Kahve ve çikolatanın afrodizyak etkisi varmış erkeklerde etkili diye biliyordum ama kadınlarada aynı şey olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayanlar 14-15 yaşları civarında evlenmeye programlanmis. Ama zamanin şartları evlilik yaşını yukarıya çekti. buda bayanlaır Fizyolojisine maalesef aykırı. bu arada bayanların isteği erkeklerin en az 3 katıdır, en az 3 katı. ama hiç belli etmezseniz. hatta en yakın kız arkadaşlarına bile söyleyemezsiniz😊😊
Eğer istek yoksa sorun var demektir. Yani sorun yok. 😜😜😜
Büyük bir cinsel istek duyuyor insan dimi. Zinadan uzak durmak istiyorsun ve elinde sadece mastürbasyon kaldı. Ama mastürbasyon la tam orgazm olan bayan sayısı çok çok çok Az sayıda. Cogu orgamz olduğunu zannediyor ama olamıyor. Mastta başlıyor ve mastürbasyon 2 dk sürüyor. mastürbasyon sonrası istek azalacağına daha da fazla artıyor ve yaptıkça yapasın geliyor. Bu tipik bir orgazm olamama sorunu.
Bunun çözünü orgamz olmayı öğrenmek. Bu sayede haftada 3-4 kez mastürbasyon yaparak tam rahatlama yi sağlar ve yerli yersiz istek gelmemiş olur. Yani aynen evlilerde olduğu gibi
Eğer bu alışkanlığı kazanamazsan evlenene kadar bu şekilde sürer gider. Buda evlilikte cinsel hayatıni olumsuz etkileyebilir
peki sen orgamz oluyormusun?😊
Bu arada çok enerji veren şeyler tüketirsen doğal olarak da vücudun cinsel isteği artar, hemen boşalıp rahatlamak İçin sana baskı yapmaya başlar.
ayrıca sende ki diğer bayanlardaki en büyük sorun mastürbasyon ile tam orgazm olamamak.
mastürbasyon ile tam orgazm nedir dersen
mastürbasyon en az onbeş dk sürmeli ve
bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vücutta çok şiddetli titreme
vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
ve geçici bilinç kaybı olması lazım.
Eğer bunların hepsi yoğun olmuyorsa maalesef tam orgazm olup kendini tam rahatlatamıyorsun demektir. Bu durumda sana tavsiyem hatalı mastürbasyon teknikleri bir tarafa bırakıp çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon tekniklerini kullanmanı tavsiye ederim. 😊😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
32Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Onla alakasi yok bazi kadinlarin fizyolojik yapılari öyle benim eski kiz arkadaşim da cok istekliydi hicbir zaman sexe hayir demezdi ve aklinda seks yokken bile aşiri islanan bir kadindi yani surekli ıslak bir vajina ile dolasiyordu 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. genel bi arzu durumu varsa sanal bile olsa kendinizi partnerinizle doyurun yoksa şişme yapar. tikanir ve agrili bi regl donemi olur.
00 YorumlaHavalar da ilkbahar, baharın güneş ışını insanı daha da heyecanlı kılıyor aşka sevgiye, sekse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir ama ben spora gittigimde kullanmadigim halde bende hep o libido yuksek ki
00 Yorumla
+1 yılSjsjs abi herkes istekliyse ben niye birisini bulup söyle saatlerce buluşmuyorum shwh
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılShit bende diyorum neden ben durduk yerde ruyalaniyorum
00 Yorumla Olur tabi ki biliyorum bunu gerçekten çok etkiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence onlar bahane. kahve ve çikolata çok tüketmem ama yine de senin gibiyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkahve zıt ama çikolatanın çok etkisi var vede fantazilerde de olmalı çikolata
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenin istekli oluşun sanki içinde yaşanması gereken eşsiz tatlar varsa onun hayalini aklından atamamandan olabilir
özgürsen isteklisindir?
bununda çok faydası vardır00 Yorumla
+1 yılİçindeki ateşden dolayıp kahve ve çikolataya bahane bulma 😀
00 Yorumla
+1 yılYaş hormonlar yasayamadiklarin çok etken var anlatırım istersen de
00 YorumlaOlur evet daha neler neler var diyemiyorum buradan özel yani sjsjs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok çok bi etkisi olacağını sanmıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde aynı sen napiyon peki
40 Yorumla
+1 yılolur evet etken madelerı
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar üzerinde oluyor bu yüzden olabilir
00 YorumlaLibido artırıyor seratonin salgıladığı için
00 YorumlaOlabilir
Bakire isen her şey etkiler00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar etki etmez 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemekki kahve ve çikolata tüketsem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Hayır kendi hormonların azmış
00 Yorumla
+1 yılbenım kadar ısteklımısınkı
00 Yorumla
+1 yılSana pompacı lazım sağlam
00 YorumlaYeme
00 Yorumla
+1 yılÇokmu isteklisin
00 Yorumlaalakasi yok..
00 YorumlaYani tabiki okur ama yaş kaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar mesela
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Gizli Üye(25-29)+1 yılOluyor
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ateşin buraya kadar geldi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBitter bende yapıyor
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği