Biraz önce paylaştım ama cinsellik etiketi koymadığım için kaldırıldı. Şimdi tekrar soruyorum. Sevgilim öpüşürken dudaklarımı sömürüyor baya ağzının içine alıyor, ısırıyor bırakıyor. Ben öylece kalıyorum çünkü benim bişey yapmam için bana fırsat vermiyor. Çok rahatsız oluyorum. Eve gelince direkt elimi yüzümü yıkıyorum. Ağzı kokuyor.. Kendisini Bayadır tanıyorum yeni tanıdığım birisi değil. Ancak ya gögüslerinden ya da dudaklarından birini seç diyor.. Bacağına yatmak istiyorum diyip vajinan olduğu yere yakın olmak istiyor. Kendisi diyor birde bunu hissetmek istiyorum diye. Oysaki ben bunu istemezdim. Öpülürken çok sıkıyorum kendimi. Ne yapmam lazım. Bu kişiyi bırakayım mı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
sadece cinsellik icin birlikteysen yeni partner ara
Hayatımda hiç cinsellik yaşamadım evlenmeden de istemiyorum
cinsellık derken sevismek gibi ön seisme yüzeysel diyorum baskasıylada yasarsın illa seks degil
Ben sadece aşk istiyordum
ozaman romantik erkek bulcan
tensel uyum yok belli ki. zorlama derim. ha çok duygun varsa teker teker söyle düşüncelerini.
Niyeyse ben hissedemiyorum o uyumu ama kendisi kavruluyor. Bende mi sıkıntı var onda mı
olmadığı için hissedemiyorsun canım, tamam sınırlarını aşmıyor ama buradan büyük tablo hayvan gibi şaaptığı.
Ay çok doğru sonunda bir kadın beni anlıyor gerçekten çok teşekkür ederim
rica ederim canım.
Seni sadece cinsel ihtiyaçları için kullanıyorum ne düşündüğün umrunda bile değil
Neredeyse 3 4 yıldır peşimde kendisi ve 1 yıldır çıkıyoruz hiç öyle bir yönelim görmemiştim inanın
Azmış demekki arkadaş son zamanlarda istiyor bişeyler yaşamak oda acısını dudaklarından çıkarıyor
Sevmediğin aşikar zorlama kendini bırak en kısa zamanda
Cevap basit aşık değilsin eğer gerçekten aşık olsaydin çok güzel şeyler hissederdin
Bu yakında seni yer bitirir ya da s.. ker öldürür demedi deme
Benim elimi bile 1 yılın sonunda tutmuş birisi ona cüret edemez 😅
Sen öyle sanmaya devam et ben bir şeyin olacağına %90 eminsem ağzımdan zikrederim bu ikisinden biri olucak bak gör😅😅
Tabiki
Sorabilirsin arkadaşım
Yazıyorum
peki sen ne istiyorsun
Gerçekten seven birini
bu sevmiyor mu yani diyeceğim ama bakımsız ve düşüncesiz biri belli
Bilmiyorum aşırı sevdiğini aşkımdan deliye dönmüş olduğunu dile getiriyor hareketleri de öyle ama bu öpüşmesi ve ben öpüşmeyi reddedince suratının asılması falan
ya o zaman açıkça konuş hiç çekinme direk söyle ne istemiyorsan
Hak etmeyen kişilerin ile zaman tüketiyorsunuz😉😒
Degistir onu canım
Sebebi nedir açıklar mısınız
Bana gel 😀
Sal gitsin bunu
Sebebini de açıklar mısınız
Yer bu seni yer xkxkdkd
Bırak bırak
Daha ilerler mi bu
İlerler mi derken?
Bu hareketleri