzulamazdı belki bilmiyorum sen güzel dedin ama
O kadar görünüş kötü görünmüyor
Eşinin böyle olsa senin için sorun olurmuydu mesela dürürt ol ama dediğim gibi
Olmaz di benim için kalbi önemli güzelliği önemli cinsel organı düzgün i olmuş ne olmuş hiç bir şey kalbi güzel değilse hiç bir yer güzel gorunmez aynı burada tanıştıgim erkeğin ilklerimi paylaştigim kişinin kalbi gibi 😕
Güzel degilmis
Ne güzel değilmiş?
Kalbi
Anlıyorum seni.. Umarım seni çok seven kendini sana adayabilecek birini bulursun samimi Bi kıza benziyorsun
Teşekkür ederim sağolun öyleydim samimiyim kader kısmet ne diyim sizede hayırlı olsun evliliğiniz
Teşekkürler çok mersi
Rica ederim
45 derecelik egrilige kadar sikinti olmuyo hemsireyim
Benim derdim görsel açı ama ilişkiyi sorunsuz yaşıyorum zatem
Onu bilemiyorum gormeden
Fotoğraf tamamda sakınca var mı aslında diğer soruda paylaştım bakıp yorumlaya bilirsin sende
Dürüst Bi yorum yap ama lütfen
Bence sorun yok
Emin misin iyi veya kötü görüntü?
Eminim normal gayet goruntusu
Çekici değil ama demi?
Normal?
Normal ya da değilmi diye sormuyorum şu an çekici mi değilmi yanlış anlamadan cevap verebilirsin
Cekici degil sadece normal
Ne olsa çekici olurdu?
Kalin duz ve killi
Sende düz istiyorsun işte.. Kalındamı bulmadın?
O fotoğrafla alakalı olabilir kız arkadaşım çok büyük diyor
Yani sence kalin mi ayrica ben egri penis guzel diye bisey demedim sadece sıkinti yaratmiyor dedim saglik acisindan
Sağlıksal bişey sormadım dedim sende normal diyip sonra itici buldun ama kız arkadaşım büyük diyor yalanımı yani
?
Ben itici demedim gayet normal ve siradan bir penis dedim
Peki düz profilden üstsüz Bi foto atsam genel değerlendirme yaparmısın?
Neyin ustsuz senin mi
Evet aynadan tam vücüdu görürsen kalınlığına da karar verirsin eğriliği de bidaha değerlendir
Okey
Baslangic seviyesinde jinekomastin var yagli bir vucut tipine sahipsin penisin de turkiye standartlarina gore gayet ideal ve iyi
Jşnekomastin konusuna gelicem ama sen nasıl buldun ben onu merak ediyorum yine
Kendi kadınsal dürtülerinle
Kalın değilmi bu açıdanda mesela
Tercih edecegim yonde degil
Kimi kadın kılsız sever sen neden tam tersi?
Kimi kadin dedigin gibi
Peki jinekomastin için ne yapılabilir?
Jinekomastin i biraz araştırdım gögüslerim spordan dolayı şişik bırakınca göbekte şişti dolayısıyla ikşsi beraber yanlış algı vermiş olabilir
Ben saglikciyim dedigim gibi jinekomastin var ve biraz vucut yapmalisin jinekomasti icin tek cozum operasyon zaten
Sağlıkçısın ama doktor değilsin dmi yani emin konuşuyorsun son fotoyuda yorumlasana
Böyle Bi penisin hiç şansı yokmu sana karşı?
Hayir bana karsi sansi yok ilgilenmiyorum..
Canımı sıktın akşam akşam asdgd
Bi sn
Ne diyorsun bumu yani?
İlgilenmiyorum ne demek ya gel düzüşelimmi diyorum yanlış anlamışsın
Sana da iyilik yaramiyo durust ol dedin olduk
İyi yaptın boş ver beni son fotodaki gibimi isterdin dedim
Evet
Onu bulursan haber ver bide beni becersin asdgh saçmalık
Yani benim gibi Bi sevgilin olsa evlenmez ayrılırdın öylemi
Onun gibisini buldum ne zaman istersin evine yolluyum
Gönder ama sende gel üçlü yapalm
Senle yapacagima kururum daha iyi