Yani istemiyorum. İsteğim olduğu zamanlarda eşim bırakıp dışarı çıkıyor. Keyfine gidip gezip geliyor sonrada bana yanaşıyor kendi ihtiyacı için ama benim isteğim kalmıyor yapamıyorum. Az öncede öyle oldu yapamadım eşim sinirlendi uyudu sonrada kendimi suçlu hissettim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak şimdi durum şöyle gelişiyor. Dışarıda adam bir sürü açık seçik seksi tahrik edici kıyafetle gezen kadınlar görüyor. Ama evde sıradan bir sen görünce iştahı gelmez. Ayrıca erkekler p*rno kültürü yüzünden farklı isteklerde bulunabiliyorlar. Yani normal basit ilişki onlara sıradan geliyor. Eğer ön sevişmede iyi olursan ve seksi olursan onu azdırabilirsen her zaman olabilir. Bide onun içindeki sapığı ortaya çıkaracaksın. Mutlaka bir fantazisi vardır. Bu gizli dünyanızda kalabilir ama bunu öğrenmeye çalış. Yoksa bu şekilde devam edersin. Muhtemelen de o mastürbasyon yapıyordur senden habersiz. Çünkü onun bile yeri farklı , hayal dünyasında istediği ve onu cezbeden kim varsa onu düşünüyor olabilir.
İş sana kalıyor yani , öyle şeyler yapmalısın ki tabi oda çekici biriyse , onu mest edip kul etmen gerek.011 Yorumla
Soran+1 yılEvet p*rno izliyor bunu biliyorum ama onları hayal edip benimle olması benim midemi bulandırıyor
Cevap sahibi+1 yılİşte o kültür zaten bu durumları ortaya getiriyor. Hangi tür izliyorsa onlar gibi olsan sana bayılır. Bu ters bir durum ama buna bence hissiyatınla yaklaşma. Duygularını başka bir şeyle ona yansıtırsın. Sen sadece sekste buna müsamaha göster yani. Yoksa sen arayışa başlarsın kötü olur.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu
Cevap sahibi+1 yılRica ederim , merak ettiğim çocuğun var mı?
Ayrıca fiziğin nasıl ve ön sevişme de midem bulanıyor diye şeyler yapıyormusun.
Soran+1 yılÇocuğum var fiziğim pek iyi değil saldım baya kendimi
Soran+1 yılBugün istemedim hani normalde ön sevişmede ondan iyiyimdir
Cevap sahibi+1 yılAslında buda yoruma açık bir durum , kimisi etli butlu sever bazılarıda fit. Ama salmasan daha iyi tabiki. Şeklen fazla bozulmanı tavsiye etmem. Ama mutlaka temiz ve bakımlı olmak iyidir. Bazen varya şekilli kesilmiş kıl bile insanı deli eder , ya da yükseltici bir koku.
Cevap sahibi+1 yılAseksüel değilsin dimi yani isteğinde ıslanmanda ya da erkek arzulamanda bir sıkıntı yok.
Soran+1 yılTemizliğime önem veririm sadece kilo olarak saldım
Soran+1 yılOlur 🙏
Cevap sahibi+1 yılGel bakalım :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 761 cevap paylaştı. Anı yaşayın her zaman bu işi yapmak için gece yatmayı beklemeyin aklına düştüğü zaman direk atla kucağına
04 Yorumla
Soran+1 yılGenelde çocuk uyumuyir maalsef
Soran+1 yılOlmuyo valla çocuk çok fena sürekli geliyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eşinle alakalı bu durum ama onu eve baplamada senn elnde 👍
04 Yorumla
Soran+1 yılValla elimden geleni yaptım kapıları kitleddim yalvardım amayok giden gidiyor
Soran+1 yılBurdan ol işte
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. eşin seni bırakıyor gidiyor senin isteğin gidincede sen kendini suçlu hissediyorsun öyle mi? vaayy be senin gibiler kaldı mı?
00 Yorumla
+1 yılSen haklısın, karşılıklı olmalı ve partnerlerin birbirine hayır dememelidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu durumu aşmanın en güzel dengelemeniz. Gayet normal. Erkek işten yorgun gelir isteksiz olur. Kadın yorgun olur isteksiz olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo valla eve geldiğinden beri başı telefona gömülü yorgun olan uyur
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelkide yıllardır arzuladığın bazı şeyler vardır ama bulamaman seni kötü hissettirmiş beğenilmediğini düşündürmüştür birbirinizi tamamlayın
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden istekliydim bilmiyorum evlilik cinselligi siradanlastiriyor sanki
Cevap sahibi+1 yılmonotonluğu kaldırın evlilik özel bişidir ve olmaz dediklerini yap oda karşılığını vermeyi isteyecek belki yatak odasında başlamayan sevişmeler özel olabilir yoksa birbirinizden soğumanız uzaklaşmanız aklınıza olmaması gereken düşünceleri getirir
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayattan tat almayı bilmiyorsundur karşındakine de zehir etmek istiyorsun da ondan.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma isteğim yok napim
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim isteğim yok ne demek, acıyor mu mide bulandırıcı mı buluyorsun, zevk mi almıyorsun yoksa partnerini mi beğenmiyorsun
Soran+1 yılZevk almıyorum acı oluyor
Cevap sahibi+1 yılDoğumdan sonra rahatlarsın, bir de acıyacak diye şartlandırıp iyice kasıyorsundur kendini.
Öneri olarak şunu söyleyebilirim ama eşinin altında gerçek bir * gibi arzula, bırak kasıntıları. Böyle konuştuğum için kızma ama gerçekten rahatlaman gerektiğini düşündüğüm için söylüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Ona bakarsan o zaman da senin ihtiyacın saatlerimiz uyuşmuyor dşye yapmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılOeki
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. çünkü sen istediğin zaman o yapmıyor ve seninde isteğin gidiyor zamanla
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet çünkü benciliz
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan belirli bir süre sonra eskorta gider demedi deme.
04 Yorumla
Soran+1 yılBiraz zor
Cevap sahibi+1 yılNeden, kolay. 😏
Soran+1 yılPeki sen öyle yap
Cevap sahibi+1 yılHayır ben yapmam etik değil. Üstüne atla vede bu gün benimsin de falan oyala birşeyler yaşa yani ben mi anlatayım. İyi geceler
+1 yılKlasik turk erkegi Evli ve yanlis dolasiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHım olabilir
+1 yılDemekki seni hiç doyuramamis
05 Yorumla
Soran+1 yılDemekki
- +1 yıl
Kendi kendine yapiyormusun
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Bide öyle dene
- +1 yıl
Yine olmazsa bana gel ayaklarını yerden kesiyim 😀
Aldatırsınız birbirinizi yakında
03 Yorumla
Soran+1 yılYok çok şükür öyle bişey yapmadım
Soran+1 yılOlmucagi için yakını uzağı yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks için evlenmiş bir adam görüyorum..
02 Yorumla
Soran+1 yılBende çoğu zaman öyle hissediyorum çünkü hiç sevgi görmedim varsa yoksa şeyi
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm...
+1 yılTen uyumunuz yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
+1 yılKocanla alakalı bu bosan
02 Yorumla
Soran+1 yılHemen
- +1 yıl
Noldu kız
Gizli Üye(30-35)+1 yılHormonlardan dolayı boylesın
013 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılHer an ıstegın olmayabılır
Cevap sahibi+1 yılSen isteklı bı kadın mısın
Soran+1 yılYani önceden öyleydim şimdi değilim sanki
Cevap sahibi+1 yılKac yıllık evlisin
Soran+1 yıl5
Cevap sahibi+1 yılCocugunuz var mı peki
Dertlesmek ister misin
Soran+1 yılVar
Cevap sahibi+1 yılMaşallah kac tane
Soran+1 yıl1
Soran+1 yılNey sorucan
Cevap sahibi+1 yılBuradan sorulmuyor o yuzden dedım rahatsız etmm
Cevap sahibi+1 yılBişey demedin ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılhadi ya sahiden mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılValla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAseksuelsin
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim tabikide
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği